قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

غصه‌هایت را از جعبه دلت بیرون بیاور

کتاب «شاید فردا» داستانی درباره امید به زندگی و مدیریت غم و اندوه مرگ عزیزان است که به کودکان نشان می‌دهد زندگی ادامه دارد و نباید برای همیشه در غصه باقی بمانند.
 غصه‌هایت را از جعبه دلت بیرون بیاور
به گزارش خبرنگار مهر، از دست دادن برای همه موجودات زنده سخت است؛ حتی حیوانات هم بعدِ از دست دادن، حالتی از ناراحتی در خود نشان می‌دهند. غم و اندوهی که به‌خاطر از دست دادن چیزی یا کسی در وجود ما به وجود می‌آید، به صورت‌های مختلفی در چهره یا رفتارمان بروز پیدا می‌کند. حتی حدواندازه غمگین‌شدن از یک اتفاق یکسان در آدم‌های مختلف، متفاوت است. مثلا ممکن است کسی به‌خاطر از دست دادن یک دوست، جعبه‌ای سنگین شبیه تخته‌سنگ را که پر از غم است با خود حمل کند و به همه‌جا ببرد و آن شیء بزرگ و سنگین کاری کند که تمام لحظه‌های آن شخص در تنهایی و ناراحتی باشد. این قصه‌ی کتاب «شاید فردا» است.

کتاب «شاید فردا» به قلم شارلوت اِی جل با تصویرگری آنا رامیرز گونزالز و ترجمه نسرین وکیلی، داستانی برای کودکان بالای هفت سال است که به کوشش انتشارات میچکا منتشر شده است. داستان این کتاب درباره اِلبا است که تخته‌سنگی سنگین، راه‌رفتن او را کند کرده و نمی‌گذارد به هر کجا که می‌خواهد برود و با هر کسی بازی کند و تفریح و سرگرمی و شادی داشته باشد. از طرفی دلش هم نمی‌خواهد آن شیء سنگین را رها کند و دوست دارد در آن وضعیت باقی بماند. حالا باید چه‌کار کند؟ اینجاست که سروکله نوریس پیدا می‌شود؛ دوستی که در هر شرایطی کنار اِلبا می‌ماند و به او یاد می‌دهد چطور غم و غصه‌اش را بیان کند. نوریس به اِلبا می‌گوید احساس می‌کند چیزی درون تخته‌سنگ هست و قرار است بیرون بیاید ولی چطور و کِی، نمی‌داند. شاید فردا! و اِلبا منتظر این فرداهاست؛ اما اتفاقات طور دیگری رقم می‌خورند.

کتاب «شاید فردا» به مسئله غم و اندوه از دست دادن کسی می‌پردازد که با مرگ از ما دور شده است. این کتاب به کودکان نشان می‌دهد که باید غم و غصه‌شان را هنگام از دست دادن، مدیریت کنند و به زندگی ادامه دهند. البته این نکته صرفا برای کودکان آموزنده نیست و مهم است که همه انسان‌ها با این مسئله روبه‌رو شده و آگاهی و دانش خود را درباره مرگ و مدیریت غم و اندوه بعدِ فقدان بالا ببرند. کتاب کودک «شاید فردا» در این زمینه گزینه مطالعه مناسبی برای والدین و کودکان‌شان است و مربیان نیز می‌توانند دانش‌آموزان خود را از طریق این کتاب با مسئله مدیریت غم و مواجهه درست با مرگ عزیزان و اهمیت دوستی با دوستان برای کنار آمدن با این شرایط، آشنا کنند.

از دیگر نکات مهم و مثبت کتاب، تصویرگری آن است. تصاویر پر از رنگ و طرح کتاب که فضایی شاعرانه و آرام‌بخش و شاد برای کودکان ساخته است، فرصتی را مهیا کرده تا کودک با ماهیت زندگی‌بخش دوستی و شادی آشنا شده و ببیند که امیدوار بودن چقدر زیباست.

انتشارات میچکا، کتاب «شاید فردا» به قلم شارلوت اِی جل و تصویرگری آنا رامیرز گونزالز را به‌تازگی با ترجمه نسرین وکیلی در 40 صفحه مصور رنگی و بهای 485 هزار تومان برای کودکان بالای هفت سال منتشر کرده است.

در بخشی از متن این کتاب می‌خوانیم:

روز بعد باران می‌بارید. پروانه‌ها انگار کمی خیس شده بودند.

هرچند، هوا روی جنب‌وجوش نوریس تأثیری نگذاشته بود.

