
به گزارش خبرنگار مهر، بعد از ظهر سه شنبه در نشست ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه، فرزاد الماسی فرماندار پاوه با اشاره به آخرین وضعیت مسمومیت در شهر باینگان و اقدامات انجامشده، اظهار کرد: از ابتدای بروز مسمومیت در میان مردم، مخزن آب شهر باینگان از مدار شبکه خارج و آبرسانی سیار برای مردم انجام شد.
وی افزود: همزمان با این اقدام، بررسی وضعیت بیماران، نمونهبرداری از آب، پیگیری موضوع از طریق شبکه بهداشت و شرکت آب و فاضلاب و همچنین برگزاری جلسات ستاد بحران در دستور کار قرار گرفت.
فرماندار پاوه تصریح کرد: بر اساس بررسیهای انجامشده، آب باینگان آلودگی میکروبی نداشته و مخزن آب نیز حاوی کلر بوده است؛ بنابراین در این بخش سهلانگاری صورت نگرفته است.
الماسی ادامه داد: با این حال، بررسی احتمال آلودگی ویروسی آب همچنان در دست پیگیری است و نمونههای مورد نیاز برای انجام آزمایشهای تخصصی به تهران ارسال شده است.
وی با تأکید بر ضرورت مشخص شدن علت بروز مسمومیت، از شرکت آب و فاضلاب و دانشگاه علوم پزشکی خواست بررسیهای لازم را …











