قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴۵ ساعت قبل

اعزام هیئت تجاری کهگیلویه و بویراحمد به عمان فرصتی برای گسترش تجارت

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از فراهم شدن زمینه اعزام هیئت تجاری استان به عمان خبر داد
 اعزام هیئت تجاری کهگیلویه و بویراحمد به عمان فرصتی برای گسترش تجارت

به گزارش خبرنگار مهر، یدالله رحمانی عصر سه شنبه در نشست گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با حضور جمال رازقی، رئیس اتاق مشترک ایران و عمان، با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی عمان اظهار کرد: عمان کشور دوست و برادر ایران است و در جریان جنگ نیز موضع مناسبی داشت؛ بنابراین باید از اشتراکات و ظرفیت‌های این کشور برای توسعه مناسبات اقتصادی استفاده کرد.

وی از فراهم شدن مقدمات اعزام هیئت تجاری کهگیلویه و بویراحمد به عمان خبر داد و افزود: با برگزاری نشست مشترک با طرف عمانی و راه‌اندازی میز اتاق بازرگانی یاسوج در عمان، بستر فعالیت تجار و فعالان اقتصادی استان در این کشور فراهم خواهد شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: این فرصت باید به شکل مطلوب مورد استفاده قرار گیرد و اعزام هیئت تجاری استان می‌تواند زمینه‌ساز گسترش تجارت، جذب سرمایه‌گذاری و ایجاد بازارهای جدید برای تولیدات استان باشد.

رحمانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به چالش‌های حوزه تولید، واقعی‌سازی قیمت حامل‌های انرژی و مدیریت ناترازی انرژی را ضروری دانست و گفت: حامل‌های انرژی از داده‌های اصلی تولید هستند و هرگونه افزایش قیمت آنها بر فرآیند تولید و کسب‌وکار اثرگذار است.

وی با بیان اینکه ناترازی انرژی یکی از چالش‌های مهم آغاز به کار دولت چهاردهم بود، افزود: این مشکل با همراهی دولت، بخش خصوصی، مردم و تولیدکنندگان مدیریت شد که جای قدردانی دارد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تولید، اشتغال و سرمایه‌گذاری را مسیر اصلی رفع مشکلات اقتصادی عنوان کرد و گفت: همه باید برای فراهم کردن بستر سرمایه‌گذاری و تقویت تولید دست به دست هم دهند.

رحمانی همچنین خواستار رسیدگی فوری به مطالبات گندمکاران، تسریع در ساماندهی تأمین سوخت گلخانه‌ها و رفع مشکل تأمین کود کشاورزان شد و بر پیگیری مطالبات فعالان بخش تولید تأکید کرد. کد مطلب 6920568



 ایمنی سیر قطارها با تعویض ریل فرسوده در شمالشرق(1) - تسنیم
۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ایمنی سیر قطارها با تعویض ریل فرسوده در شمالشرق(1) - تسنیم

استانها

علیرضا رضائی‌برون در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شاهرود با اشاره به اجرای عملیات فنی در مسیر ریلی شمالشرق(1) اظهار کرد: به‌منظور ارتقای سطح ایمنی سیر قطارها و بهبود شاخص‌های فنی خط، عملیات تعویض ریل در بخش‌هایی از قوس‌های مسیر این منطقه انجام شد.

وی با بیان اینکه نگهداری مستمر خطوط ریلی نقش مهمی در تداوم سیر ایمن و روان قطارها دارد، افزود: وضعیت ریل‌ها به‌صورت مستمر مورد پایش قرار می‌گیرد و در بخش‌هایی که آثار فرسودگی، سایش و خوردگی مشاهده شود، اقدامات اصلاحی و فنی در دستور کار قرار می‌گیرد.

رضائی‌برون ادامه داد: در همین راستا، با توجه به میزان سایش و خوردگی ایجادشده در ریل‌های قوس‌های مسیر و ضرورت جایگزینی ریل‌های فرسوده، عملیات تعویض ریل در یکی از بخش‌های خط ریلی شمالشرق(1) اجرا شد.

او، خاطرنشان کرد: در جریان این عملیات، حدود یک کیلومتر از ریل‌های قوس واقع در بلاک میاندره ـ آبگرم با ریل‌های 100 متری جایگزین شد تا شرایط فنی این بخش از مسیر بهبود پیدا کند.

مدیرکل راه‌آهن شمالشرق(1) تصریح کرد: قوس‌های خطوط ریلی به دلیل شرایط خاص بهره‌برداری و اعمال نیروهای بیشتر در زمان عبور قطارها، از بخش‌هایی هستند که نگهداری و کنترل وضعیت ریل در آنها اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی بیان کرد: اجرای عملیات تعویض ریل در این بخش با هدف حفظ کیفیت خط و ایجاد شرایط مناسب‌تر برای عبور قطارها انجام شده و می‌تواند در ارتقای وضعیت فنی مسیر مؤثر باشد.

