قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

هیئت‌های ورزشی باید به سمت درآمد پایدار حرکت کنند

بیرجند- رئیس فدراسیون ورزش های رزمی گفت: هیئت های ورزشی برای ایجاد درآمد پایدار به دنبال جذب حامی مالی باشند.
 هیئت‌های ورزشی باید به سمت درآمد پایدار حرکت کنند
به گزارش خبرنگار مهر، افشین هادی چگینی عصر دوشنبه در مجمع عمومی سالیانه انجمن‌های ورزش‌های رزمی خراسان جنوبی اظهار کرد: خوشبختانه انتخاب رئیس جدید هیئت انجمن‌های ورزش‌های رزمی این استان با کمال بی‌طرفی برگزار شد و جواد وجودی‌زاده با رأی اعضای این مجمع انتخاب شد.

وی افزود: رئیس جدید هیئت باید در چهار سال آینده از همه ظرفیت‌های موجود در خراسان جنوبی برای توسعه ورزش‌های رزمی بهره بگیرد.

رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی تصریح کرد: در اداره فدراسیون حتی از دشمن خود نیز به دلیل اینکه باری را از روی دوش فدراسیون برمی‌دارد، استفاده می‌کنم و این موضوع را نیز باید بدانید که عزت و ذلت تنها دست خداست.

چگینی ادامه داد: با وجود اینکه حدود ۱۱ سال مسابقات جوانان برگزار نشده بود، تیم ما وارد اردو شد و در مسابقات جهانی یک سازمان معتبر در تایلند حضور یافت و در نهایت هفت مدال خوش‌رنگ طلا در دو بخش پسران و دختران کسب کردیم.

وی با بیان اینکه برگزاری لیگ کیک‌بوکسینگ در رده سنی جوانان نیز از دیگر برنامه‌های فدراسیون بود که اجرایی شد، افزود: از همان ابتدا هدف ما برگزاری مسابقات قهرمانی کشور و سپس اعزام به تورنمنت‌های بین‌المللی بود، بدون اینکه پولی از بازیکنان دریافت کنیم.

رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی گفت: در گذشته برای تأمین هزینه‌های اعزام، از ورزشکاران پول دریافت می‌شد، اما خودم نیز همراه تیم اعزام نشدم و هزینه آن را به تیم کمک کردم تا یک بازیکن بیشتر اعزام شود و اتفاقاً همان جوان شرکت‌کننده در این رقابت‌ها موفق به کسب مدال طلا شد.

چگینی ادامه داد: تیم ملی جوانان ما پنج ماه در اردوهای مختلف حضور داشت و در مسابقات نیز کار بسیار ارزشمندی انجام داد.

وی در ادامه با اشاره به مسئولیت رشته MMA در ایران اظهار کرد: مسئولیت MMA تحت عنوان «آما» در ایران برعهده خود من است. در گذشته افرادی بودند که انصافاً زحمت نیز کشیدند، اما پس از هماهنگی با وزارت ورزش قرار شد مسئولیت این رشته در ایران برعهده رئیس فدراسیون باشد، چراکه این رشته وارد بازی‌های آسیایی شده و باید هماهنگی کاملی با وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک داشته باشد.

رئیس فدراسیون ورزش‌های رزمی تصریح کرد: جایگاه ما در این زمینه زمانی که فدراسیون را تحویل گرفتم، رتبه ۱۹ آسیایی بود که در نخستین اعزام به رتبه چهارم رسیدیم و پس از آن نیز رتبه دوم و سپس رتبه اول را کسب کردیم.

چگینی با اشاره به محدودیت‌های مالی فدراسیون افزود: در حالی که حداقل قرارداد یک بازیکن فوتبال ۸۵۰ میلیون تومان است، کل بودجه فدراسیون ما ۴۰۰ میلیون تومان است.

وی ادامه داد: برای فوتبالی‌ها آرزوی موفقیت می‌کنم، اما ای کاش عدالتی در اختصاص بودجه‌ها وجود داشت.

رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی با تأکید بر ضرورت ایجاد درآمد پایدار در هیئت‌های ورزشی خاطرنشان کرد: هیئت‌های ورزشی باید با هدف ایجاد درآمد پایدار به دنبال جذب حامی مالی باشند.

وی افزود: به همه استان‌ها رینگ، تاتامی و کیسه داده‌ایم و به خراسان جنوبی نیز یک رینگ اختصاص دادیم که با توجه به مشکل موجود در نهبندان، این رینگ در اختیار این شهرستان قرار گرفت.

هیئت‌های ورزشی باید به سمت درآمد پایدار حرکت کنند

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی نیز در این مجمع گفت: خوشبختانه انتخابات امروز برای انتخاب رئیس این هیئت توسط معاونت توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان، براساس قوانین موجود و با حضور رئیس فدراسیون به خوبی برگزار شد.

امیرحسین تلواری تصریح کرد: با توجه به شرایط کشور و محدودیت منابع دولتی، هیئت‌های ورزشی باید به دنبال درآمدهای پایدار برای خود باشند تا نه تنها نیازهای مالی خود را تأمین کنند، بلکه در مسابقات و اعزام‌ها نیز به ما کمک کنند.

وی تأکید کرد: تاکنون هیچ هیئتی در استان را ندیده‌ام که با تکیه بر درآمد پایدار خود، در این زمینه نیازی به ما نداشته باشد.

