قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیات علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور

آخرین مهلت شرکت در بیست و دومین فراخوان جذب و استخدام عضو هیئت علمی پیمانی در رشته های علوم پایه و بالینی دانشگاه های علوم پزشکی ۷ شهریورماه است.
 جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیات علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور

به گزارش خبرنگار مهر، مرکز جذب، امور اعضای هیئت علمی و نخبگان وزارت بهداشت آگهی بیست و دومین فراخوان جذب و استخدام عضو هیئت علمی پیمانی در رشته های علوم پایه و بالینی دانشگاه ها/ دانشکده های علوم پزشکی و موسسات آموزش عالی وابسته اعم از آموزشی و پژوهشی وزارت بهداشت را منتشر کرده است.

ثبت نام صرفا از طریق سامانه فراخوان به آدرس https://ippapp.behdasht.gov.ir به صورت متمرکز و اینترنتی است و ملاک ثبت نام در فراخوان، اخذ کد رهگیری است. مهلت ثبت نام الکترونیکی صرفا به مدت دو هفته در بازه زمانی ۲۴ مرداد تا ۷ شهریور ۱۴۰۵ است.

چنانچه در هر یک از مراحل پذیرش یا پس از آن خلاف اطلاعات اعلام شده توسط متقاضی محرز شود، کلیه مراحل طی شده کان لم یکن تلقی شده و در صورت صدور حکم استخدامی حکم صادره لغو و بلا اثر می شود.

از آنجا که در هنگام احتساب امتیازات علمی، صرفا به مستندات موجود در سامانه امتیاز تعلق می گیرد لازم است متقاضیان کلیه مستندات مورد نظر را در هنگام ثبت نام الکترونیکی در سامانه بارگذاری کنند.

داوطلبان مجاز به شرکت در فراخوان صرفاً دو دانشگاه هستند.

شرایط شرکت در بیست و دومین فراخوان جذب و استخدام عضو هیئت علمی پیمانی علوم پزشکی

شرایط عمومی

الف) اعتقاد به قانون اساسی و مبانی نظام

ب) تدین به یکی از ادیان رسمی مصرح در قانون اساسی

ج) داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران

د) عدم محکومیت به محرومیت از استخدام دولتی و سوابق محکومیت کیفری و جزایی

ه) برخورداری از سلامت روانی و جسمی متناسب با خدمت

و) انجام خدمت نظام وظیفه عمومی و دارا بودن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا داشتن معافیت قانونی و یا پایان دوره ضرورت نظام وظیفه (ویژه متقاضیان ذکور قانون ماده یک نحوه تامین اعضای هیئت علمی).

تبصره یک - شرکت در فراخوان برای مشمولین قانون نحوه تامین هیئت علمی، بعد از گذشت دوره ضرورت (۲۴ ماه) میسر است. جذب نهایی و پیمانی شدن افراد مذکور پس از اتمام تعهدات و صدور کارت پایان خدمت ممکن خواهد بود.

تبصره دو - متقاضیانی که خدمت سربازی خود را از سوی بنیاد ملی نخبگان به عنوان طرح تحقیقاتی جایگزین خدمت در یکی از سازمان های کشور به انجام می رسانند در بازه زمانی انجام پروژه می توانند در فراخوان استخدامی …



 تصاویر: گرامیداشت «روز پزشک»
۵ ساعت قبل / سایت انتخاب

تصاویر: گرامیداشت «روز پزشک»

مراسم گرامیداشت «روز پزشک»، عصر شنبه (۳۱ مرداد ۱۴۰۵) با حضور «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور، «محمد رضا ظفرقندی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سالن همایش‌ها...



 معماری تازه حمل در بزرگ‌ترین معدن سنگ آهن کشور
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

معماری تازه حمل در بزرگ‌ترین معدن سنگ آهن کشور

در اقتصاد معدن، هر تصمیم فنی باید با ملاحظات اقتصادی، عملیاتی و راهبردی اخذ شود. گاهی یک تصمیم فنی، در واقع یک تصمیم اقتصادی و حتی راهبردی است. اینکه سنگ و باطله چطور جابه‌جا شوند، فقط انتخاب بین چند دستگاه نیست. این انتخاب مستقیم با قیمت تمام‌شده، مصرف سوخت، تامین ارز، محیط زیست، سرمایه‌گذاری، ایمنی و تداوم تولید گره خورده است. معادن ایران امروز با این مساله روبه‌رو هستند.