رضائی‌برون اضافه کرد: جایگزینی ریل‌های فرسوده علاوه بر افزایش قابلیت اطمینان خط، از جمله اقداماتی است که در چارچوب برنامه‌های نگهداری و بهسازی خطوط ریلی دنبال می‌شود و به حفظ استانداردهای فنی مسیر کمک می‌کند.

وی یادآور شد: رسیدگی به نقاطی که ریل در آنها بر اثر سایش و استهلاک نیازمند تعویض است، بخشی از فرآیند مستمر نگهداری خطوط محسوب می‌شود و باید متناسب با شرایط مسیر و میزان فرسودگی انجام شود.

مدیرکل راه‌آهن شمالشرق(1) تأکید کرد: بهبود وضعیت ریل‌ها و سایر اجزای خط، تأثیر مستقیمی بر کیفیت سیر قطارها دارد و اقدامات فنی پیشگیرانه می‌تواند احتمال بروز مشکلات ناشی از فرسودگی مسیر را کاهش دهد.

وی عنوان کرد: تعویض ریل در قوس‌ها …



 اوراق گام و برات برای تأمین مالی تعاونی‌ها وارد میدان می‌شود - تسنیم
۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اوراق گام و برات برای تأمین مالی تعاونی‌ها وارد میدان می‌شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، مجید صرفی معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز در جریان بازدید از پروژه های شهر لنگرود با اشاره به برنامه‌های جدید برای تقویت تأمین مالی بخش تعاون اظهار کرد: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که با بانک توسعه تعاون منعقد شده، هم از محل افزایش سرمایه بانک و هم از محل منابع داخلی، در مجموع 2 همت برای توسعه بخش تعاون اختصاص یافته است و انتظار می‌رود طی یک تا دو هفته آینده سهم استان‌ها مشخص شود تا تعاونی‌ها بتوانند برای دریافت این منابع درخواست ارائه کنند.

به گفته وی، پس از تعیین سهم استان‌ها، با تشخیص مدیران کل استانی، منابع در اختیار تعاونی‌های دارای اولویت قرار خواهد گرفت تا بتوانند از این ظرفیت برای توسعه فعالیت‌های خود استفاده کنند.

صرفی با اشاره به سایر ابزارهای تأمین مالی بانک توسعه تعاون افزود: این بانک علاوه بر منابع نقدی، ابزارهای مالی غیرنقدی از جمله اوراق گام و برات و دیگر سازوکارهای اقتصادی را نیز در دستور کار قرار داده است.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه یک مدل جدید مالی نیز در دستور کار بانک توسعه تعاون قرار دارد که بنا بر اعلام بانک، طی دو تا سه هفته آینده اجرایی خواهد شد، افزود: اوراق مورد تأیید بانک مرکزی برای تأمین مالی معاملات می‌توانند در زنجیره تأمین مورد استفاده شرکت‌ها و تعاونی‌ها قرار گیرند.

تعاونی‌های بزرگ ضامن تعاونی‌های کوچک می‌شوند

وی در ادامه به سازوکار جدید صندوق ضمانت بخش تعاون اشاره کرد و گفت: در مجمع عمومی صندوق ضمانت، دو مدل ضمانت مورد پیش‌بینی قرار گرفته که یکی از آنها امکان استفاده تعاونی‌های بزرگ‌تر از اعتبار خود برای ضمانت تعاونی‌های کوچک‌تر است.

صرفی با بیان اینکه تعاونی‌ها برای دریافت تسهیلات از بانک توسعه تعاون به وثیقه و تضمین نیاز دارند، افزود: متقاضیان یا باید مستقیماً ملک و سایر وثایق مورد تأیید بانک را ارائه کنند یا از ظرفیت صندوق ضمانت بخش تعاون استفاده کنند.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه هرچند صندوق ضمانت نسبت به بانک، وثایق سبک‌تر و محدودتری دریافت می‌کند، اما همین میزان وثیقه نیز برای بسیاری از تعاونی‌های …



 بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان تات از مجتمع گلخانه‌ای لوتوس در فارس / زنجیره‌ای از تولید گلخانه‌ای تا بسته‌بندی و صادرات
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان تات از مجتمع گلخانه‌ای لوتوس در فارس / زنجیره‌ای از تولید گلخانه‌ای تا بسته‌بندی و صادرات

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، سعید شیروانی‌دوست، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا، در جریان بازدید  غلامرضا گل‌محمدی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، از مجتمع زرین‌کشت برتر لوتوس گفت: این مجموعه در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار طراحی شده که در فاز نخست، ۲۲ هکتار آن به بهره‌بردار واگذار و زیرساخت‌های تولید و پس از برداشت در آن ایجاد شده است.

