قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳ ساعت قبل

پیروزی واقعی با حفظ وحدت،روحیه مقاومت و عبور از تفرقه معنا پیدا می کند

قم- استاد حوزه و دانشگاه گفت: پیروزی زمانی ارزشمند و ماندگار خواهد بود که جامعه با حفظ وحدت، تداوم روحیه مقاومت و پرهیز از تفرقه، همین مسیر را در عرصه آبادانی و پیشرفت کشور ادامه دهد.
 پیروزی واقعی با حفظ وحدت،روحیه مقاومت و عبور از تفرقه معنا پیدا می کند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان بعدازظهر جمعه در مراسم عزاداری سالروز شهادت حضرت امام حسن عسکری(ع) در آستان مقدس مسجد جمکران، با اشاره به تجربه ملت ایران در مواجهه با فشارها و توطئه‌های دشمنان اظهار کرد: ملت ایران در سال‌های گذشته هزینه مقاومت را پرداخته و نشان داده است که در برابر فشار و تهدید، حاضر به کنار گذاشتن اصول خود نیست.

وی با بیان اینکه امروز مسئله اصلی، عبور از مرحله مقاومت و ورود به مرحله‌ای تازه است، افزود: ملت ایران باید نشان دهد که از پیروزی نیز می‌تواند به‌درستی استفاده کند و اجازه ندهد اختلاف سلیقه‌ها و دیدگاه‌ها پس از پیروزی به شکاف اجتماعی و تفرقه تبدیل شود.

پناهیان ادامه داد: اختلاف نظر میان مسئولان، نخبگان و مردم مسئله‌ای طبیعی است و حتی انتقاد از عملکرد مسئولان نیز امری پذیرفته شده است، اما جامعه‌ای که ظرفیت پیروزی دارد باید بتواند میان اختلاف دیدگاه و دشمنی و تفرقه مرز روشنی ایجاد کند.

وی با اشاره به تلاش برخی جریان‌ها برای ایجاد دوقطبی‌های سیاسی و اجتماعی گفت: کسانی که سال‌ها از اختلاف‌افکنی و ناراضی‌تراشی برای ایجاد شکاف در جامعه استفاده کرده‌اند، حتی پس از پیروزی ملت ایران نیز تلاش کردند دوگانه‌هایی مانند جنگ و صلح را به مسئله‌ای برای ایجاد اختلاف در جامعه تبدیل کنند، اما بزرگواری مردم و نخبگان اجازه نداد اختلاف نظرها به تفرقه تبدیل شود.

ملت ایران در مقاومت نمره بیست گرفته است

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه ملت ایران مرحله دشوار مقاومت را پشت سر گذاشته است، تصریح کرد: به اعتقاد من ملت ایران در زمینه مقاومت امتحان خود را به‌خوبی پس داده و دیگر نیازی نیست برای اثبات روحیه مقاومت خود، آزمون دیگری را پشت سر بگذارد.

پناهیان گفت: مردم ایران با وجود فشارهای سنگین، هزینه‌های مقاومت را پذیرفتند و به این نتیجه رسیدند که هزینه سازش و تسلیم در برابر دشمن می‌تواند به مراتب سنگین‌تر از هزینه ایستادگی باشد.

وی افزود: مردم ایران شایسته زندگی بهتر و برخورداری از امکانات بیشتر هستند، اما درک کرده‌اند که رسیدن به عزت و استقلال بدون پرداخت هزینه امکان‌پذیر نیست و همین شناخت موجب شده است که در برابر فشارها عقب‌نشینی نکنند.

پناهیان خاطرنشان کرد: اکنون باید به این پرسش پاسخ دهیم که در چه زمینه‌هایی نیازمند رشد هستیم و چگونه می‌توانیم از مرحله مقاومت به مرحله ساختن و آباد کردن کشور عبور کنیم.

وی ادامه داد: یکی از الزامات این مرحله، تربیت و معرفی مدیرانی است که اسیر دنیا و منفعت‌طلبی نباشند و همانند شهدایی که با وجود سال‌ها حضور در عرصه مسئولیت، زندگی خود را بر پایه زهد، پاکی و خدمت بنا کردند، برای نظام اسلامی اعتبار ایجاد کنند.

ظرفیت پیروزی با تحمل اختلاف‌نظر سنجیده می‌شود

استاد حوزه و دانشگاه یکی از مهم‌ترین نشانه‌های ظرفیت پیروزی را تحمل اختلاف دیدگاه دانست و اظهار کرد: جامعه‌ای که می‌خواهد در مسیر پیشرفت حرکت کند، باید به افراد فرصت اظهار نظر بدهد و اختلافات فکری را با گفت‌وگو، تأمل و مدارا مدیریت کند.

وی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر ضرورت حفظ وحدت گفت: حتی اگر فردی معتقد باشد دیدگاه خودش درست است، نباید اجازه دهد این باور به حذف دیگران یا ایجاد تفرقه منجر شود، چراکه به رسمیت شناختن اختلاف نظر و فراهم کردن زمینه گفت‌وگو می‌تواند موجب افزایش بصیرت و برکت در جامعه شود.

پناهیان با اشاره به آموزه‌های روایی درباره جامعه مهدوی افزود: در حکومت حضرت ولی‌عصر(عج) جایی برای نفاق، فتنه و اختلاف‌افکنی وجود ندارد و حتی کسانی که در مقطعی در کنار حضرت قرار می‌گیرند، اگر موجب ایجاد اختلاف و تفرقه شوند، با برخورد جدی مواجه خواهند شد.

