قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۸ ساعت قبل

رحیم پور ازغدی: انقلاب اسلامی گرفتار ابوموسی اشعری‌هاست

رحیم پور ازغدی در نشست حوزویان تهران با بیان اینکه متاسفانه ما هنوز گرفتار ابوموسی اشعری ها هستیم، گفت: برخی از مسئولان ما که متدین و انقلابی هستند صاحب بصیرت نیستند.
 رحیم پور ازغدی: انقلاب اسلامی گرفتار ابوموسی اشعری‌هاست

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست حوزویان تهران با حضور جمعی از ائمه جماعات مساجد، استادان و طلاب مدارس علمیه و مبلغین دینی، با سخنرانی رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، امروز دوم شهریور ماه در مسجد جامع پیامبر اعظم (ص) شهرک شهید محلاتی تهران برگزار شد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در این نشست با اشاره به تحلیل تاریخی درباره نبرد حق و باطل، گفت: خداوند نفرموده است از اهل حق دفاع می کند بلکه فرموده است از حق دفاع می کند. اینکه عده ای می گویند در برخی از موارد، اهل باطل بر اهل حق پیروز است، جوابش این است.

عضو شورای انقلاب فرهنگی افزود: متاسفانه ما هنوز گرفتار ابوموسی اشعری ها هستیم. همچنان که برخی از مسئولان ما که متدین و انقلابی نیز هستند صاحب بصیرت نیستند. اینکه کسی فکر کند دعوای آمریکا با ما درباره تنگه هرمز و هسته ای است کاملا در اشتباه هستند.

حیرت جهانیان از تاب آوری ملت ایران در جنگ تحمیلی سوم

رحیمی پور ازغدی در ادامه با بیان اینکه طبق اسناد منتشر شده در کشورهای غربی، تاب آوری ملت ایران موجب حیرت جهانیان و غربی ها شده است، اضافه کرد: چنین اتفاقاتی که دشمنان در حوزه های نظامی، اقتصادی ، سیاسی و فرهنگی علیه انقلاب اسلامی تحمیل کردند هر کشوری را خیلی زود زمین گیر و هر نظامی را سرنگون می کرد.

عضو شورای انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: در یکی از اسناد آمده است که موضوع جنگ تحمیلی سوم و تهاجم صهیونسیت ها و آمریکایی علیه ملت ایران، صرفا بحث تنگه هرمز و چند کشتی و ناو نیست بلکه موضوع ریشه در نبرد حساس تمدنی است. ایران تنها کشوری است که با قدرت در برابر هژمونی استکبار جهانی ایستاده است.

وی گفت: دشمن به این نتیجه رسیده است که ریشه مقاومت ملت را باید در مکتب تشیع جست و جو کرد. این هجمه فرهنگی و جنگ نرم علیه انقلاب اسلامی به همین دلیل است.

آمریکا، رژیم صهیونسیتی و اروپا در خدمت سرمایه داران صهیونیستی هستند

رحیم پور در ادامه با تاکید بر لزوم بررسی دقیق دلایل جنگ آمریکا و رژیم صهیونسیتی علیه نظام جمهوری اسلامی، گفت: حقیقت این است که هم آمریکا و هم رژیم صهیونسیتی و هم اروپا در خدمت کشتی کلان سرمایه دار صهیونیستی …



 قانون‌مند شدن آفرود در ایران
۴ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

قانون‌مند شدن آفرود در ایران

سازمان منابع طبیعی فعالیت‌های آفرود و سافاری را قانون‌مند می‌کند. تجهیز به GPS و ثبت‌نام در سامانه گردشگری برای ورود به طبیعت الزامی می‌شود.

 شرط و شروط محسن رضایی برای آمریکا!+ جزئیات
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

شرط و شروط محسن رضایی برای آمریکا!+ جزئیات

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به بی‌اعتمادی به آمریکا، بر مدیریت امنیتی ایران بر تنگه هرمز تاکید کرد و گفت: آمریکا باید رفتار خود را تغییر داده و اقدامات عملی درباره اجرای شروط تفاهم‌نامه انجام دهد.