 وی افزود: در فاز نخست مجموعه، ۸.۵ هکتار گلخانه، سردخانه‌ای با ظرفیت ۱۰ هزار تن، واحد سورت و بسته‌بندی با ظرفیت ۲۰ هزار تن و پایانه صادراتی احداث شده است. این مجتمع در حال حاضر با حدود ۱۰ هکتار سطح زیرکشت فلفل، سالانه حدود ۱۳۰۰ تن محصول تولید می‌کند.

 شیروانی‌دوست با اشاره به تکمیل زنجیره ارزش در این مجتمع اظهار کرد: وجود واحدهای سردخانه، سورتینگ، بسته‌بندی و پایانه صادراتی در کنار تولید گلخانه‌ای، زمینه کاهش ضایعات، حفظ کیفیت محصول و آماده‌سازی تولیدات برای عرضه به بازارهای داخلی و صادراتی را فراهم کرده است.

 مدیر جهاد کشاورزی فسا ادامه داد: فاز دوم این طرح در سطح ۲۸ هکتار پیش‌بینی شده و عملیات اجرایی احداث واحد دام سبک با ظرفیت حدود ۷۷۰۰ رأس نیز آغاز شده است؛ توسعه‌ای که می‌تواند ظرفیت‌های تولیدی و اقتصادی این مجتمع را گسترش دهد.


 این مجتمع در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار احداث شده و در حال حاضر با ۱۰ هکتار سطح زیرکشت فلفل، سالانه حدود ۱۳۰۰ تن محصول تولید می‌کند.

 برخورداری از واحد سورتینگ با ظرفیت ۲۰ هزار تن و سردخانه ۱۰ هزار تنی، امکان آماده‌سازی، نگهداری و عرضه محصولات را در همین مجموعه فراهم کرده و به کاهش ضایعات و تکمیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی منطقه کمک می‌کند.



 اردوی تیم ملی شمشیربازی در یزد برای بازی های آسیایی ناگویا - تسنیم
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اردوی تیم ملی شمشیربازی در یزد برای بازی های آسیایی ناگویا - تسنیم

استانها

مسعود فتوحی، مدیر فنی تیم ملی شمشیربازی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، از برگزاری مرحله جدید اردوی ملی‌پوشان در یزد خبر داد و گفت: این اردو به مدت یک هفته و با هدایت محمد رهبری، سرمربی تیم ملی، در یزد در حال برگزاری است.

وی افزود: محمد فتوحی، طاها کارگرپور، نیما زاهدی و نجمه سانجیان، چهار ملی‌پوش حاضر در این اردو هستند که قرار است در بازی‌های آسیایی به میدان بروند. علی پاکدامن نیز در این مرحله از تمرینات حضور ندارد.

مدیر فنی تیم ملی شمشیربازی ادامه داد: ملی‌پوشان کشورمان روز 25 شهریور برای حضور در بازی‌های آسیایی راهی ناگویا ژاپن خواهند شد و قرار است آخرین مرحله از برنامه آماده‌سازی تیم نیز به احتمال زیاد در تهران برگزار شود.

فتوحی خاطرنشان کرد: برگزاری اردوهای منظم و اجرای برنامه‌های آماده‌سازی تا زمان اعزام، با هدف افزایش آمادگی ملی‌پوشان دنبال می‌شود تا اعضای تیم شمشیربازی با شرایط مناسب و آمادگی کامل در بازی‌های آسیایی ناگویا حضور پیدا کنند.

انتهای پیام/781  



 گره ترافیکی یاسوج  در هفته دولت باز می‌شود - تسنیم
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

گره ترافیکی یاسوج در هفته دولت باز می‌شود - تسنیم

استانها

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، یداله رحمانی در جریان بازدید از پروژه‌های عمرانی شهرداری یاسوج، با تأکید بر ضرورت حل معضل ترافیک در مرکز استان، اظهار کرد: یکی از نخستین مطالبات و مسائل جدی مطرح‌شده از ابتدای آغاز مسئولیت در استان، ترافیک شهر یاسوج بود؛ مشکلی که شهروندان را در سه مقطع صبح، ظهر و بعدازظهر با ترافیک سنگین و اتلاف زمانی حدود یک‌ونیم تا دو ساعت مواجه می‌کرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از تعریف و اجرای چند پروژه راهبردی برای کاهش ترافیک شهر یاسوج خبر داد و افزود: فازهای دوم و سوم بلوار شهدای اقتدار، خیابان پیرچوپان و پروژه اتصال جاده دهنو، همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسند.