وی ادامه داد: جامعه‌ای که می‌خواهد برای عصر ظهور آماده شود، باید ظرفیت زندگی در شرایطی سرشار از آبادانی، امنیت، نعمت و برکت را نیز داشته باشد و این ظرفیت چیزی نیست که ناگهان ایجاد شود، بلکه باید از امروز آن را در جامعه تمرین کنیم.

پناهیان این مرحله را بخشی از مسیر نزدیک شدن به ظهور دانست و گفت: معنای عمیق این دوران آن است که جامعه اسلامی علاوه بر مقاومت در برابر دشمن، باید توانایی مدیریت پیروزی و بهره‌گیری صحیح از نتایج آن را نیز پیدا کند.

فرهنگ مقاومت نباید پس از پیروزی کنار گذاشته شود

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به احتمال شکل‌گیری دوره‌ای از آبادانی پیش از ظهور اظهار کرد: ممکن است جامعه اسلامی پیش از ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) دوران خوبی از آبادانی و پیشرفت را تجربه کند و امیدواریم این دوران کوتاه باشد و فرج هرچه زودتر محقق شود، اما حتی دوران رفاه و گشایش نیز می‌تواند یک امتحان بزرگ برای جامعه باشد.

پناهیان با تأکید بر اینکه ملت ایران در مرحله‌ای مهم از آزمون تاریخی خود قرار دارد، گفت: امروز باید ظرفیت پیروزی خود را در چند عرصه نشان دهیم، از جمله اینکه گرفتار تفرقه نشویم، فرهنگ مقاومت را در دوره پس از پیروزی ادامه دهیم و از همان روحیه برای آبادانی، پیشرفت و ساختن کشور استفاده کنیم.

وی با اشاره به تجربه سال‌های پس از دفاع مقدس گفت: انتظار این بود که فرهنگ دفاع مقدس وارد زندگی مردم شود و کشور با همان روحیه، یعنی تکیه بر ایمان، خودباوری و مقاومت، ساخته و آباد شود، اما در بخشی از جامعه الگوهای غربی مورد توجه قرار گرفت.

پناهیان افزود: نباید اجازه دهیم تجربه گذشته تکرار شود و پس از یک دوره مقاومت، هنگام رسیدن به گشایش و فرصت سازندگی، فرهنگ و منهج مقاومت را کنار بگذاریم.

وی با اشاره به مضمون آیات قرآن کریم درباره رفتار انسان در شرایط سخت و هنگام رسیدن به ساحل نجات تصریح کرد: انسان ممکن است در میانه طوفان با اخلاص خداوند را بخواند و هنگامی که از خطر عبور کرد، دوباره به مسیر دیگری گرایش پیدا کند و یکی از مصادیق این مسئله آن است که در دوران سختی به خدا و توان داخلی تکیه کنیم، اما هنگام گشایش بخواهیم اداره بخشی از کشور را با الگوهای بیگانه دنبال کنیم.

پناهیان خاطرنشان کرد: اگر پس از مقاومت و پیروزی هنوز ظهور محقق نشده باشد، جامعه ایران باید مسیر پیشرفت خود را با تکیه بر ظرفیت‌های خود و بر اساس فرهنگ و مبانی خویش ادامه دهد و اجازه ندهد آبادانی کشور با غرب‌زدگی گره بخورد.

مقاومت باید در اقتصاد و سازندگی کشور ادامه یابد

وی با تأکید بر اینکه مفهوم مقاومت نباید به عرصه نظامی و امنیتی محدود شود، گفت: همان روحیه‌ای که در میدان مقاومت موجب ایستادگی و پیروزی شد، باید در حوزه اقتصاد، سازندگی و آبادانی نیز حضور داشته باشد.

استاد حوزه و دانشگاه افزود: نمی‌توان پذیرفت نیروهای مقاومت برای تأمین امنیت کشور جان خود را فدا کنند، اما زمانی که نوبت به ساختن و آباد کردن کشور می‌رسد، همان جریانی که در دوران مقاومت با این مسیر مخالفت می‌کرد، نسخه کنار گذاشتن مقاومت و استفاده از الگوهای دشمن را برای اقتصاد کشور پیشنهاد دهد.

پناهیان تصریح کرد: نمی‌شود در میدان نظامی در برابر آمریکا ایستاد، اما در عرصه اقتصادی و نظام بانکی همان الگوها و دستورالعمل‌های غربی را مبنای عمل قرار داد و این مسئله از تجربه‌هایی است که بخشی از آن پس از دوران دفاع مقدس رخ داد و موجب فاصله گرفتن از فرهنگ آن دوران شد.

وی ادامه داد: مسیر آبادانی کشور نباید از خط مقاومت جدا شود و پیشرفت اقتصادی نیز باید با همان مبانی‌ای دنبال شود که ملت ایران بر اساس آن در برابر فشارها ایستادگی کرده است.

پناهیان گفت: اگر مقاومت را عامل پیروزی می‌دانیم، باید در عرصه سازندگی نیز به همان مسیر وفادار بمانیم و پیشرفت کشور را با تکیه بر توان و الگوی خودمان دنبال کنیم.

