قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴ ساعت قبل

وحدت و شایسته‌سالاری لازمه پیشرفت جامعه و خدمت به مردم است

ساوه-استاد حوزه و دانشگاه گفت: وحدت و شایسته‌سالاری لازمه پیشرفت جامعه و خدمت به مردم است.
 وحدت و شایسته‌سالاری لازمه پیشرفت جامعه و خدمت به مردم است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مهدی دانشمند صبح دوشنبه در جلسه اخلاق مدیران که در آستان مقدس امامزاده سیدعلی‌اصغر (ع) ساوه برگزار شد، اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم وعده داده است که از کسانی که ایمان آورده‌اند دفاع می‌کند و انسان نباید در مسیر انجام وظیفه از فشارها، مخالفت‌ها و حرف مردم هراس داشته باشد.

وی افزود: انسان باید وظیفه خود را به درستی انجام دهد و نتیجه را به خداوند بسپارد چراکه خداوند جبران‌کننده تلاش‌های صادقانه بندگان است.

این سخنران مذهبی با اشاره به خاطره‌ای از دوران فعالیت تبلیغی خود، بر اهمیت اخلاص در خدمت تأکید کرد و گفت: اگر انسان برای خدا کار کند، نباید دغدغه داشته باشد که نتیجه کار به نام چه کسی ثبت می‌شود، بلکه مهم این است که گرهی از مشکلات مردم باز شود.

حجت الاسلام دانشمند خطاب به مسئولان و مدیران اظهار کرد: فرصت مسئولیت باید فرصتی برای خدمت به مردم و آبادانی شهر و جامعه باشد و فردی که برای انجام مسئولیت خود تلاش می‌کند باید بداند که خداوند این تلاش را می‌بیند و پاداش آن را خواهد داد.

وی همچنین با اشاره به سیره پیامبر اکرم (ص) بر ضرورت وحدت در جامعه تأکید کرد و گفت: پیامبر اسلام (ص) در طول ۲۳ سال رسالت خود مردم را به اتحاد و همبستگی دعوت کرد و جامعه اسلامی امروز نیز بیش از هر زمان دیگری به وحدت نیاز دارد.

حجت الاسلام دانشمند با تأکید بر اینکه جنگ‌طلبی در اسلام جایگاهی ندارد، افزود: اسلام آغازگر جنگ نیست و آنچه در آموزه‌های اسلامی مورد تأکید قرار گرفته، دفاع در برابر تجاوز است.

وی یکی از مهم‌ترین ضرورت‌های جامعه امروز را وحدت میان شیعیان عنوان کرد و گفت: سال‌ها درباره وحدت شیعه و سنی سخن گفته‌ایم و این موضوع بسیار مهم است، اما باید به همان اندازه مراقب وحدت میان خود شیعیان نیز باشیم.

استاد حوزه و دانشگاه با انتقاد از برخی اختلافات میان هیئت‌ها، گروه‌ها و جریان‌های اجتماعی اظهار کرد: اختلافات قومی، منطقه‌ای، ورزشی و حتی اختلاف میان هیئت‌ها نباید موجب دشمنی و از بین رفتن برادری شود، همه شیعیان باید خود را پیرو یک مکتب و محب اهل‌بیت (ع) بدانند. …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026