رحمانی ابراز کرد: برای رفع این گره ترافیکی، نشست‌های متعددی در کارگروه زیربنایی شورای برنامه‌ریزی استان و با حضور شهرداری یاسوج و دستگاه‌های اجرایی مرتبط برگزار شد و در نتیجه، چند پروژه بزرگ و اثرگذار شهری با هدف تسهیل تردد، کاهش بار ترافیکی و صرفه‌جویی در وقت مردم تعریف و وارد مرحله اجرا شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به روند اجرای پروژه بلوار شهدای اقتدار، بیان کرد: طول مجموع این پروژه حدود چهار و نیم کیلومتر است که فاز نخست آن به طول یک‌هزار و 800 متر، پیش از این به بهره‌برداری رسیده و فاز دوم این بلوار به طول 800 متر به‌طور کامل اجرا شده و فاز سوم نیز با طول تقریبی یک‌هزار و 500 متر، اکنون بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

رحمانی تصریح کرد: با توجه به روند مطلوب عملیات اجرایی، پیش‌بینی می‌شود فاز سوم بلوار شهدای اقتدار طی دو تا سه روز آینده تکمیل شود و تلاش بر این است که فازهای دوم و سوم این پروژه همزمان با هفته دولت به بهره‌برداری برسند و با تکمیل این محور، بخش مهمی از ترافیک ورودی شهر یاسوج ساماندهی می‌شود و شهروندان شاهد روان‌تر شدن تردد در این مسیر خواهند بود.

 200 میلیارد تومان هزینه برای خیابان پیرچوپان

وی با بیان اینکه زمان مردم از مهم‌ترین سرمایه‌های اجتماعی است، گفت: هدف اصلی اجرای این طرح‌ها، کاهش زمان هدررفته شهروندان در ترافیک است تا مردم بتوانند وقت خود را صرف امور ضروری زندگی، خانواده و فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی کنند.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.
 پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد
سایت صدای بورس

پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد

شرکت تولیدی ایران تایر با نماد «پتایر» در کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از تغییرات قیمت، از تامین مواد اولیه مهم خود مانند کائوچو و دوده با نرخ آزاد و تاثیر این موضوع بر بهای تمام‌شده محصولات خبر داد.
 ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر در سه سطح کلید خورد
خبرگزاری ایسنا

ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر در سه سطح کلید خورد

سرپرست دفتر آموزش و تحقیقات ستاد مبارزه با مواد مخدر از تدوین چارچوب ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد در سه سطح دبیران شوراهای هماهنگی، اعضای شورا و استانداران خبر داد و گفت: این طرح با استفاده از شاخص‌های موجود و نظرات صاحب‌نظران تدوین خواهد شد.
 بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!
سایت عصرایران

بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!

هم‌زمان با ادامه فعالیت سامانه بارشی، رگبار‌های تابستانی در بخش‌هایی از نواحی شمالی کشور پیش‌بینی و گزارش شده است. در این میان، شهر‌های اردبیل و شهرکرد با ثب...
 عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند
سایت اعتماد آنلاین

عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اصلاح فرایند جذب اعضای هیأت علمی و حفظ منزلت اجتماعی استادان دانشگاه، گفت: شوراهای عالی باید به وظایف سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت خود بپردازند و در امور اجرایی دانشگاه‌ها، حتی انتخاب رئیس یک دانشگاه، دخالت نکنند.
 ذخایر ارزی ایران چقدر است؟
سایت تابناک

ذخایر ارزی ایران چقدر است؟

عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی گفت: «ذخایر بانک مرکزی را 1.4 میلیارد دلار افزایش دادیم... هر شخص با کارت ملی می‌تواند هزار یورو ارز بخرد اما این به معنای...
 حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت
سایت سیتنا

حجم‌خوری یا مصرف پنهان؛ روایت اپراتورها از تمام شدن بسته‌های اینترنت

با افزایش گلایه کاربران درباره تمام شدن سریع بسته‌های اینترنت، سه اپراتور تلفن همراه کشور با تشریح نحوه محاسبه ترافیک و انجام آزمایش‌های عملی، ادعای کسر غیرواقع
 ملاقات احساسی: ترابزون اشک صلاح را در آورد
سایت ورزش ۳

ملاقات احساسی: ترابزون اشک صلاح را در آورد

دیدار مجدد محمد صلاح با کودک هوادار لیورپول در ترابزون، صحنه‌های جالبی را رقم زد و بازتاب زیادی در رسانه‌ها داشت.