 مروری بر روزنامه «پیام ما»
۴ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

مروری بر روزنامه «پیام ما»

یکی از مباحث اصلی این شماره، گزارش «شوک قبض‌های برق» به قلم نگین شریفی است. این گزارش به افزایش ناگهانی و دو تا سه‌برابری مبلغ قبض برق برخی مشترکان در تیرماه نسبت به خرداد اشاره دارد؛

 جیب خالی و بدهی‌های خیالــــی
۴ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

جیب خالی و بدهی‌های خیالــــی

بررسی سه‌دهه تلاش برای حفاظت از یوزپلنگ آسیایی در زیستگاه‌های ایران؛ از توران تا کویر. روایتی از چالش‌های بقا، انقراض و امید به آینده این گونه.

 کد تخفیف اسنپ ‌فود
۴ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

کد تخفیف اسنپ ‌فود

قبل از ثبت سفارش غذا، بررسی چند پیشنهاد می‌تواند هزینه نهایی را کاهش دهد؛ البته به شرطی که بدانید کدام تخفیف برای سفارش شما مناسب‌تر است. اسنپ‌فود علاوه‌بر امکان سفارش آنلاین غذا،

 تانزانیا؛ کیلوا تا فرهنگ زنده
۴ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

تانزانیا؛ کیلوا تا فرهنگ زنده

بررسی پیوند میراث تاریخی بنادر کیلوا با فرهنگ زنده تانزانیا؛ نگاهی به تداوم فرهنگ سواحیلی در پارچه کانگا، غذای اوگالی و موسیقی خیابانی سینگلی.



شاخص جهانی شهرهای هوشمند
روزنامه پیام ما

شاخص جهانی شهرهای هوشمند

بررسی شاخص جدید شهرهای هوشمند جهان نشان می‌دهد ادغام هوش مصنوعی در زیرساخت و خدمات شهری، نقش کلیدی در ارتقای کیفیت زندگی و تاب‌آوری شهری دارد.
سایت تابناک

هشدار درباره عطر زدن روی گردن!

از مقابله با زمینه‌های ایجاد جهش ارزی تا راهکار‌هایی برای حل مشکل تراستی‌ها
سایت نود اقتصادی

از مقابله با زمینه‌های ایجاد جهش ارزی تا راهکار‌هایی برای حل مشکل تراستی‌ها

رئیس کل اسبق بانک مرکزی در گفتگویی تفضیلی به تشریح ضرورت‌های سیاست‌های بهینه ارزی، واکاوی عامل اتفاقات ارزی پاییز و زمستان 1404، اقدامات لازم برای حل مشکل تراستی‌ها و همچنین جایگزینی سایر کشور‌ها به جای امارات پرداخت.
اقتصاد، خشم و سلامت روان
روزنامه پیام ما

اقتصاد، خشم و سلامت روان

تحلیل روان‌شناختی تأثیر فشار اقتصادی بر روابط خانوادگی. چگونه ناتوانی مالی به خشم تبدیل شده و صمیمیت و گفت‌وگو را در خانه از بین می‌برد.
زنان و بحران آب ایران
روزنامه پیام ما

زنان و بحران آب ایران

مهتا بذرافکن در نشست انجمن جامعه‌شناسی ایران از نابرابری جنسیتی در حکمرانی آب، غیبت زنان در تصمیم‌گیری و پیوند آب با عدالت اجتماعی گفت.
الگوی اقلیمی گردشگری برای مد
روزنامه پیام ما

الگوی اقلیمی گردشگری برای مد

صنعت مد برای تاب‌آوری اقلیمی باید از تجربیات گردشگری لوکس بیاموزد؛ ادغام حفاظت از طبیعت در برنامه‌ریزی، شفافیت زنجیره تأمین و مشارکت جوامع محلی.