قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

آتش روی میز تحریر

با آغاز حملات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه کشورمان از خرداد سال ۱۴۰۴ که منجر به جنگ ۱۲ روزه شد، سیستم آموزشی ایران هم در کانون آتش قرار گرفت.
 آتش روی میز تحریر

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه آگاه نوشت: با آغاز حملات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه کشورمان از خرداد سال ۱۴۰۴ که منجر به جنگ ۱۲ روزه شد، سیستم آموزشی ایران هم در کانون آتش قرار گرفت. مدرسه شجره طیبه در شهر میناب در جنوب کشور هدف موشک قرار گرفت و بیش از ۱۵۰ کودک معصوم به شهادت رسیدند. همان اتفاق اصلی‌ترین دلیل بود برای اینکه تمام مدارس کشور به صورت نامحدود تعطیل شوند و دوباره آموزش مجازی رونق بگیرد، البته اگر اینترنت و سرعت آن جوابگو بود.این در حالی است که حداقل ۱۴۹۰ مدرسه و مرکز آموزشی از ۲۲ استان کشور تخریب شده یا آسیب دیدند. همچنین بیش از ۳۱۰ معلم و دانش‌آموز شهید شده‌اند.

از سوی دیگر ۳۰ دانشگاه از جمله دانشگاه صنعتی شریف مورد حمله قرار گرفته و آزمایشگاه‌ها، کتابخانه‌ها و داده‌های پژوهشی آنها از بین رفته است. جنگ‌هایی که در یک سال اخیر به کشور عزیزمان تحمیل شده موجب شده تا بحران آموزشی حدود ۱۹ میلیون دانش‌آموز و دانشجو و خانواده‌هایشان را درگیر خود کند. این در حالی است که با وجود آتش‌بس موقت از اواخر فروردین، مدارس همچنان تعطیل ماندند و برای سال تحصیلی ۱۴۰۵- ۱۴۰۴ در همان وضعیت به کار خود پایان دادند. اما در تمام این مدت آموزش مجازی مورد توجه بود که البته با توجه به قطعی سراسری اینترنت به مدت تقریبی سه ماه در سراسر کشور، حتی آموزش مجازی هم نتوانست خلأ آموزشی را پر کند. همه این موارد موجب می‌شود تا آمارها افت فاحش علمی را نشان دهند چه آنکه عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان پایه دوازدهم ۴۳ درصد کاهش یافته است. از سوی دیگر دوری طولانی از مدرسه، فعالیت بدنی و تعامل رودررو با معلم را از کودکان گرفته است. تقریبا بیشتر والدین به این مسئله اذعان دارند که فرزندانشان به دلیل انزوای طولانی از همکلاسی‌ها، گوشه‌گیر شده‌اند.

اما با توجه به احتمالات پیش رو درباره سال تحصیلی آینده و تعطیلی دوباره مدارس و دانشگاه‌ها این سوال پیش می‌آید که چه تدابیری برای سال تحصیلی آینده اندیشیده شده است؟ اگرچه برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ وزارت آموزش صراحتا اعلام کرده که آموزش به‌صورت حضوری خواهد بود و مدارس در مهر بازگشایی می‌شوند اما مشخص نیست که این وعده چقدر عملیاتی خواهد شد. این در حالی است که بسیاری از خانواده‌ها نیز در شرایط فعلی به حق و به درستی نگران سلامت و جان فرزندان خود هستند و حتی در صورت برقراری کلاس‌های درسی در مدارس و دانشگاه‌ها هرگز اجازه حضور فرزندان خود در مدارس را نخواهند داد چراکه برای آنها نیز ثابت شده است که دشمن هیچ توجهی به پروتکل‌های جهانی و انسانی نداشته و در راستای اهداف وحشیانه خود حتی مدارس و دانشگاه‌ها را نیز مورد هدف قرار می‌دهد.

