قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

کشف اموال مسروقه در چهارمحال و بختیاری توسط سازمان اطلاعات سپاه

شهرکرد-اموال دولتی و عمومی مسروقه در استان چهارمحال و بختیاری توسط سازمان اطلاعات سپاه به ارزش بالای ۸۰۰ میلیارد تومان کشف و عوامل اصلی سرقت شناسایی شدند.
 کشف اموال مسروقه در چهارمحال و بختیاری توسط سازمان اطلاعات سپاه

به گزارش خبرگزاری مهر، اموال دولتی و عمومی مسروقه در استان چهارمحال و بختیاری توسط سازمان اطلاعات سپاه به ارزش بالای ۸۰۰ میلیارد تومان کشف و عوامل اصلی سرقت شناسایی شدند.

با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه قمر بنی‌هاشم علیه السلام، دو انبار نگهداری اموال‌ مسروقه عمومی و دولتی شامل ترانس های برق؛ ژنراتور و سایر اموال سرمایه ای شرکتهای دولتی و خصوصی در استان چهارمحال و بختیاری کشف و ضبط گردید.

عامل اصلی سرقت شناسایی و تحت پیگرد قضایی قرار گرفته و تحقیقات جهت شناسایی و دستگیری سایر عوامل احتمالی دخیل در سرقت این اموال ادامه دارد.

سازمان اطلاعات سپاه ضمن تشکر از مشارکت مردم فهیم استان در همکاری با فرزندان خود در راستای ایجاد امنیت پایدار و خنثی سازی توطئه دشمنان، هرگونه موارد مشکوک را از طریق تماس تلفنی ۱۱۴ به این سازمان اطلاع رسانی نمایند. کد مطلب 6918984



 دستگیری 23 سارق و کشف 540 گرم تریاک در 72 ساعت در اصفهان - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

دستگیری 23 سارق و کشف 540 گرم تریاک در 72 ساعت در اصفهان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سرهنگ احمد نیکبخت، فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان، امروز با اعلام جزئیات عملیات‌های 72 ساعت اخیر پلیس، اظهار داشت: مأموران کلانتری‌های شهرستان با اجرای طرح‌های هدفمند، گشت‌زنی مستمر و اقدامات تخصصی موفق به شناسایی و دستگیری 23 نفر سارق و کشف 73 فقره انواع سرقت شدند.

وی با تفکیک آمار سارقان دستگیرشده افزود: از این تعداد، 9 نفر سارق اماکن خصوصی، 4 نفر سارق خودرو، 4 نفر سارق موتورسیکلت، 6 نفر سارق داخل خودرو و 3 نفر نیز در زمره سارقان کش‌رو (کیف‌قاپ و جیب‌بر) بودند. همچنین در جریان این عملیات‌ها، 7 دستگاه خودروی مسروقه و 4 دستگاه موتورسیکلت مسروقه کشف و 27 فقره سرقت اماکن و 4 فقره سرقت قطعات خودرو نیز شناسایی شد.

سرهنگ نیکبخت با تأکید بر عزم پلیس در تأمین امنیت شهروندان تصریح کرد: برخورد با سارقان و کشف اموال مسروقه به‌صورت جدی ادامه دارد و عملیات‌های شناسایی و دستگیری مجرمان متوقف نخواهد شد.

کشف 340 گرم تریاک در منزل مسکونی

فرمانده انتظامی اصفهان در ادامه از کشف 340 گرم تریاک در حوزه کلانتری 24 امیرکبیر خبر داد و گفت: مأموران این کلانتری پس از دریافت گزارش‌هایی مبنی بر خرید و فروش مواد مخدر در یکی از منازل، با هماهنگی قضائی از محل بازرسی کردند که در این عملیات 340 گرم تریاک کشف و یک متهم دستگیر شد. وی افزود: متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و مواد مکشوفه به مراجع ذی‌صلاح تحویل شد.

کشف 200 گرم تریاک در خیابان زینبیه

سرهنگ نیکبخت همچنین از کشف 200 گرم تریاک توسط مأموران کلانتری 26 زینبیه خبر داد و بیان کرد: مأموران حین گشت‌زنی در خیابان زینبیه به فردی مشکوک شده و در بازرسی از وی، 200 گرم تریاک کشف و متهم را دستگیر کردند. این متهم نیز پس از تکمیل پرونده به دادسرا معرفی شد.

