
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا روز یکشنبه گفت: دولت این کشور پس از ماهها تحریم و محاصره، افزایش فشار اقتصادی بر ایران را زیر نظر دارد و فعلاً قصد ندارد حمله نظامی جدیدی انجام دهد.
ترامپ در گفتوگویی تلفنی با پایگاه خبری «اکسیوس» اظهار داشت: «ما با آرامش در حال رسیدگی به این موضوع هستیم. مذاکرات محدودی با آنها داریم و صرفاً وضعیت ایران را با توجه به تورم شدید و کمبود منابع مالی این کشور زیر نظر گرفتهایم.»
وی افزود: ایران از نظر اقتصادی «در وضعیت بسیار بدی» قرار دارد و حتی منابع کافی برای پرداخت حقوق نیروهای نظامی خود را در اختیار ندارد.
این اظهارات در حالی مطرح شده است که ترامپ یک هفته پیش، در آستانه صدور دستور ازسرگیری اقدامات خصمانه و اجرای حملهای گسترده علیه اهداف ایرانی قرار داشت؛ با این حال، در مصاحبه اخیر خود با «اکسیوس» تهدید نظامی تازهای مطرح نکرد.
رئیسجمهور آمریکا درباره …