اگرچه جنگ، خسارت فراوانی به مدارس و ساختار آموزشی زده است و دانش‌آموزان و دانشجویان بسیاری به شهادت رسیده‌اند که غم بزرگی برای مردم ایران است اما از سوی دیگر باید به این امر دقت ویژه داشت که آموزش و پرورش به عنوان زیربنای آینده یک کشور و ملت، هرگز نباید متوقف شود. با این حال، فقط کلاس‌های جبرانی تابستان کافی نیست؛ بازسازی ساختمان‌های تخریب‌شده، ارتقای زیرساخت‌های آموزش مجازی، پر کردن شکاف دیجیتال و ارائه حمایت‌های روانی به دانش‌آموزان آسیب‌دیده، همگی نیازمند برنامه‌ریزی نظام‌مند و سرمایه‌گذاری مستمر در سطح ملی است. تنها در این صورت است که نسل دانش‌آموزان و دانشجویان فعلی، آن شعاع امید را برای رسیدن به آینده‌ای روشن از دست نخواهد داد. کد مطلب 6906216



۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

برکناری بی‌سابقه دو مقام ارشد موساد؛ شکست عملیات اسرائیل علیه ایران

کد خبر: 787416 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۲۰:۳۷:۵۳ اعتمادآنلاین |

به نوشته این رسانه، اوایل ماه جاری میلادی، «رومان گوفمن» رئیس جدید موساد روسای اداره اطلاعات و بخش ایران این سازمان را که به‌ترتیب تنها با نام‌های مختصر «K» و «Y» شناخته می‌شوند، برکنار کرد. 

به گزارش ایسنا، اگرچه برکناری کارکنان پس از روی کار آمدن رئیس جدید موساد بی‌سابقه نیست اما چنین برکناری‌های علنی که توسط رسانه‌های جریان اسرائیل گزارش می‌شوند، تقریبا بی‌سابقه‌اند.

آخرین مورد شناخته‌شده برکناری به دلیل بی‌کفایتی به سال ۱۹۹۷ بازمی‌گردد؛ زمانی که تلاش نافرجام برای ترور «خالد مشعل» رئیس وقت دفتر سیاسی حماس به بازداشت چند مامور موساد در اردن و یک فاجعه روابط عمومی برای اسرائیل منجر شد. 

اینترسپت در گزارش خود نوشت که اسرائیل اکنون با پیامدهای بزرگ‌ترین اشتباه تاریخ خود مواجه است؛ اشتباهی که خودش مرتکب شد یعنی جنگ شکست‌خورده‌اش علیه ایران. اسرائیل این جنگ را به آمریکا به‌عنوان جنگی آسان فروخته بود که قرار بود خیلی سریع ایران و برنامه هسته‌ای ادعایی این کشور را سرنگون کند اما هیچ‌یک از اهدافی که اسرائیل دنبال می‌کرد محقق نشد.

اسرائیل مدعی شده بود که هرگونه بسته‌شدن احتمالی تنگه هرمز از نظر نظامی بی‌اثر خواهد بود اما اکنون توانایی ایران برای اعمال فشار به اقتصاد جهان - علی‌رغم ادعاهای مداوم آمریکا مبنی بر اینکه این آبراه «باز» است - به ارزشمندترین سلاح این کشور تبدیل شده است.

جاه‌طلبی‌های موساد که در تضعیف ساختار امنیتی جمهوری اسلامی ایران و تغییر نظام خلاصه می‌شد، شکست خوردند.

موساد در آغاز آن جنگ تصمیم گرفت وجهه خود را تغییر دهد و خود را حامی مردم ایران نشان دهد اما این تلاش نتیجه چندانی نداشت. مقام‌های ایرانی از همان ابتدا آشکارا این کارزار را در فضای مجازی به تمسخر گرفتند و با گذر زمان، این کارزار هرچه بیشتر حالت استیصال پیدا کرد. ویدئوهای تولیدشده با هوش مصنوعی اسرائیل تقریبا هیچ تاثیری نداشتند. موساد پس از برقراری آتش‌بس نیز به انتشار ویدئوهای تولیدشده با هوش مصنوعی با استفاده از «گروک» ادامه داده است.

به نوشته اینترسپت، پس‌ از آنکه طرح مسلح کردن گروه‌های کرد با همکاری سیا ازهم پاشید، موساد ظاهرا به‌سرعت «طرح ب» را مطرح کرد. ایده جدید این بود که با انجام یک کارزار حملات هوایی علیه پاسگاه‌های پلیس و ایست‌های بازرسی به تضعیف نظام ایران بپردازد کنند اما این طرح نیز به نتیجه ننشست.

