قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

وقتی خبر، از آینده روایت می‌کند

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با صدور پیامی ۱۷ مرداد؛ روز خبرنگار را به خبرنگاران پرتلاش و همراهان رسانه‌ای کانون تبریک گفت.
 وقتی خبر، از آینده روایت می‌کند
به گزارش خبرگزاری مهر، متن کامل پیام حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری به مناسبت روز خبرنگار به شرح زیر است:

هفدهم مرداد، فرصتی است برای قدردانی از کسانی که با تعهد، دقت و صداقت، روایت‌گر زندگی و زمانه ما هستند. خبرنگاران با قلم، دوربین و نگاه مسئولانه خود، نه‌تنها رویدادها را ثبت می‌کنند، بلکه به جامعه فرصت می‌دهند واقعیت را روشن‌تر ببیند و آگاهانه‌تر قضاوت کند.

در روزگاری که سرعت انتشار اطلاعات، گاه مجال تأمل را می‌گیرد، آنچه به کار خبرنگار اعتبار می‌بخشد، پایبندی به حقیقت، انصاف و اخلاق حرفه‌ای است. اعتماد عمومی، سرمایه‌ای است که رسانه‌های مسئول و خبرنگاران متعهد، آن را با سال‌ها تلاش و امانت‌داری به دست می‌آورند و پاس می‌دارند.

برای ما در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، خبرنگاران تنها روایتگر برنامه‌ها و رویدادها نیستند؛ آنان همراهان فرهنگی ما در روایت دنیای کودکی و نوجوانی‌اند. هر بار که از یک کتاب، یک مرکز فرهنگی، یک اثر هنری، یک مربی یا استعداد یک کودک و نوجوان می‌نویسند، در حقیقت از آینده این سرزمین روایت می‌کنند؛ آینده‌ای که ریشه در فرهنگ، دانایی، خلاقیت و امید دارد.

در سال‌های گذشته، رسانه‌ها با نگاه مسئولانه خود، فعالیت‌های کانون را به خانواده‌ها و جامعه معرفی کرده‌اند و با بازتاب دغدغه‌ها، ظرفیت‌ها و دستاوردهای حوزه کودک و نوجوان، نقش مؤثری در گسترش این جریان فرهنگی داشته‌اند. این همراهی، برای ما ارزشمند و امیدآفرین است.

روز خبرنگار، فرصتی است تا از همه خبرنگاران، عکاسان خبری و فعالان رسانه‌ای، به‌ویژه خبرنگاران حوزه کودک و نوجوان که با دغدغه‌مندی و مسئولیت‌پذیری در کنار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بوده‌اند، صمیمانه قدردانی کنم.

ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی و همه شهدای عرصه خبر، این روز را به همه خبرنگاران تبریک می‌گویم و امیدوارم قلم‌های مسئول، آزاد و حقیقت‌جو، همچنان روشنی‌بخش مسیر آگاهی، فرهنگ و امید برای ایران عزیز باشند. کد مطلب 6910885 زهرا اسكندری



 ۲۰ همت؛ درآمد سه پلتفرم‌ نمایش خانگی در ۱۴۰۵ ! | ببینید

۲۰ همت؛ درآمد سه پلتفرم‌ نمایش خانگی در ۱۴۰۵ ! | ببینید

بخشی از گفتگوی علیرضا رئیسیان، کارگردان سینما در تحلیلی از وضعیت پلتفرم‌های نمایش خانگی با اشاره به درآمد هنگفت چند پلتفرم‌ خاص در شبکه نمایش خانگی پربازدید شد.

 به مدد هوش مصنوعی!

به مدد هوش مصنوعی!