هشدارهای پلیسی به شهروندان

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان در پایان با تأکید بر نقش مردم در پیشگیری از سرقت، از شهروندان خواست با نصب تجهیزات بازدارنده مانند دزدگیر، دوربین مداربسته و قفل‌های ایمنی، از منزل و خودروی خود محافظت کنند و از نگهداری اشیای قیمتی در خودرو خودداری نمایند. وی همچنین از شهروندان خواست هرگونه فعالیت مشکوک، به‌ویژه …



 آیت‌الله دری: مشارکت مردم رمز گشایش گره‌های توسعه محله‌ها است
۲ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

آیت‌الله دری: مشارکت مردم رمز گشایش گره‌های توسعه محله‌ها است

به گزارش خبرگزاری برنا از مرکزی، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی روز پنجشنبه در رویداد پیشرفت محله از قلب محله تا اوج پیشرفت در مصلی بیت‌المقدس اراک گفت : توسعه شهری باید از دل محله‌ها و با مشارکت ساکنان شکل بگیرد.

وی بیان کرد: هیچ طرح عمرانی و فرهنگی بدون همراهی اهالی محله به سرانجام نمی‌رسد؛ مردم هستند که با حضور خود، روح تازه‌ای به فضاهای شهری می‌دهند و از ظرفیت‌های بکر محله‌ها پرده برمی‌دارند.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با اشاره به ظرفیت کم‌نظیر منطقه از میدان سرداران تا بازار اراک، این محدوده را نمونه‌ای از یک محله تاریخی دانست که با مشارکت مردم قابل احیا است و گفت: اگر این منطقه را با نظرخواهی و همیاری خود مردم آزادسازی کنیم، می‌توانیم فضایی خلق کنیم که هم با هویت دینی و تاریخی ما همخوانی داشته باشد و هم پاسخگوی نیازهای فرهنگی و اجتماعی امروز شهروندان باشد.

آیت‌الله دری‌نجف‌آبادی با یادآوری وجود قبور مطهر شهدا و مزار علمای بزرگی همچون حاج‌آقا نورالدین، سلطان‌آبادی و حاج‌آقا محسن عراقی در این محله، خواستار مشارکت آگاهانه مردم برای ساماندهی این مکان‌های ارزشمند شد و تاکید کرد: مردم خودشان بهترین نگهبانان این میراث‌ها هستند و باید در طرح‌های شهری، نظر آنان جلب شود تا تعلق‌خاطر محله‌ای حفظ گردد.

وی بیان کرد: میدان سرداران محل اجتماعات مختلف است و وقتی پویا می‌شود که مردم در طراحی، نگهداری و برنامه‌ریزی آن سهیم باشند، همان‌گونه که در میدان نقش‌جهان اصفهان، حضور مردم باعث ماندگاری آن شده است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تاکید کرد: وقتی مردم پای کار بیایند و مسئولان نیز میدان دهند، بسیاری از مشکلات زیرساختی، ترافیکی و بصری محله‌ها با هزینه کمتر و سرعت بیشتر حل می‌شود.

آیت‌الله دری نجف آبادی خاطرنشان کرد: توسعه محله‌محور، الگویی کارآمد برای تمام شهرهای ایران است و اگر مردم از همان سطح کوچک محله، صاحب‌نظر و شریک در تصمیم‌گیری باشند، شاهد شکوفایی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

وی عنوان کرد: از مسئولان انتظار می‌رود تا بسترهای قانونی و تسهیلاتی را برای تسهیل این مشارکت‌ها فراهم کنند



 بازگشایی مجموعه ورزشی کارگران گچساران پس از ۵ سال تعطیلی
۴ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

بازگشایی مجموعه ورزشی کارگران گچساران پس از ۵ سال تعطیلی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، ابراهیم مهرجو، مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت:مجموعه ورزشی چندمنظوره کارگران گچساران با حضور جمعی از ورزشکاران جامعه کارگری و کار و تولید، رسماً افتتاح و فعالیت خود را آغاز کرد.