خبر برکناری مقام‌های موساد در رسانه‌های اسرائیلی و میان نیروهای باسابقه این سازمان با ناباوری روبه‌رو شد. برخی از آن‌ها گوفمن را متهم کردند که توانایی سازمان برای انجام ماموریت‌هایش را سرکوب کرده است. تحلیلگران امنیتی نیز پس از برکناری دو معاون او، وی را متهم کردند که شکست سازمان را به گردن زیردستان خود می‌اندازد تا تصمیم‌های اتخاذشده در بالاترین سطوح دولت از بررسی و انتقاد مصون بماند. اخبار مرتبط کانال ۱۲ اسرائیل: موساد پس از شکست مقابل ایران وارد فاز پاکسازی و برکناری شد تاکر کارلسون: جنگ علیه ایران با وعده‌های ترامپ و شعار «اول آمریکا» در تضاد است


۷ دقیقه قبل / خبرگزاری جام جم

جنوب لبنان زیر آتش دوباره؛ حملات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل ادامه دارد

به گزارش جام جم آنلاین، در ادامه حملات نظامی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، جنگنده‌ها و پهپادهای ارتش اسرائیل پروازهای گسترده‌ای در حریم هوایی این منطقه انجام دادند.

بر اساس گزارش خبرنگار شبکه المیادین، ارتش اسرائیل همچنین برخی مناطق جنوب لبنان را با آتش توپخانه هدف قرار داده است. حمله به شهرک‌های کفر تبنیت و برعشیت

طبق این گزارش‌ها، شهرک کفر تبنیت در شهرستان النبطیه هدف حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل قرار گرفت.

همچنین جنگنده‌های اسرائیلی شهرک برعشیت را بمباران کردند و اطراف شهرک شقرا نیز هدف حملات توپخانه‌ای قرار گرفت.

در این حملات، پهپادهای اسرائیلی یک بمب صوتی به سمت منطقه شقرا پرتاب کردند. المنصوری و ارنون زیر آتش

شهرک المنصوری در شهرستان صور نیز بار دیگر هدف آتش توپخانه ارتش اسرائیل قرار گرفت.

همچنین در شهرک‌های کفر تبنیت و ارنون انفجارهای مهیبی گزارش شده است.

این حملات در حالی انجام شده که جنوب لبنان طی ماه‌های اخیر بارها شاهد افزایش تنش‌ها و نقض توافق آتش‌بس بوده است. حملات صبحگاهی به مناطق مرزی

پیش از این نیز حومه شهرک مفدون و منطقه حد فاصل شهرک‌های حولا و میس‌الجبل هدف حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل قرار گرفته بود.

ادامه حملات و افزایش فعالیت‌های نظامی در جنوب لبنان نگرانی‌ها درباره تشدید درگیری‌ها در منطقه را افزایش داده است.  


۷ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

پیاتزا در نخستین گام ناکام ماند؛ ایران برابر روسیه شکست خورد

صفحه سیاست-

تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود در تورنمنت چهار جانبه اوفا از ساعت ۱۷:۳۰ امروز به مصاف روسیه رفت و در پایان با نتیجه ۳ بر یک مغلوب میزبان شد. بازگشت ایران در ست دوم

ملی‌پوشان ایران ست نخست را با نتیجه ۲۵ بر ۱۶ واگذار کردند، اما در ست دوم عملکرد بهتری داشتند و با وجود پیش افتادن هفت‌امتیازی روس‌ها در بخش‌هایی از بازی، در نهایت ۲۵ بر ۲۳ به پیروزی رسیدند تا دو تیم در ست‌شماری برابر شوند.

در ادامه، روسیه در ست سوم ۲۵ بر ۲۰ و در ست چهارم ۲۵ بر ۲۲ پیروز شد تا ایران نخستین مسابقه خود در این تورنمنت را با شکست به پایان برساند. ایران فردا به مصاف کوبا می‌رود

شاگردان روبرتو پیاتزا از ساعت ۱۴:۳۰ فردا شنبه ۳۱ مرداد در دومین مسابقه خود در این رقابت‌ها به مصاف کوبا می‌روند. این مسابقات در حکم دیدارهای تدارکاتی برای تیم ملی ایران پیش از رقابت‌های قهرمانی آسیا برگزار می‌شود.

در دیگر دیدار نخستین روز تورنمنت نیز کوبا با نتیجه ۳ بر یک بلاروس را شکست داد. به این ترتیب، روسیه و کوبا هر کدام یک پیروزی در کارنامه دارند.