حمایت از مظلومان آزمون دیگری برای ظرفیت پیروزی است

استاد حوزه و دانشگاه یکی دیگر از عرصه‌های سنجش ظرفیت ملت ایران پس از پیروزی را نحوه مواجهه با مظلومان جهان دانست و اظهار کرد: اگر جامعه‌ای پس از دستیابی به قدرت و پیروزی، نسبت به مظلومان بی‌تفاوت شود، نشان داده است که هنوز ظرفیت واقعی پیروزی را به دست نیاورده است.

وی با اشاره به حمایت ملت ایران از مردم لبنان افزود: اگر جمهوری اسلامی ایران در کنار مردم لبنان نمی‌ایستاد، می‌توانست نشانه‌ای از ضعف در این آزمون باشد، اما ملت ایران در این عرصه نیز ایستادگی کرد و نشان داد که پیروزی را فقط برای خود نمی‌خواهد.

پناهیان با تأکید بر ضرورت حمایت از مقاومت لبنان گفت: باید در این مسیر محکم‌تر ایستاد و دشمن صهیونیستی باید بداند که در صورت تعرض به جنوب لبنان، با پاسخ جمهوری اسلامی ایران مواجه خواهد شد.

وی با اشاره به روایاتی درباره جایگاه ایرانیان در عصر ظهور اظهار کرد: بر اساس روایات، ایرانیان در میان یاران و فرماندهان حضرت ولی‌عصر(عج) جایگاه مهمی خواهند داشت، اما چنین جایگاهی بدون شایستگی به دست نمی‌آید و باید از امروز نشان دهیم که در صورت برخورداری از قدرت و نصرت الهی، آن را در مسیر حمایت از مظلومان به کار خواهیم گرفت.

یاران امام زمان(عج) باید برای اداره جهان آماده باشند

پناهیان با بیان اینکه افق قیام حضرت ولی‌عصر(عج) محدود به یک منطقه یا سرزمین نیست، اظهار کرد: حضرت برای تشکیل حکومت جهانی ظهور خواهند کرد و کسانی که خود را برای همراهی با ایشان آماده می‌کنند نیز باید نگاه و ظرفیت جهانی داشته باشند.

وی افزود: نمی‌توان از یک سو ادعای یاری حضرت ولی‌عصر(عج) داشت و از سوی دیگر تنها به اداره یک منطقه و رفع ظلم در محدوده‌ای خاص اندیشید، چراکه هدف قیام حضرت، ریشه‌کن کردن ظلم در سراسر جهان است.

استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم از ظلم نجات پیدا کنیم، باید برای برچیدن ظلم در جهان تلاش کنیم و نمی‌توان ظلم را در بخشی از جهان از میان برد و نسبت به ادامه آن در بخش دیگری بی‌تفاوت ماند. کد مطلب 6923126



۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مسیر آبادانی کشور نباید از خط مقاومت جدا شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان، استاد حوزه و دانشگاه، امروز در مراسم عزاداری سالروز شهادت حضرت امام حسن عسکری(ع) که در آستان مقدس مسجد جمکران برگزار شد، با اشاره به مقاومت و ایستادگی ملت ایران در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی اظهار کرد: پس از پیروزی ملت ایران، دشمنان تلاش کردند با ایجاد اختلاف میان مردم و ایجاد توقع برای دستیابی سریع به نتایج و دستاوردهای اقتصادی، جامعه را دچار شکاف کنند.

وی افزود: دشمن انتظار داشت وقتی در میدان نظامی عقب می‌نشیند، مردم ایران به جان یکدیگر بیفتند و اختلافات افزایش پیدا کند، اما بزرگواری مردم و نخبگان ایران اجازه نداد اختلاف‌نظرها به تفرقه تبدیل شود.

پناهیان با بیان اینکه اختلاف نظر میان مسئولان، نخبگان و مردم امری طبیعی است، گفت: همه ما از یکدیگر انتقاد داریم و گاهی از مسئولان نیز انتقاد می‌کنیم، اما اینکه بتوانیم با وجود اختلاف نظر، وحدت جامعه را حفظ کنیم، نشان‌دهنده ظرفیت بالای ملت ایران است.

وی با انتقاد از جریان‌هایی که به گفته او سال‌ها در کشور به دنبال دوقطبی‌سازی و اختلاف‌افکنی بوده‌اند، ادامه داد: برخی افراد سال‌ها سابقه اختلاف‌افکنی و ناراضی‌تراشی دارند و تلاش می‌کنند از آب گل‌آلود ماهی بگیرند؛ حتی پس از پیروزی ملت ایران نیز تلاش کردند دوگانه جنگ و صلح را در جامعه ایجاد کنند، اما ان‌شاءالله در این مسیر موفق نخواهند شد.

«ظرفیت پیروزی»؛ مرحله‌ای مهم‌تر از مقاومت

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه ملت ایران مرحله مهمی از مقاومت را پشت سر گذاشته است، گفت: ما در دوران مقاومت امتحان خود را داده‌ایم و امروز باید نشان دهیم ظرفیت پیروزی داریم یا نه.

پناهیان افزود: کسانی که در دوران مقاومت سهمی نداشتند و حتی در تضعیف جریان انقلاب نقش داشتند، نمی‌توانند امروز درباره اینکه از پیروزی حاصل از مقاومت چگونه باید استفاده شود، تعیین تکلیف کنند؛ این موضوع را باید کسانی تعیین کنند که در این مسیر جان دادند و جانانه مقاومت کردند.

