قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

سرهنگ دامغانی: رسانه‌ها در جنگ شناختی تکلیف سنگین دارند

رشت- فرمانده سپاه قدس گیلان با تأکید بر لزوم فعالیت جهادی اصحاب رسانه در شرایط حساس کنونی، گفت: رسانه‌ها در جنگ شناختی تکلیف سنگین دارند.
 سرهنگ دامغانی: رسانه‌ها در جنگ شناختی تکلیف سنگین دارند

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حمید دامغانی پیش از ظهر دوشنبه در آیین تجلیل از اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه خبر، اظهار کرد: در شرایط حساس و بحرانی کشور طی یک سال اخیر، شاهد تلاش‌های بی‌وقفه اصحاب رسانه در میدان بودیم.

وی با اشاره به ابعاد مختلف حوادث از سال گذشته تاکنون، گفت: آغاز جنگ علیه ایران به دلیل اطمینان دشمن به رسیدن به اهدافش بود؛ چراکه خیال می‌کرد با ترور فرماندهان، سرداران و مقامات، کشور دچار فروپاشی خواهد شد، اما با قدرت ترمیم نظام اسلامی مواجه شد.

فرمانده سپاه قدس گیلان تصریح کرد: دشمن بر همراهی حداکثری مخالفان داخلی برای رسیدن به اهدافش حساب باز کرده بود، اما با شکل‌گیری انسجام اجتماعی طی پنج ماه گذشته در قالب «بعثت مردمی»، شاهد شکست اهداف شوم آنان بودیم.

سردار دامغانی با اشاره به شکست تلاش ۴۷ ساله دشمن برای سقوط نظام اسلامی، عنوان کرد: پاسخ مردم با حضور در میدان، ضربه‌ای به مراتب محکم‌تر و کوبنده‌تر از قدرت نظامی به دشمن بوده است.

جنگ شناختی و نقش بی‌بدیل رسانه

وی ضمن تأکید بر اهمیت رسانه در جنگ شناختی، بیان کرد: در طول جنگ رمضان، این اهمیت دوچندان شده است. علیرغم بهره‌گیری دشمن از ظرفیت‌های اعمال قدرت و فشار دیپلماتیک، فرماندهی جنگ رسانه‌ای بر عهده شخص رئیس‌جمهور ایالات متحده بوده است که این مسئله نشان‌دهنده اهمیت قدرت در غلبه بر افکار عمومی است.

فرمانده سپاه قدس گیلان افزود: امروز تمام جهان به هر نحوی در مشارکت جنگ علیه ایران و اسلام کوشیده است و اگر هرکس به تکلیف و وظیفه خویش عمل نکند، این مسیر منتج به پیروزی نخواهد شد.

وحدت و نقد منصفانه؛ رمز عبور از بحران

سردار دامغانی با تأکید بر لزوم فعالیت جهادی، گفت: امروز به اذعان تمام دیدگاه‌های سیاسی جهان، آمریکا در این جنگ به بن‌بست رسیده است و ایران بعد از جنگ، شرایط کاملاً متفاوتی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه روایت فتح، تکلیف اصحاب رسانه است، اظهار کرد: دشمن به محض اینکه روزنه‌ای برای عبور از این جنگ پیدا کند، با یک عملیات رسانه‌ای به رویکرد گذشته شامل ایجاد اختلاف نظر، افزایش شکاف اجتماعی و ایجاد فاصله بین حاکمیت و ملت ورود خواهد کرد.





 توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

وزیر خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه به تکرار توهمات دونالد ترامپ علیه ایران پرداخت.

 غفلت از دین؛ دومین اشتباه بزرگ مصدق که زمینه‌ساز کودتای 28 مرداد شد - تسنیم

غفلت از دین؛ دومین اشتباه بزرگ مصدق که زمینه‌ساز کودتای 28 مرداد شد - تسنیم

جامعه شناس سیاسی درباره کودتا 28 مرداد گفت: نادیده گرفتن نقش دین و مذهب یکی از اشتباهات مصدق است.

 ۸ فایده غیرمنتظره مصرف روزانه پروبیوتیک‌ها

۸ فایده غیرمنتظره مصرف روزانه پروبیوتیک‌ها

اگر فکر می‌کنید پروبیوتیک‌ها فقط برای نفخ و مشکلات گوارشی هستند، ممکن است شگفت‌زده شوید. برخی سویه‌های پروبیوتیک با سلامت سیستم ایمنی، استخوان‌ها، پوست و حتی تنظیم قند خون ارتباط دارند.

 قیمت جدید کارخانه پژو ۲۰۷ + جدول مردادماه ۱۴۰۵

قیمت جدید کارخانه پژو ۲۰۷ + جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ ایران‌خودرو در ۲۷ خردادماه ۱۴۰۵، هم‌زمان با افزایش قیمت محصولات خود، نرخ کارخانه‌ای تمامی نسخه‌های پژو ۲۰۷ را نیز اصلاح کرد. بررسی ق...

 چرا پروژه پتروشیمی فسا متوقف شد؟ + عکس

چرا پروژه پتروشیمی فسا متوقف شد؟ + عکس

به گزارش فرکانس، تکمیل در پایان سال به حدود ۶۲.۹ میلیارد تومان رسیده است؛ اما نکته مهم‌تر از رقم ثبت‌شده، سرنوشت نامعلوم این سرمایه‌گذاری است. تحریم‌ها، مشکلات تأمین آب، کمبود منابع مالی و حتی اختلافات و ابهامات مربوط به جانمایی پروژه، از جمله موانعی عنوان شده‌اند که موجب شده‌اند طرح از برنامه اولیه فاصله زیادی [ ]

 تشکر آیت‌الله سید حسن خمینی از پیام‌های تسلیت

تشکر آیت‌الله سید حسن خمینی از پیام‌های تسلیت

آیت‌الله سید حسن خمینی با صدور پیامی ضمن استدعای غفران واسع برای ارواح همه مؤمنین و مؤمنات، از کسانی که در مراسم بزرگداشت و تدفین مادر همسر ایشان شرکت کردند و همچنین با پیام‌های خود تسلیت‌بخش بازماندگان شدند، تشکر کرد.