قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

فعالیت ۶۶۳ رسانه در مازندران؛ رسانه در جنگ شناختی نقش مهم دارد

عباس‌آباد- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت گسترده رسانه‌ای استان گفت: ۶۶۳ رسانه مجازی در کنار روزنامه‌ها، هفته‌نامه‌ها و پایگاه‌های خبری در مازندران فعالیت دارند
 فعالیت ۶۶۳ رسانه در مازندران؛ رسانه در جنگ شناختی نقش مهم دارد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد محمدی صبح یکشنبه در مراسم تجلیل از اصحاب رسانه غرب مازندران که با حضور جمعی از مدیران استانی، فرماندهان، مسئولان فرهنگی و نمایندگان مجلس در شهرستان عباس‌آباد برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های رسانه‌ای استان اظهار کرد: مازندران از استان‌های پیشرو کشور در حوزه رسانه است و از نظر کمی در جمع پنج استان نخست کشور قرار دارد.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۱۹ روزنامه، ۴۵ هفته‌نامه و صدها پایگاه خبری و رسانه مجازی در استان فعالیت می‌کنند و مجموع رسانه‌های مجازی فعال مازندران به ۶۶۳ رسانه می‌رسد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان اینکه بخش قابل توجهی از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای کشور در این استان فعالیت دارند، گفت: برنامه‌های هفته خبرنگار در مازندران از هفدهم مرداد آغاز شده و تا بیست‌وپنجم مرداد ادامه خواهد داشت و در این ایام، برنامه‌های تجلیل و گردهمایی اصحاب رسانه در شهرستان‌های مختلف برگزار می‌شود.

محمدی با اشاره به عملکرد رسانه‌های مازندران در جریان جنگ ۱۲ روزه بیان کرد: همزمان با آغاز جنگ، قرارگاه‌های رسانه‌ای در شهرستان‌های استان شکل گرفت و رسانه‌های مازندران از نخستین مجموعه‌هایی بودند که به‌صورت منسجم و میدانی به اطلاع‌رسانی پرداختند.

وی ادامه داد: یکی از نخستین موضوعاتی که رسانه‌های استان در ساعات ابتدایی جنگ به آن پرداختند، اطلاع‌رسانی درباره وضعیت سوخت و نبود کمبود بنزین بود و پس از آن نیز فعالیت قرارگاه‌های رسانه‌ای در شهرهای مختلف استان توسعه پیدا کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با تقدیر از عملکرد خبرنگاران و مدیران رسانه‌های استان، خاطرنشان کرد: فعالان رسانه‌ای در ماه‌های گذشته با وجود مشکلات اقتصادی، محدودیت‌های اینترنتی و دشواری‌های فعالیت رسانه‌ای، از مسئولیت خود عقب‌نشینی نکردند و به تولید و انتشار محتوا ادامه دادند.

محمدی با تأکید بر تفاوت میان انتشار خبر و تولید محتوای رسانه‌ای گفت: در یک سال گذشته نزدیک به ۳۰۰ محتوای تولیدی توسط رسانه‌های بومی و خبرنگاران مازندران تهیه شده که بخشی از این تولیدات مورد توجه رسانه‌های مطرح کشور قرار گرفته و به تیتر اخبار و روزنامه‌های شناخته‌شده تبدیل شده است.

وی جنگ شناختی و رسانه‌ای را یکی از مهم‌ترین عرصه‌های تقابل دانست و افزود: امروز رسانه‌ها در خط مقدم جنگ شناختی قرار دارند و نقش خبرنگاران در تبیین واقعیت‌ها، مقابله با روایت‌های نادرست و تقویت انسجام اجتماعی بسیار مهم است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران همچنین از همدلی و انسجام رسانه‌های غرب استان تقدیر کرد و گفت: وحدت و همکاری میان اصحاب رسانه غرب مازندران نمونه ارزشمندی از همگرایی جامعه رسانه‌ای استان است و برگزاری این مراسم نیز جلوه‌ای از همین انسجام و همراهی است.

محمدی در پایان از مدیران مسئول رسانه‌ها، خبرنگاران و فرمانداران شهرستان‌های مازندران که در ایام هفته خبرنگار از جامعه رسانه‌ای حمایت و از تلاش‌های آنان قدردانی می‌کنند، تشکر کرد. کد مطلب 6911874





 یک جرعه آب برای هدهد؛ یک گودال مرگ برای کل و بزها / دو تصویر از یک ماجرا
۲۲ دقیقه قبل / سایت عصرایران

یک جرعه آب برای هدهد؛ یک گودال مرگ برای کل و بزها / دو تصویر از یک ماجرا

یک هدهد از فرط تشنگی به انسان‌ها پناه آورده؛ حالا برای زنده ماندن به آبی نیاز دارد که انسان‌ها باید به او بدهند. کل‌ها و بزها هم برای پیدا کردن آب به مناطقی...

 پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم

پنجاه‌وهفت سال پس از آتش‌زدن مسجد الاقصی،رژیم صهیونیستی با طرح‌های یهودی‌سازی، هویت اسلامی آن را تهدید می‌کند.

 افزایش شیوع آنفلوانزا در ایران
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

افزایش شیوع آنفلوانزا در ایران

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت از افزایش موارد علائم عفونت‌های تنفسی و موارد مثبت آنفلوانزا در کشور خبر داد و گفت: در هفته بیست‌ویکم سال جاری، ۲.۷ درصد نمونه‌های تنفسی بیماران بستری از نظر آنفلوانزا مثبت بوده و تایپ B همچنان نوع غالب این ویروس است.

 فولاد مبارکه چگونه ۱۱۰۰ میلیارد بودجه مسئولیت اجتماعی سهامداران خود را خرج کرد؟ | از ۴۴ میلیارد هزینه‌های سایر تا ۳۰ میلیارد هزینه مراسم های مذهبی
۵۲ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

فولاد مبارکه چگونه ۱۱۰۰ میلیارد بودجه مسئولیت اجتماعی سهامداران خود را خرج کرد؟ | از ۴۴ میلیارد هزینه‌های سایر تا ۳۰ میلیارد هزینه مراسم های مذهبی

شرکت فولاد مبارکه با الزام سازمان بورس مجبور به انتشار صورت‌های مالی خود در خصوص هزینه کرد‌های شرکت در حوزه مسئولیت اجتماعی شد. این هزینه‌ها در سال ۱۴۰۴ به رقم بیش از ۱۱۰۸ میلیارد تومان رسیده است؛ هزینه‌هایی شامل اربعین، عتبات، تأمین اتوبوس برای رویداد‌های عمومی، مراسمات ناجا و ... شده است. عجیب اینکه بودجه این حوزه برای سال جاری به رقم خیره کننده ۲۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. سوال اینجاست که آیا این بودجه با وجود وضعیت وخیم تعدیل نیرو‌های فولاد و بازسازی پس از جنگ در حوزه مسئولیت اجتماعی هم‌خوانی دارد؟

 در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه بودیم
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر از جنگ ۱۲ روزه بودیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.

 ترمز پله مدارس چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

ترمز پله مدارس چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

اگر به دنبال راهکاری مطمئن برای افزایش ایمنی راه‌پله‌های مدارس یا سایر ساختمان‌های پرتردد هستید، بررسی محصولات تخصصی سازوکار و دریافت مشاوره از کارشناسان این مجموعه می‌تواند انتخابی آگاهانه و مطمئن برای اجرای یک پروژه ایمن و ماندگار باشد.