تلواری ادامه داد: هیئت‌های ورزشی خراسان جنوبی باید به سمتی حرکت کنند که برای اجرای برنامه‌های خود با مشکل مالی مواجه نباشند.

به گفته وی، هیئت‌های استانی و شهرستانی برای توسعه حوزه قهرمانی نیز باید با تکیه بر استعدادیابی و برنامه‌ریزی مناسب حرکت کنند. کد مطلب 6913487



 سردی قیمت‌ در خرماپزان بم

سردی قیمت‌ در خرماپزان بم

آرمان امروز : فصل برداشت خرما در بم فرا رسیده؛ محصولی که با دستان پینه‌ بسته و در گرمای طاقت‌فرسای ۵۰ درجه از نخل‌ها چیده می‌شود، اما در حالی که قیمت مصوب هر کیلو خرمای مضافتی بم ۳۴۰ هزار تومان تعیین شده، نخل داران بمی محصول درجه یک خود را با نرخ ۵۵ تا ۷۰ [ ]

 ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

ضرورت تغییر در سیاستگذاری صنعتی

معاون برنامه‌ریزی و توسعه محیط کسب‌وکار و رئیس کمیته بهره‌وری وزارت صنعت، معدن و تجارت با هشدار نسبت به آغاز پدیده «صنعت‌زدایی» در کشور گفت: تداوم رویکرد فعلی در مواجهه با ناترازی انرژی، مشکلات ارزی و نقدینگی می‌تواند بخش تولید را بیش از پیش تحت فشار قرار دهد و همه باید برای جلوگیری از این روند دست به دست هم دهند.

 رشد ۴۹ هزار واحدی شاخص بورس

رشد ۴۹ هزار واحدی شاخص بورس

آرمان امروز : شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات با رشد ۴۹ هزار واحدی به سطح ۵ میلیون و ۹۴۷ هزار واحد رسید. شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (سه‌شنبه، ۲۷ مرداد) با رشد ۴۹ هزار واحدی به سطح ۵ میلیون و ۹۴۷ هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن نیز ۹۱۲۳ واحد مثبت [ ]

 ادعای اکسیوس: آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده؛ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود؛ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ/ ادعای ترامپ: تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای علیه ایران در اختیار داریم؛ خواهیم دید چه اتفاقی می‌افتد

ادعای اکسیوس: آمریکا به‌طور محرمانه یک کریدور کشتیرانی در تنگه هرمز ایجاد کرده؛ روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت از تنگه خارج می‌شود؛ تقریباً نیمی از حجم انتقال نفت پیش از جنگ/ ادعای ترامپ: تحریم‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...

 قربانیان خاموش جنگ و تحریم + فایل صوتی

قربانیان خاموش جنگ و تحریم + فایل صوتی

حملات نظامی، تحریم‌ها، تورم، محدودیت‌های اینترنتی، ناامنی داخلی و آسیب به خدمات عمومی، همزمان‌ بر نهادهایی فشار می‌آورند که کودکان برای رشد و امنیت به آنها وابسته‌اند. مدرسه، بیمارستان، شبکه آب و برق، ارتباطات و مسیرهای انتقال دارو اجزای یک نظام حمایتی واحد هستند و اختلال در هر بخش می‌تواند کارکرد بخش‌های دیگر را نیز تضعیف کند.

 حشد شعبی: عراقی‌ها ۳۰ سپتامبر را به عنوان روز حاکمیت و شادی جشن می‌گیرند

حشد شعبی: عراقی‌ها ۳۰ سپتامبر را به عنوان روز حاکمیت و شادی جشن می‌گیرند

مدیر اداره رسانه نظامی نیروهای حشد شعبی روز چهارشنبه تأیید کرد که ۳۰ سپتامبر یک روز حاکمیتی و تاریخی برای عراق است، زیرا تاریخ تعیین‌شده برای پایان حضور خارجی در کشور را نشان می‌دهد.

 ضربه eSim  به اپراتورهای سنتی

ضربه eSim به اپراتورهای سنتی

دنیای اقتصاد: تقاضا برای سیم‌کارت‌های الکترونیکی (eSim) مورد استفاده در سفر، امسال حدود یک‌سوم افزایش خواهد یافت، زیرا مسافران بین‌المللی به دنبال جایگزین‌های ارزان‌تری برای بسته‌های رومینگ داده هستند که تهدیدی برای اپراتورهای تلفن همراه سنتی محسوب می‌شود. تحلیلگران در موسسه تحقیقاتی FDM CCS Insight تخمین زده‌اند که امسال حدود ۱۳۴‌میلیون سیم‌کارت الکترونیکی مسافرتی در سطح جهان استفاده خواهد شد که نسبت به 101.8میلیون در سال ۲۰۲۵ افزایش یافته است. مصرف‌کنندگان در حال دانلود سیم‌کارت‌های الکترونیکی از شرکت‌هایی مانند Airalo هستند که نزدیک به ۳۰۰‌میلیون دلار از سرمایه‌گذارانی از جمله شرکت سهام خصوصی CVC و Saily، اپراتوری متعلق به NordVPN، توسعه‌دهنده Nord Security، جمع‌آوری کرده است.

 مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

مسجد را برای جوان می‌خواهیم یا جوان را برای مسجد؟!

بی‌مقدمه، یک سؤال کاملاً خودمانی: چرا بخشی از جوان‌ها و نوجوان‌های ما دیگر با مسجد احساس نزدیکی نمی‌کنند؟