البا گفت: «با این کارهایت دارم سرگیجه می‌گیرم.»

نوریس گفت: «الآن وقت چای‌نوشیدن است.»

در سکوت و آرامش، زیر باران چای خوش‌طعمی نوشیدند.

نوریس گفت: «شاید فردا؟»

البا گفت: «شاید! اصلاً اگر فردایی بیاید.»

فردا نیامد؛ اما امروز دیگری آمد. کد مطلب 6916107



 رسوایی امنیتی در نتفلیکس؛ فیلم نیکلاس کیج از دفتر این شرکت دزدیده شد

رسوایی امنیتی در نتفلیکس؛ فیلم نیکلاس کیج از دفتر این شرکت دزدیده شد

فیلم اکران‌نشده «استقامت» با بازی نیکلاس کیج، پس از آنکه یک نسخه از آن از دفتر نتفلیکس در هالیوود به سرقت رفت، باعث نگرانی فیلمسازان در این شهر شده است.

 فیلیمو و فیلم‌نت در صدر نصب اپلیکیشن‌های نمایش خانگی؛ بیش از ۴۰ میلیون ایرانی تماشاگر موبایلی‌اند

فیلیمو و فیلم‌نت در صدر نصب اپلیکیشن‌های نمایش خانگی؛ بیش از ۴۰ میلیون ایرانی تماشاگر موبایلی‌اند

آمار نصب چهار اپلیکیشن اصلی شبکه نمایش خانگی نشان می‌دهد فیلیمو با بیش از ۴۳ میلیون نصب، در صدر این بازار قرار دارد و فیلم‌نت نیز با عبور از ۱۰ میلیون نصب، یکی از بازیگران اصلی تماشای آنلاین فیلم و سریال در موبایل است. بیش از ۴۰ میلیون ایرانی شبکه نمایش خانگی را روی موبایل خود تماشا می‌کنند.

 چه تعداد کنتور هوشمند برق در صف نصب قرار دارد؟  | اینفوگرافیک

چه تعداد کنتور هوشمند برق در صف نصب قرار دارد؟ | اینفوگرافیک

توسعه کنتورهای هوشمند و افزایش ظرفیت نیروگاهی، دو گام اساسی برای مدیریت مصرف و عبور از ناترازی انرژی است. این داده‌نمایی روند تجهیز شبکه به فناوری‌های نوین و رشد تولید برق را نشان می‌دهد؛ جزئیات این تغییرات آماری را در اینفوگرافیک زیر دنبال کنید.

 مصدومیت مهران مدیری در پشت صحنه یک سریال

مصدومیت مهران مدیری در پشت صحنه یک سریال

مهران مدیری هنگام فیلم‌برداری سریال «ریمنی» مصدوم شد و مورد عمل جراحی قرار گرفت. مجید توکلی کارگردان این مجموعه اعلام کرد که فیلم‌برداری این سریال فعلا متوقف است.

 مرگ مجری زن شبکه معاند + عکس

مرگ مجری زن شبکه معاند + عکس

فرحناز اسپد مجری شبکه ایران‌اینترنشنال بر اثر ابتلا به سرطان در ۳۷ سالگی درگذشت.

 اقتصاد هنر بر پایه سه ضلع هنرمند، زیرساخت و مخاطب استوار است

اقتصاد هنر بر پایه سه ضلع هنرمند، زیرساخت و مخاطب استوار است

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با هنرمندان، مدیران انجمن‌ها، اصناف، مؤسسات و آموزشگاه‌های آزاد هنری استان کرمانشاه، بر تقویت ظرفیت‌های هنری کشور، تسهیل فعالیت هنرمندان، توسعه زیرساخت‌ها و توجه جدی‌تر به اقتصاد هنر تأکید کرد.

 «غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد - تسنیم

«غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد - تسنیم

جدیدترین قسمت «غمزه» با حضور افشین علا، شاعر برجسته، به بررسی ابعاد شخصیتی «آقای شهید» اختصاص یافت.

 تصاویری از مراسم اربعین رهبر شهید ایران | ثبت لحظات دلتنگی با شعار  «با تو در عهدیم تا صبح ظهور»

تصاویری از مراسم اربعین رهبر شهید ایران | ثبت لحظات دلتنگی با شعار «با تو در عهدیم تا صبح ظهور»

چهل غروب از آن وداع تاریخی مردم ایران با پیکر رهبر شهید انقلاب گذشت، روزهایی سرشار از دلتنگی که با یاد سرخ مجاهدت‌های رهبر فقید انقلاب سپری شد.