وی با اشاره به برخی روایات درباره دوران پس از ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) اظهار کرد: در روایات آمده است که برخی افراد حتی اگر در مقطعی در کنار حضرت باشند، در صورت ایجاد اختلاف و تفرقه، با برخورد سخت حضرت مواجه خواهند شد. این نشان می‌دهد که در حکومت امام زمان(عج) جایی برای نفاق، فتنه و اختلاف‌افکنی وجود نخواهد داشت.

پناهیان با بیان اینکه جامعه مهدوی نیازمند انسان‌هایی با ظرفیت پیروزی است، گفت: مؤمنان باید ظرفیت زندگی در حکومتی سرشار از آبادانی، برکت، نعمت و امنیت را داشته باشند و ما امروز در حال تمرین همین ظرفیت هستیم.

ملت ایران در مقاومت نمره قبولی گرفته است

وی با اشاره به فشارهای واردشده بر ملت ایران تصریح کرد: کدام ملت در جهان به اندازه ملت ایران تحت فشار قرار گرفته است؟ این مردم شایسته زندگی بسیار بهتری هستند، اما می‌فهمند که مقاومت اگر هزینه‌ای داشته باشد، باید آن را تحمل کرد؛ چراکه هزینه سازش و تسلیم بسیار سنگین‌تر خواهد بود.

استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: ملت ایران ارزش مقاومت را فهمیده و هزینه آن را نیز پرداخت کرده است. بعید می‌دانم ملت ایران در زمینه مقاومت نیاز به امتحان دیگری داشته باشد؛ به اعتقاد من ملت ایران در مقاومت نمره بیست گرفته است.

پناهیان گفت: اکنون باید ببینیم در چه زمینه‌ای باید رشد کنیم. مردم ایران باید مسئولانی را به جامعه جهانی و به حکومت جهانی حضرت امام زمان(عج) معرفی کنند که اهل دنیا و منفعت‌طلبی نباشند، بلکه مانند شهدایی که با وجود سال‌ها مسئولیت، با زهد و پاکی زندگی کردند، موجب اعتبار نظام اسلامی شوند.

ظرفیت پیروزی یعنی تحمل اختلاف‌نظر

وی یکی از نشانه‌های ظرفیت پیروزی را توانایی تحمل دیدگاه‌های مختلف دانست و گفت: باید به یکدیگر فرصت اظهار نظر بدهیم و با تأمل و مدارا با هم برخورد کنیم. ظرفیت پیروزی این است که پس از پیروزی، اختلاف و زخم زبان و سرزنش شکل نگیرد.

پناهیان با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب درباره پرهیز از تفرقه، اظهار کرد: باید با دقت به پیام‌های رهبر معظم انقلاب توجه کنیم. حتی اگر اختلاف نظری را حق بدانیم، نباید اجازه دهیم این اختلاف نظر به تفرقه تبدیل شود. به رسمیت شناختن اختلاف نظر و گفت‌وگو می‌تواند موجب برکت و افزایش بصیرت جامعه شود.

وی این مرحله را بخشی از مسیر نزدیک شدن به ظهور دانست و افزود: معنای عمیق این مرحله آن است که جامعه اسلامی باید ظرفیت پیروزی پیدا کند.

نباید پس از پیروزی، فرهنگ مقاومت را کنار بگذاریم

پناهیان با اشاره به احتمال شکل‌گیری دوران آبادانی پیش از ظهور گفت: ممکن است پیش از ظهور، دوران آبادانی خوبی داشته باشیم و امیدواریم این دوران کوتاه باشد و هرچه زودتر به فرج حضرت ولی‌عصر(عج) برسیم؛ اما باید توجه داشته باشیم که این دوران نیز یک امتحان است.

وی با اشاره به تجربه پس از دوران دفاع مقدس تصریح کرد: پس از دفاع مقدس، با وجود آنکه انتظار می‌رفت فرهنگ دفاع مقدس وارد خانه‌ها و خیابان‌های مردم شود و کشور بر اساس همان فرهنگ آباد شود، بخشی از جامعه به سمت الگوهای غربی رفت.

استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: باید از تجربه گذشته درس بگیریم. اگر پس از این مقاومت و پیروزی، هنوز ظهور اتفاق نیفتاده باشد، مردم اجازه نخواهند داد مسیر پیشرفت کشور دوباره با غرب‌زدگی همراه شود.

پناهیان افزود: ما باید به شیوه خودمان آباد شویم. قرآن کریم هشدار می‌دهد که انسان در میانه طوفان با اخلاص خدا را می‌خواند، اما وقتی به ساحل می‌رسد، دوباره دچار شرک می‌شود. یکی از مصادیق این مسئله آن است که در دوران سختی به خدا تکیه کنیم، اما هنگام گشایش بخواهیم بخشی از مسیر را با الگوهای بیگانه طی کنیم.

«مقاومت» باید در اقتصاد و آبادانی هم ادامه پیدا کند

وی با بیان اینکه مقاومت نباید صرفاً در عرصه نظامی و امنیتی معنا شود، گفت: همان خطی که در میدان مقاومت ایستادگی کرده است، باید در عرصه اقتصاد و آبادانی کشور نیز حاکم شود.

