به گزارش خبرنگار مهر، رضا رحمانی عصر دوشنبه در همایش هفته دولت و هفته وحدت در مهاباد، با قدردانی از همراهی و انسجام مردم در جنگ تحمیلی رمضان، افزود: مسئولان قدردان انسجام و همراهی مردم هستند که برای پایداری ایران اسلامی شهید تقدیم کرده و در مقاطع حساس، پشتوانه نظام و کشور بودهاند.
وی همچنین با تاکید بر اینکه اگر انسجام و وحدت مردم وجود نداشت، دستیابی به دستاوردها و سربلندی ایران عزیز امکانپذیر نبود، خاطرنشان کرد: سرمایه اصلی کشور در روزهای سخت، اعتماد، همدلی و همراهی مردم با یکدیگر و با مجموعه خدمتگزاران است.
رحمانی با تاکید بر اینکه استکبار جهانی و دشمنان امت اسلامی از وحدت مسلمانان هراس دارند، گفت: انسجام و وحدت مردم، مهمترین پشتوانه کشور در عبور از شرایط دشوار و دستیابی به سربلندی ایران اسلامی است.
استاندار آذربایجانغربی گفت: امسال ۵۲ درصد تجارت مرزی کشور در این استان انجام شده که بیانگر ظرفیت و جایگاه مهم آذربایجانغربی در مبادلات تجاری و اقتصادی کشور است.
ظرفیتهای مرزی آذربایجان غربی برای توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال استفاده شود …