 صالحی امیری: اینکه کسی در یک تریبون رسمی و در زمانی که کشور درگیر جنگ است، رسماً درباره حمله به ترامپ و ترور او در ترکیه سخن بگوید، چه معنایی دارد؟ این اقدامات جز اینکه بخواهد نظام سیاسی را تحت فشار دشمن قرار دهد، چه نتیجه‌ای دارد؟
۷ دقیقه قبل / سایت جماران

صالحی امیری: اینکه کسی در یک تریبون رسمی و در زمانی که کشور درگیر جنگ است، رسماً درباره حمله به ترامپ و ترور او در ترکیه سخن بگوید، چه معنایی دارد؟ این اقدامات جز اینکه بخواهد نظام سیاسی را تحت فشار دشمن قرار دهد، چه نتیجه‌ای دارد؟

رضا صالحی‌امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی: پزشکیان پرچمدار رفاه ملی است؛ بدون وفاق نمی‌توان کشور را اداره کرد/ پزشکیان در پایان دوره، کارنامه خوبی در آشتی با ایرانیان خارج از کشور خواهد داشت/ 3800 پروژه گردشگری در کشور؛ هدف‌گذاری جذب 2 میلیون گردشگر تا سال 1407/ ایران با یک میلیون اثر تاریخی، بزرگ‌ترین قدرت نرم خود را نادیده گرفته است

 تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان

تیم والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران در دومین دیدار خود در قهرمانی جهان دوحه موفق به شکست پاکستان شد و در صدر جدول گروه پنجم مرحله مقدماتی باقی ماند.

 مصدّق فکر می‌کرد آمریکا فقط قلقلکش می‌دهد؛ اما کودتا شد! - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مصدّق فکر می‌کرد آمریکا فقط قلقلکش می‌دهد؛ اما کودتا شد! - تسنیم

یک جامعه‌شناس سیاسی به روایت عجیبی از ضعف در تحلیل و اشراف دکتر مصدق در کودتای 18 مرداد 1332 پرداخت.

 نقد سریال «اعتراف می‌کنم»؛ از اهمیت جزئیات تا بازی پوریا پورسرخ
۱ ساعت قبل / سایت سلام سینما

نقد سریال «اعتراف می‌کنم»؛ از اهمیت جزئیات تا بازی پوریا پورسرخ

سازندگان سریال «اعتراف می‌کنم» در مجموع راه‌های هوشمندانه‌ای پیدا کرده‌اند تا، بدون عبور از خطوط قرمز، روح تازه‌ای در یک روایت پلیسی ایرانی بدمند.

 پزشکیان پرچمدار رفاه ملی است؛ بدون وفاق نمی‌توان کشور را اداره کرد/ پزشکیان در پایان دوره، کارنامه خوبی در آشتی با ایرانیان خارج از کشور خواهد داشت
۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پزشکیان پرچمدار رفاه ملی است؛ بدون وفاق نمی‌توان کشور را اداره کرد/ پزشکیان در پایان دوره، کارنامه خوبی در آشتی با ایرانیان خارج از کشور خواهد داشت

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، با تأکید بر اینکه مسعود پزشکیان «پرچمدار رفاه و وفاق ملی» است، گفت: رئیس‌جمهور، مسیر دولت چهاردهم را بر مبانی فکری، قرآنی و نهج‌البلاغه بنا کرده و امروز بیش از هر زمان دیگری، حفظ وفاق و انسجام ملی را برای تأمین امنیت و آرامش جامعه ضروری می‌داند؛ باور دارم که پزشکیان در پایان دوره، کارنامه خوبی در آشتی با ایرانیان خارج از کشور خواهد داشت.

 چافست حاشیه سود ناخالص را هدف گرفت
۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

چافست حاشیه سود ناخالص را هدف گرفت

شرکت افست در کنفرانس اطلاع‌رسانی خود اعلام کرد با بهبود نرخ قراردادها نسبت به سال ۱۴۰۱، حاشیه سود ناخالص شرکت در شرایط عادی در محدوده ۲۰ درصد پیش‌بینی می‌شود. این شرکت کنترل هزینه‌ها و رشد درآمدها را عوامل اصلی پایداری این سطح از سودآوری دانست.