پناهیان تصریح کرد: نمی‌شود نیروهای مقاومت جان بدهند و امنیت کشور را فراهم کنند، اما وقتی نوبت به سازندگی رسید، همان جریان‌هایی که در طول دوران مقاومت علیه آن غر می‌زدند، بگویند مقاومت کنار برود و همان نسخه دشمن برای اداره اقتصاد کشور اجرا شود.

وی افزود: نمی‌شود در میدان نظامی شعار «مرگ بر آمریکا» بدهیم و در مقابل دشمن ایستادگی کنیم، اما در عرصه اقتصادی و نظام بانکی، همان الگوها و دستورالعمل‌های غربی را مبنا قرار دهیم. این همان تجربه‌ای است که بخشی از آن پس از دفاع مقدس اتفاق افتاد و موجب فاصله گرفتن از فرهنگ دفاع مقدس شد.

حمایت از مظلومان؛ آزمون دیگر ظرفیت پیروزی

پناهیان یکی دیگر از آزمون‌های ملت ایران پس از پیروزی را حمایت از مظلومان دانست و گفت: یکی از امتحان‌های ما این است که آیا پس از پیروزی، به داد دیگر مظلومان می‌رسیم یا نه. اگر در کنار مردم لبنان نمی‌ایستادیم، معلوم می‌شد ظرفیت پیروزی نداریم، اما ملت ایران در این عرصه نیز ایستاد.

وی با تأکید بر ضرورت حمایت از مقاومت لبنان اظهار کرد: باید محکم‌تر بایستیم و دشمن صهیونیستی باید بداند اگر به جنوب لبنان حمله کند، از سوی ایران اسلامی با پاسخ مواجه خواهد شد.

استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: در روایات آمده است که ایرانیان بخش مهمی از یاران و فرماندهان حضرت ولی‌عصر(عج) را تشکیل خواهند داد. این جایگاه بدون شایستگی به دست نمی‌آید. باید امروز نشان دهیم که اگر اندکی قدرت و نصرت الهی در اختیار ما قرار گرفت، از آن برای حمایت از مظلومان استفاده می‌کنیم.

پناهیان گفت: ما باید خودمان را به حضرت نشان دهیم؛ باید ثابت کنیم ظرفیت پیروزی، ظرفیت سروری و ظرفیت اداره عادلانه جهان را داریم.

برای ظهور، حکومت جهانی لازم است

وی با بیان اینکه حضرت ولی‌عصر(عج) برای تشکیل حکومت منطقه‌ای ظهور نمی‌کنند، اظهار کرد: امام زمان(عج) برای برپایی حکومت جهانی می‌آیند و یاران ایشان نیز باید برای حکومت جهانی آماده باشند. نمی‌توان گفت ما یار حضرت هستیم، اما فقط می‌خواهیم یک منطقه را اداره کنیم.

پناهیان افزود: اگر می‌خواهیم از ظلم نجات پیدا کنیم، باید برای ریشه‌کن کردن ظلم در جهان تلاش کنیم. نمی‌توان ظلم را از یک منطقه برطرف کرد و در منطقه‌ای دیگر باقی گذاشت.

وی خاطرنشان کرد: ما امروز در حال نشان دادن ظرفیت پیروزی خود هستیم؛ این ظرفیت در تفرقه نیفتادن، ادامه دادن مسیر مقاومت و استفاده از همان منهج برای آبادانی و پیشرفت کشور خود را نشان می‌دهد.

پناهیان در پایان با دعا برای ملت ایران گفت: خدایا به ملت ایران توفیق بده که ظرفیت پیروزی را پیدا کند و بتواند پس از مقاومت و پیروزی، جامعه‌ای آباد، عزتمند، مستقل و برخوردار از برکت و امنیت بسازد.

انتهای پیام/  


۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

امام جمعه اردبیل: سردرگمی ترامپ در برابر مقاومت ملت ایران نشان اقتدار بزرگ ماست

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله سیدحسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل و با حضور پرشور و گسترده اقشار مختلف مردم برگزار گردید، با اشاره به یاوه گویی‌های اخیر رئیس جمهور آمریکا اظهار کرد: ترامپ این روز‌ها باز دست به یک عملیات بزرگ روانی زده و گفته با جنگ اقتصادی ایرانی‌ها را وادار به تسلیم می‌کنم ۴۷ سال است که با ایران جنگ اقتصادی دارند فشار حداکثری درست کردند به تعبیر اوباما تحریمی درست کردند که در تاریخ بشر بی‌نظیر است پمپئو گفت تحریمی درست کردیم که با آن قطعاً ایرانی‌ها از گرسنگی در برابر ما رکوع خواهند کرد! تحریمی درست کردند که با آن جان بولتون به طمع افتاد و گفت امسال کریسمس را در تهران جشن خواهیم گرفت! و حالا دوباره همان مسیر را می‌روند مشهور است که «من جرّب المجرّب فعقله مخرّب» این سخن ترامپ برای ایجاد تاثیر روانی و برای اثرگذاری بر بازار ایران است.

وی افزود: ترامپ توجه نمی‌کند که اوضاع کاملاً عوض شده است و امروز با گذشته خیلی فرق دارد در گذشته ما را تحریم می‌کردند و ما هیچ اهرم فشار نداشتیم در نتیجه در وضع تحریم هزینه‌ای برای آمریکا درست نمی‌شد در حالی که الان ما اهرم بزرگ تنگه هرمز را داریم و آمریکا و اروپا اصلاً نمی‌توانند بسته ماندن دراز مدت آن را تحمل کنند با آمدن سرما به احتمال قوی اوضاع امنیتی کشور‌های مهمی به هم خواهد ریخت و لذا ترامپ از یک طرف از فشار اقتصادی صحبت می‌کند، اما از آن طرف حتی حاضر است به ایران پول بدهد، اما جنگ تمام شود و تنگه باز گردد.