نگاهی به آشفته بازار ترجمۀ رمان جدید هاروکی موراکامی در ایران

 محمدرضا حکیمی؛ آن‌گونه که زیست، آن‌گونه که خواست/ ساخت «خانه‌ علامه حکیمی» مورد تایید نیست

محمدرضا حکیمی؛ آن‌گونه که زیست، آن‌گونه که خواست/ ساخت «خانه‌ علامه حکیمی» مورد تایید نیست

حجت الاسلام محمد حکیمی برادر استاد محمدرضا حکیمی در یادداشتی به مناسبت پنجمین سال درگذشت ایشان، ضمن مروری بر اندیشه‌های محمدرضا حکیمی به ویژه در زمینه عدالت و مبارزه با فقر در اندیشه قرآنی و اهل بیت و با تاکید بر دوری سیاست و اقتصاد در این روزها با آنچه باید باشد و مظلومیت انسان محروم و بی‌پناه در جامعه امروز ایران، اعلام کرد هرگونه انتساب ملکی به عنوان «منزل علامه محمدرضا حکیمی» و هرگونه اقدام، ثبت، بهره‌برداری فرهنگی یا تبلیغی بر پایهٔ چنین انتسابی، بدون رضایت صاحبان حق و برخلاف وصیت و ترتیبات مقرر از سوی آن عزیز از دست رفته، فاقد رضایت شرعی ماست و در فرض تصرف در حقوق اشخاص یا مخالفت با وصیت معتبر، نمی‌توان آن را به نام تکریم آن مرحوم توجیه کرد.

 تاریخِ ناتمام روی پرده / بازنمایی ۲۸ مرداد در سینمای ایران

تاریخِ ناتمام روی پرده / بازنمایی ۲۸ مرداد در سینمای ایران

۲۸ مرداد برای سینمای ایران فقط یک واقعه تاریخی نیست؛ یک «زخم تاریخی» است که هربار از زاویه‌ای تازه سر باز می‌کند. شاید به همین دلیل، سینما در مواجهه با آن بیشتر از آنکه به بازسازی یک روز مشخص بپردازد، سراغ پیامدها، آدم‌ها و فضای اجتماعی پیش و پس از کودتا رفته است. اگر تاریخ را حافظه یک ملت بدانیم، سینما یکی از مهم‌ترین جاهایی است که این حافظه می‌تواند شکل تصویری پیدا کند؛ اما در مورد ۲۸ مرداد، این حافظه هنوز تکه‌تکه، گزینشی و گاه ایدئولوژیک است.

 جنین بیست‌وپنج‌ساله

جنین بیست‌وپنج‌ساله

در این ستون هر چهارشنبه نگاهی به روابط مالی و حقوقی نویسنده و مترجم با ناشران می‌اندازیم بخش اول

 واکنش مهسا طهماسبی به ازدواج همسر سابقش با یک بلاگر

واکنش مهسا طهماسبی به ازدواج همسر سابقش با یک بلاگر

مهسا طهماسبی در پی انتشار فیلم ازدواج مجدد همسر سابقش با انتشار یک ری‌پست معنادار در صفحه اینستاگرام خود، به این اتفاق واکنش نشان داد.

 جزئیات ارائه تسهیلات کم‌بهره برای ناشران و کتابفروشان

جزئیات ارائه تسهیلات کم‌بهره برای ناشران و کتابفروشان

ناشران غیردولتی و کتابفروشان سراسر کشور می‌توانند در آستانه هفته دولت، از شنبه (۳۱ مردادماه)‌ با مراجعه به درگاه خانه کتاب و ادبیات ایران برای دریافت تسهیلات کم‌بهره ثبت‌نام کنند؛ این تسهیلات پس از بررسی کارگروه تخصصی و در چهار سطح، از ۲۰۰ میلیون تا یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، ارائه می‌شود.

 شکست روایت‌سازان

شکست روایت‌سازان

با گذشت ۷۳ سال از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و پایان تراژیک دولت مستعجل محمد مصدق، او نه تنها به تاریخ نپیوسته بلکه میراث و خاطره‌اش موضوع چالش‌های داغ سیاست روز است.