قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

رستمی: بیش از ۱۶ هزار زائر خراسان شمالی در «سماح» ثبت‌نام کردند

بجنورد-معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی گفت: تاکنون بیش از ۱۶ هزار نفر از استان برای حضور در مراسم اربعین حسینی در سامانه «سماح» ثبت‌نام کرده‌اند.
 رستمی: بیش از ۱۶ هزار زائر خراسان شمالی در «سماح» ثبت‌نام کردند

به گزارش خبرنگار مهر ، طاهر رستمی بعد از ظهر یکشنبه در نشست ستاد استانی اربعین که در سالن جلسات استانداری خراسان شمالی برگزار شد ، از آمادگی کامل دستگاه های اجرایی برای خدمت رسانی به زائران خبر داد و اعلام کرد : مراسم جاماندگان اربعین حسینی در مرکز استان برگزار می شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی افزود: تاکنون ۱۶ هزار و ۵۳ نفر در سامانه سماح برای شرکت در مراسم پیاده روی روز اربعین ثبت نام کردند؛ مراسم محوری جاماندگان اربعین در مرکز استان برگزار می شود.

وی با بیان اینکه همه ی ما خادم مردم و زائرین کربلای معلا و حرم مطهر رضوی هستیم از آمادگی دستگاه های اجرایی و خدماتی عضو ستاد برای ارائه خدمات و پشتیبانی از زائران تا پایان ماه صفر خبر داد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در ادامه با تاکید بر آمادگی ستادهای شهرستانی از فرمانداران وشهرداران استان خواست: مسیر های ورودی وخروجی استان را جهت استقبال از زائرانی که برای تشرُّف به حرم مطهر رضوی،مسیر خراسان شمالی را انتخاب می کنند به بهترین نحو آماده و تجهیز نمایند.

رستمی در پایان از رسانه ها و هیئت های مذهبی خواست تا با بهره گیری از ظرفیت های خود، فضایی پر شور برای مشارکت مردم فراهم‌ در مراسم های پیش بینی شده پایان ماه صفر و جاماندگان اربعین حسینی فراهم نمایند. کد مطلب 6906563





 قیمت خودروهای تولید داخل و وارداتی در بازار +جدول

قیمت خودروهای تولید داخل و وارداتی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: کوییک S با نرخ ۱ میلیارد و ۱۹۴ میلیون تومان و دنا پلاس اتوماتیک با نرخ ۲ میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان عرضه شد.

 عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از ورود شوراهای عالی به امور اجرایی دانشگاه‌ها، تأکید کرد که این نهادها باید بر سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت متمرکز باشند و روند جذب اعضای هیأت علمی نیز با هدف حفظ جایگاه استادان اصلاح شود.

 رهبری پرخطای مصدق از عوامل اصلی شکل‌گیری کودتای 28 مرداد است - تسنیم

رهبری پرخطای مصدق از عوامل اصلی شکل‌گیری کودتای 28 مرداد است - تسنیم

امینی: خطاهای دکترمصدق در فاصله 25 تا 28 مرداد، در کانون شکل‌گیری و موفقیت کودتای 28 مرداد قرار دارد.

 خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه حزب الله لبنان اعمال کرد

خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه حزب الله لبنان اعمال کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه تحریم‌هایی را علیه شبکه‌ای اعمال کرد که به ادعای این وزارتخانه، برای حزب‌الله پول نقد منتقل می‌کرد.

 نشت «شبانه» نفت از هرمز؟ | آخرین خبر

نشت «شبانه» نفت از هرمز؟ | آخرین خبر

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست حتی اگر ترامپ حاضر باشد منتظر بماند تا جنگ اقتصادی‌اش ایران را به زانو درآورد، یک متغیر سوم نیز وجود دارد: تهران می‌تواند واکنش نشان دهد. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، هشدار داد هر کشوری که «هر نوع راه ن

 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.