امام جمعه اردبیل کریس مورفی سناتور آمریکایی می‌گوید موضوع تمام شده و ایران پیروز شده است و اضافه می‌کند آمریکا به ایران پیشنهاد می‌دهد که آمریکا حاضر است سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار به ایران بدهد تا تنگه هرمز را باز کند در هر حال در این جنگ اقتصادی ملت عزیز فصل الخطاب است و اگر با لحاظ اینکه در حال جنگ اقتصادی با دشمن هستیم با دولت محترم همکاری نماید قطعاً سر ترامپ دوباره به سنگ خواهد خورد.

در ادامه حتما بخوانید امام جمعه اردبیل: آمریکا با ۲۰۰ ناو هم نتوانست ایران را مهار کند/مقاومت اقتصادی مردم می‌تواند آخرین محاسبه ترامپ را هم ناکام بگذارد برای جریان نفت پیمان دفاعی بستند، اما برای ۸۰ هزار فلسطینی خیر!

وی خطاب به آمریکایی‌ها گفت: من از سرخیرخواهی به آمریکایی‌ها مطالبی می‌گویم و آرزو دارم ترجمه آن به دست آنها برسد به آنها می‌گویم شما ۴۷ سال با تحریم، ایران را در عرصه‌های حساس و استراتژیک به طرف خودکفایی، ابتکار و خود اتکایی سوق دادید صنایع دفاعی یک نمونه آن است شاید اگر موشک اسکاد را در بازار سیاه از ایران دریغ نمی‌کردید به طرف تولید موشک‌های بسیار پیشرفته حرکت نمی‌کرد در هر عرصه‌ای که شما تحریم کردید نخبگان ایرانی آستین بالا زدند و تحولاتی درست شد که شما آن را نمی‌خواستید آیا در تحریم اخیر یعنی محاصره دریایی فکر کرده‌اید که ایران به سرعت منافذ جدید اقتصادی و راه‌های مواصلاتی جدید را با ظرفیت بسیار وسیع باز خواهد کرد و این برای همیشه یک ظرفیت بزرگ اقتصادی در اختیار ایران خواهد بود و دست شما را برای تهدید از جهت محاصره برای همیشه خواهد بست؟ تا حال شما با تحریم ۴۷ ساله نه تنها نتیجه نگرفتید بلکه ایران را بالاجبار به طرف خودکفایی‌های سرنوشت ساز سوق دادید و ظرفیت‌های نهفته و خوابیده را بیدار کردید یک نمونه بارز ظرفیت تنگه هرمز است.

آیت الله عاملی بیان کرد: ایران اصلاً درصدد استفاده از این ظرفیت نبود و با سخاوت کامل ظرفیت آن را به طور مجانی در اختیار اقتصاد دنیا و رفاه کشور‌ها قرار داده بود، اما تحریم، جنگ، حمله و شرارت شما یک ظرفیت عظیم را برای ایران درست کرد به حدی که کارشناسان می‌گویند این ظرفیت از جهت بازدارندگی خیلی بالاتر از بمب اتمی است در نهایت نتیجه این شد که شما با تحریم‌ها ایران را به یک قدرت برتر در منطقه تبدیل کردید و حالا همین مسیر اشتباه را با توصیه‌های صهیونیست‌ها ادامه می‌دهید فردا برای امروز نزدیک است و نتیجه به زودی معلوم خواهد شد.

وی ادامه داد: نمونه دیگر غنی‌سازی است ما زمانی در سه درصد متوقف شده بودیم به غنای ۲۰ درصد احتیاج داشتیم با اروپا صحبت شد که ۲۰ درصد را تامین کند تا راکتور‌های صنعتی ایران مخصوصاً برای داروسازی متوقف نشود آنها اباء کردند و ایران مجبور شد به طرف غنای ۲۰ درصد برود و وقتی به آن دست یافت در ایران اعلان جشن و پیروزی شد این نتیجه تحریم و محرومیتی است که شما برای ایران درست کردید و ایران محرومیت را به فرصت و سکوی پرش تبدیل کرد.

نماینده ولی فقیه در استان اضافه کرد: سردرگمی ترامپ در برابر مقاومت ملت ایران نشان اقتدار بزرگ ماست وی قبلاً هنگام حمله به ایران در توجیه حمله گفته بود دیگر تحریم‌های ایران تاثیر خود را از دست داده و کارایی ندارد و حالا می‌گوید میان گزینه جنگ و فشار اقتصادی دومی را انتخاب می‌کند و به طرف تحریم‌ها می‌رود ترامپ از سردرگمی گاهی اعترافات بسیار مهمی هم از خودش نشان می‌دهد و این‌ها همه در تاریخ ثبت می‌شود وی در اوایل جنگ و بحبوحه حملات با ناشی‌گری تمام گفت پس این همه سلاح که به کرد‌ها داده بودیم تا به شهر‌های ایران هجوم ببرند کجا رفت؟ آنها سلاح‌ها را کجا فروخته‌اند؟ به ترامپ که امید به تحریم‌ها بسته جمله معمار تحریم‌های ایران یعنی ریچارد نفیو را متذکر می‌شویم که دو سال پیش به دولت کنونی آمریکا گفت تار و پود تحریم‌های ایران از هم گسسته و دیگر کسی به آن اعتناء نمی‌کند؟