وی بیان کرد: این مجموعه با هزار مترمربع فضای ورزشی و سالن الحاقی به مساحت ۴۰۰ مترمربع، شامل فضاهای اختصاص‌یافته به بدنسازی و کشتی است.

مهرجو ادامه داد: این سالن از سال ۱۳۹۹ تا ابتدای سال ۱۴۰۴ تعطیل بود که با پیگیری‌های مدیرکل و همچنین پیگیری و حمایت نماینده مردم گچساران و باشت و استاندار زمینه بازگشایی و فعال‌سازی مجدد آن فراهم شد.
در ادامه حتما بخوانید تعویض لوله‌های ۲۵ ساله چاه آب پاتاوه برای جبران افت ۱۰ لیتری دبی

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: اکنون این مجموعه در اختیار جامعه کارگری و تولید شهرستان گچساران قرار گرفته و امیدواریم با بهره‌برداری مناسب از این ظرفیت، گامی مؤثر در راستای توسعه ورزش کارگری، افزایش نشاط اجتماعی و ارتقای سلامت جامعه کار و تولید برداشته شود.



 مشاهده فلامینگو در آبگیر کاسه رود ابرکوه - تسنیم
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

مشاهده فلامینگو در آبگیر کاسه رود ابرکوه - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، فلامینگو یا «مرغ آتش» از پرندگان شاخص زیستگاه‌های تالابی و یکی از جلوه‌های ارزشمند تنوع زیستی کشور به شمار می‌رود که مشاهده آن در زیستگاه‌های آبی استان یزد، از جمله بند خاکی کاسه‌رود ابرکوه، بار دیگر اهمیت این مناطق را برای استراحت و تغذیه پرندگان مهاجر نمایان کرده است.

این پرنده به واسطه گردن و پاهای بلند، پرهای سفید و صورتی و منقار خمیده با رنگ تیره، ظاهری متمایز دارد و از گونه‌هایی محسوب می‌شود که وابستگی بالایی به تالاب‌ها، آبگیرهای کم‌عمق و دیگر پهنه‌های آبی دارند.

فلامینگوها برای تغذیه و استراحت، معمولاً آبگیرهای کم‌عمق، مناطق شور و لب‌شور و حاشیه‌های گِلی را انتخاب می‌کنند. رژیم غذایی این پرندگان نیز عمدتاً شامل جلبک‌ها، سخت‌پوستان کوچک و دیگر بی‌مهرگان آبزی است.

مشاهده این گونه در زیستگاه‌های آبی استان یزد تنها یک اتفاق زیبا و دیدنی نیست، بلکه می‌تواند نشانه‌ای از اهمیت این مناطق در پشتیبانی از تنوع زیستی و مسیرهای مهاجرت پرندگان باشد. وجود پهنه‌های آبی مناسب، امکان تأمین غذا و استراحت را برای گونه‌های مهاجر فراهم می‌کند.

با این حال، زیستگاه‌های مورد استفاده فلامینگوها و دیگر پرندگان آبزی با تهدیدهای مختلفی مواجه هستند. خشک شدن و تخریب منابع آبی، ورود آلاینده‌ها، تغییر کاربری زیستگاه‌ها، شکار و همچنین ایجاد مزاحمت در محل‌های تغذیه و استراحت از جمله عواملی است که می‌تواند امنیت این پرندگان را به خطر بیندازد.

حفاظت از زیستگاه‌های آبی، توجه به تأمین و استمرار حقابه زیست‌محیطی تالاب‌ها و آبگیرها و کاهش عوامل انسانی مزاحم، از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند به حفظ فلامینگو و سایر گونه‌های وابسته به این زیستگاه‌ها کمک کند.

حضور این پرنده در کاسه‌رود ابرکوه، فرصتی برای توجه بیشتر به ارزش زیستگاه‌های آبی استان یزد و ضرورت حفاظت از آن‌ها به عنوان بخشی از سرمایه طبیعی منطقه است.