 جاه طلبی روسیه برای نقش‌آفرینی در پرونده هسته‌ای ایران
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

جاه طلبی روسیه برای نقش‌آفرینی در پرونده هسته‌ای ایران

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: رئیس شرکت روس‎اتم در حاشیه مرحله دوم بیست و سومین کنگره حزب «روسیه واحد» اعلام کرد: ۴۲ کارمند ما در حال حاضر در نیروگاه هسته‌ای بوشهر حضور دارند و در مجموع، اوضاع آنجا آرام است. الکسی لیخاچف، رئیس شرکت روس‎اتم روز شنبه در بیانیه ای اعلام کرد: وضعیت در محدوده نیروگاه هسته‌ای [ ]

 تبعات انتشار اشتباهی Mutiny پیش از اکران؛ آمازون در آستانه غرامت چندمیلیون دلاری
۳ ساعت قبل / سایت سلام سینما

تبعات انتشار اشتباهی Mutiny پیش از اکران؛ آمازون در آستانه غرامت چندمیلیون دلاری

آمازون پرایم ویدیو با انتشار ناخواسته فیلم اکشن «شورش» با بازی جیسون استاتهام، چند روز پیش از اکران سینمایی، با بحرانی جدی روبه‌رو شده است. نسخه کامل فیلم برای مدتی روی این پلتفرم در دسترس بود و پیش از حذف، به‌سرعت در وب‌سایت‌های غیرقانونی منتشر شد؛ اتفاقی که می‌تواند به مطالبه غرامت سنگین از آمازون منجر شود.

 اجتناب از مواجهه
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

اجتناب از مواجهه

قاسم اسدی: سیاستگذاری اقتصادی‌ کارآمد نیازمند عبور از سرکوب دستوری قیمت‌ها، پرهیز از ارائه طرح‌های پیچیده و داشتن شجاعت لازم برای پذیرش مسوولیت پیامد‌های تصمیمات است. چرخه اصلاحات اقتصادی در ایران همواره با تصور نادرست سیاستگذاران از توان کنترل دستوری بازار آغاز شده و مفهوم اصلاحات نیز به تعدیل قیمت تقلیل یافته‌است. نظام تصمیم‌گیری باید به این نتیجه برسد که به جای فرار از اصلاحات و رجوع به تعدیل دستوری قیمت‌ها که فقط فشار حاصل از تصمیمات گذشته‌ را بر مصرف‌کنندگان افزایش می‌دهد باید به درک صحیح از ناکارآمدی سیاست‌های فعلی و مسیر پرپیچ‌وخمی که در پیش دارد، برسد. مادامی که سیاستگذاران فرآیند‌های تعدیل را به‌عنوان لطف جا بزنند و از درک پیچیدگی مسائل شانه خالی کنند طرحی به اجرا نخواهد رسید که توان جلب اعتماد عمومی و توقف روند اشتباه گذشته را داشته باشد.

 جابه جایی ناگهانی هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا؛ هشدار ایران جواب داد
۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جابه جایی ناگهانی هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا؛ هشدار ایران جواب داد

وزیر دفاع بلغارستان روز شنبه اعلام کرد دو فروند هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی پایگاه هوایی «بزمر» بلغارستان را تنها یک ماه پس از استقرار در آن ترک کرده‌اند.

 صدور دستور برخورد قاطع با «مروجین فساد و برهنگی» در مشهد
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

صدور دستور برخورد قاطع با «مروجین فساد و برهنگی» در مشهد

آرمان امروز : حسن همتی‌فر، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی، از ابلاغ دستورات ویژه به ضابطین قضایی برای شناسایی و برخورد با مروجین فساد و برهنگی در فضای حقیقی و مجازی خبر داد. دادستان مرکز استان خراسان رضوی در جلسه ستاد صیانت از خانواده، با تأکید بر اینکه دشمن با «جنگ نرم» [ ]



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]