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها با تشریح شرایطی که رژیم صهیونیستی در سوریه بر سر ترکیه در آورده است گفت: این هفته اسرائیل منطقه تحت سیطره ترکیه در سوریه را بمباران کرد خبرنگار به نتانیاهو می‌گوید چرا این کار را کردی؟ جواب می‌دهد: ما به هیچ وجه به ترکیه اجازه نمی‌دهیم در شمال غرب سوریه و جنوب اسرائیل پایگاه نظامی بزند به طور عمومی این پیام را به آنها رساندیم، اما آنها نفهمیدند یا نشنیدند و لذا خواستیم به نحو شایسته به آنها پیام بفرستیم آنها می‌خواستند در فرودگاه ابوالظهور نزدیک به حلب برای خود پایگاه درست کنند ما هم فرودگاه ابوالظهور را بمباران کردیم و بار‌ها و بار‌ها به دولت سوریه گفته‌ایم که حق نداری اجازه دهی نیرو‌های اجنبی یعنی ترکیه در سوریه مستقر شوند و به جولانی گفته‌ایم وضع امنیتی سوریه باید دست اسرائیل باشد و تو حق نداری اوضاع امنیتی سوریه را تغییر بدهی به او چند بار گفتیم او تجاهل کرد با بمباران او را نیز حالی کردیم.

آیت الله عاملی تاکید کرد: در این حادثه عالم اسلام جداً از ترکیه که به تعبیر خودش پنجمین ارتش دنیا را دارد انتظار داشت از حیثیت خود دفاع بکند این کار اسرائیل یک هتاکی بزرگ برای ترکیه بود و قطعاً جماعتی از ترک‌ها آنجا شهید شده‌اند و اگر ترکیه کاری نکند این به یک رویه تبدیل خواهد شد مخصوصاً که ترکیه با سوریه پیمان امنیتی دارد جولانی فقط از ترکیه امید دارد که به فریادش برسد، چون ترکیه او را سر کار آورده است، اما امید جولانی از ترکیه هم مبدل به یاس شد مسئله فقط این نیست که اسرائیل در اطراف خود امنیت می‌خواهد بلکه با صراحت گفته‌اند که طبق دستور تورات کل خاورمیانه مال یهودی‌هاست سفیر آمریکا در اسرائیل یک سال پیش با صراحت گفت که طبق دستور تورات تمام کشور‌های خاورمیانه باید به قلمرو حکومت یهودی‌ها تبدیل شوند عجیب است که ملت‌ها اعتراض کردند، اما از حکومت‌ها خبری نشد در هر صورت انتظار از ترکیه این بود که اهانت و جسارت اسرائیل را بی‌جواب نگذارد.

وی عنوان کرد: نتانیاهو در اهانت و تهدید به ترکیه گفت اردوغان باید متوجه باشد که چهارصد سال از سقوط دولت و امپراتوری عثمانی گذشته است یعنی تفکر نئوعثمانی را باید کنار بگذاری نتایاهو ادامه می‌دهد الان به جای امپراطوری عثمانی یک قدرت بزرگی در منطقه وجود دارد و آن ارتش اسرائیل است و یک ملت به نام ملت اسرائیل و یک حکومت به نام حکومت اسرائیل و ما اجازه نمی‌دهیم که امنیت ما تهدید شود.

امام جمعه اردبیل اضافه کرد: پذیرفتن ذلت در اسلام حرام است این سخن قرآن است که لَا تَظْلِمُونَ وَلَا تُظْلَمُونَ نه ستم می‌کنید و نه مورد ستم قرار می‌گیرید این آیه و ده‌ها آیه نظیر آن در حال حاضر توسط امت تعطیل شده است و فقط ایران اسلامی است که با استقلال کامل به این آیات عمل می‌کند و اگر بخواهد اسرائیل را بخاطر شرارتش گوشمالی دهد به وساطت هیچکس نگاه نمی‌کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر ترکیه عکس العمل نشان ندهد معنایش این است که با آوردن جولانی کل سوریه را در اختیار اسرائیل گذاشته است دولت ترکیه گفته من در تله نتانیاهو نمی‌افتم، البته باید گفت جنگ لازم نیست اگر دو روز لوله نفت آذربایجان را که از ترکیه به حیفای اسرائیل می‌رود ببندد اسرائیل مثل سگ زوزه می‌کشد و در برابر ترکیه رکوع می‌کند. اسرائیل با بمباران مناطق تحت نفوذ ترکیه یک پیام صریح دارد و آن اینکه کل کشور‌های عربی باید تحت نفوذ اسرائیل باشد و کسی حق ورود به قلمرو حکومت اسرائیل را ندارد! بشار را هم به خاطر همین ساقط کردند که مانع از نفوذ و سیطره اسرائیل بر سوریه بود. سوریه در حال حاضر وضعی بسیار اسف بار دارد. رژیم اسرائیل آن را بخشی از اسرائیل می‌داند. آمریکا آن را ایالتی از ایالات خود می‌داند ترکیه نیز که جولانی را سرکار آورده سوریه را مربوط به خود می‌داند از طرفی روسیه نیز در مناطق مختلف سوریه از جمله طرطوس پایگاه می‌خواهد. صهیونیست‌ها با همکاری آمریکا در حمله به ایران همین بلا را می‌خواستند بر سر ایران بیاورند آنها با خود ایران مشکل دارند و اگر کسی خیال بکند که صرفاً با حکومت ایران مخالفند بسیار ساده لوحانه فکر کرده است. آنها به هیچ وجه تحمل ایران قوی و تحمل وسعت سرزمینی را که یک شاخصه بزرگ قدرت است ندارند.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