انتهای پیام/781  



 مهم‌ترین اخبار استان بوشهر در29 مردادماه - تسنیم
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

مهم‌ترین اخبار استان بوشهر در29 مردادماه - تسنیم

استانها

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، مهم‌ترین اخبار استان بوشهر در روز پنجشنبه 29 مردادماه عبارتند از:

در تسنیم:

صادرات ایران به قطر به روال عادی بازگشت

استاندار بوشهر: آزادگان، روایت‌گران زنده دفاع مقدس هستند

تجلیل از آزادگان سرافراز دوران دفاع مقدس استان بوشهر

آزادگان، سربازان آزموده انقلاب و فرزندان ایثارگر ملت هستند

افزایش100 درصدی رطوبت و شرجی هوا در استان بوشهر

تاریخ مقاومت مردم بوشهر، الگوی ایستادگی در برابر دشمن است

172مین شب حضور مقتدرانه مردم بوشهر در میدان

جلوگیری از هدررفت سالانه یک‌میلیون مترمکعب گاز در ایستگاه‌های بوشهر

توقیف شناورها و کشف بیش از 90 کیسه تور ممنوعه در سواحل بوشهر

در دیگر رسانه‌ها:

برگزاری مسابقات رباتیک فوتبالیست جنوب کشور

رویداد بزرگترین مسابقات رباتیک فوتبالیست جنوب کشور با حضور 70 تیم از 5 شهرستان استان بوشهر در محل باشگاه علمی و آینده پژوهی بوشهر برگزار شد.

صد و هفتاد و دومین شب دفاع از استقلال ایران

تجمع‌های مردم انقلابی و ولایت مدار استان بوشهر برای دفاع از استقلال و تمامیت ارضی ایران و نظام جمهوری اسلامی به صد و هفتاد و دومین شب رسید.

اجرای 31 کیلومتر فیبر نوری در جم

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر گفت: 31 کیلومتر طرح توسعه شبکه فیبر نوری در شهرک مسکونی پارس در شهرستان جم اجرا شده است.

سازه‌های آبی تاریخی سیراف در یک‌قدمی ثبت جهانی

در یک رویداد راهبردی برای معرفی ظرفیت‌های تمدنی ایران در حوزه مدیریت منابع آب، سازه‌های آبی تاریخی سیراف در استان بوشهر به همراه سه اثر شاخص دیگر کشور، برای قرار گرفتن در فهرست سازه‌های آبی میراث جهانی به کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی معرفی شدند.

واحد اوره مجتمع پتروشیمی هنگام در آستانه بهره برداری رسمی

واحد اوره مجتمع پتروشیمی هنگام، یکی از بزرگترین بازیگران تولید کود اوره ایران، پس از فراز و نشیب‌های بسیار با تکیه به ابتکار و دانش ایرانی در آستانه راه اندازی رسمی است.

انتهای پیام/ …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ مایلی شرق مکلا در یمن/ نفت ۹۳.۸۳ دلار شد/ ادعای الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده که مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم
سایت انتخاب

ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...
 کشت خشخاش ممنوع است؛ مجوز برای کشت «شقایق الیفرا» صادر شد
سایت رکنا

کشت خشخاش ممنوع است؛ مجوز برای کشت «شقایق الیفرا» صادر شد

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر ممنوعیت قانونی کشت خشخاش گفت: هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد و آنچه تصویب شده، کشت «شقایق الیفرا» برای تأمین نیازهای مختلف کشور است.
 عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند
سایت اعتماد آنلاین

عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اصلاح فرایند جذب اعضای هیأت علمی و حفظ منزلت اجتماعی استادان دانشگاه، گفت: شوراهای عالی باید به وظایف سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت خود بپردازند و در امور اجرایی دانشگاه‌ها، حتی انتخاب رئیس یک دانشگاه، دخالت نکنند.
 حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس
سایت تابناک

حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس

رئیس مجلس در ادامه سفر به عراق به زیارت مضجع شریف امام کاظم(ع) و امام جواد(ع) در کاظمین مشرف شد.
 اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار
سایت تابناک

اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار، قیمت میوه اعلام شد.
 آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است
سایت اقتصاد 120

آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است

هدف آمریکا اینست که با دیپلماسی اجبار، ایران را مجبور به توافق کند.
 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.