امام جمعه بخش مرکزی یزد: فشار اقتصادی دشمن نشان دهنده شکست آنها در عرصه نظامی است

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله سید محمد کاظم مدرسی در خطبه اول نماز جمعه این هفته بخش مرکزی یزد با اشاره به اهمیت تقوا اظهار کرد: در قرآن کریم به عصمت رسول خدا اشاره شده است و دستورات ایشان را همچون دستورات خداوند می‌داند.

وی افزود: داشتن تقوای عملی، حفاظت از دین، استقلال از هوای نفس از خصلت‌های اصلی نائب امام زمان (عج) است که رهبر شهید انقلاب این خصلت‌ها را به صورت بارز داشتند و به همین دلیل مردم دستورات ایشان را با جان و دل پذیرا می‌شدند.

امام جمعه بخش مرکزی یزد در خطبه دوم نماز جمعه این هفته با اشاره به چهلمین روز تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب گفت: این جریان استثنایی پیام‌هایی همچون دین‌باوری، عشق به دین و عشق به وطن اسلامی، بیزاری از دشمنان و بیعت با جانشین ایشان، تجلی ارادت به اهل بیت (ع) و قرآن و رزمایش مهم برای اثبات دین‌داری و دین‌مداری و حب به وطن در عین تنفر از دشمنان این مرز و بوم را در دل خود جای داده بود.

وی با اشاره به سالروز ورود آزادگان به میهن، این افراد را مصداق بارز ایستادگی در برابر دشمن در شدیدترین شرایط سخت دانست.

مدرسی با اشاره به روز جهانی مسجد گفت: پیامبر اکرم (ص) فرمودند که اگر خداوند بنده‌ای را دوست داشته باشد آن را جلودار مسجد قرار می‌دهد.

وی با اشاره به مسئله حجاب در کشور تصریح کرد: مسئولان فرهنگی باید پاسخگوی این شرایط باشند چرا که این شرایط ناامنی فرهنگی، سیاسی، اجتماعی را ایجاد می‌کند و دشمن بر این فرهنگ در حال سرمایه‌گذاری است.

امام جمعه بخش مرکزی یزد با بیان اینکه دشمن با تشدید فشار‌های اقتصادی به سبک جدید مقابله با جمهوری اسلامی ایران روی آورده است، گفت: این رویکرد نشان‌دهنده شکست دشمن در بعد نظامی است و دشمن با محدودیت‌های فراوانی در بعد نظامی، تاکتیک، اقتصادی و متحدانش دارد و روی به رویکرد‌های دیگری آورده است که در این راستا مسئولان و مردم باید دقت داشته باشند که شوک اقتصادی به کشور وارد نشود و در مقابل این نقشه دشمن با استواری ایستادگی کنند.




 عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - تسنیم

عراقچی در واکنش به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ تاکید کرد:؛ این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است.

 موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران
۱۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران

پکن با مخالفت با فشار‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، بر حل اختلافات از مسیر دیپلماتیک تأکید کرد.

 افتتاحیه قدرتمند Lanterns؛ سریال دی‌سی در سه روز ۹.۳ میلیون بیننده جذب کرد
۱ ساعت قبل / سایت سلام سینما

افتتاحیه قدرتمند Lanterns؛ سریال دی‌سی در سه روز ۹.۳ میلیون بیننده جذب کرد

قسمت نخست سریال Lanterns در سه روز ابتدایی انتشار هم‌زمان از شبکه کابلی HBO و پلتفرم HBO Max، در مجموع ۹.۳ میلیون بیننده به خود جذب کرد و به بزرگ‌ترین افتتاحیه یک اثر دی‌سی در تاریخ این پلتفرم تبدیل شد.

 قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند

یک کارشناس مسائل منطقه با اشاره به قطع تمام فعالیت‌ها و مبادلات تجاری و مالی امارات با ایران تا اطلاع ثانوی گفت: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند.

 لحظه ترور یک وکیل سر میز غذا +18
۱۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

لحظه ترور یک وکیل سر میز غذا +18

هلن جولیانا سیلوا پادیلا، 43 ساله، وکیل پرویی، ترور شد! در 15 آگوست 2026، او توسط یک فرد مسلح با کلاه ایمنی کارتل، از فاصله نزدیک، از میان میله‌های رستوران پ...

 آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در دیدار با وزیر گردشگری آفریقای جنوبی با تاکید بر ظرفیت‌های کم‌نظیر دو کشور برای توسعه همکاری‌های گردشگری، بر اتصال بخش‌های خصوصی، اجرای برنامه‌های مشترک بازاریابی و برگزاری تورهای آشناسازی برای فعالان رسانه‌ای و گردشگری تاکید کرد و گفت: آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد.