قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

ظرفیت‌های آذربایجان‌شرقی در قاب «ایران جان» به کشور معرفی می‌شود

تبریز- معاون سیاسی و اجتماعی استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی، علمی، اقتصادی و گردشگری استان در رویداد «ایران جان» به مخاطبان سراسر کشور معرفی می‌شود.
 ظرفیت‌های آذربایجان‌شرقی در قاب «ایران جان» به کشور معرفی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی محمدزاده عصر پنجشنبه در نشست با ایوب نصیری، مدیرکل صداوسیمای آذربایجان‌شرقی و جمعی از مدیران این سازمان، با محوریت بررسی ابعاد میزبانی استان در رویداد «ایران جان» و برنامه‌ریزی برای فراهم‌سازی مقدمات آن، اظهار کرد: استانداری آذربایجان‌شرقی حمایت کامل خود را از این رویداد اعلام کرده و برای تحقق اهداف آن، ظرفیت‌های استان را به میدان خواهد آورد.

وی «ایران جان» را فرصتی ارزشمند برای معرفی توانمندی‌های آذربایجان‌شرقی دانست و افزود: این رویداد امکان معرفی مجموعه‌ای از ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی، تمدنی، اقتصادی، تولیدی و صنایع غذایی استان را فراهم می‌کند و باید از این فرصت برای ارائه تصویری جامع و واقعی از آذربایجان‌شرقی بهره گرفت.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری آذربایجان‌شرقی ادامه داد: جایگاه امروز استان حاصل تلاش و مجاهدت انسان‌های بزرگی است که در طول تاریخ برای آبادانی، توسعه و پیشرفت این خطه تلاش کرده‌اند و «ایران جان» می‌تواند زمینه‌ای برای معرفی این میراث و دستاوردها به مخاطبان سراسر کشور باشد.

محمدزاده با اشاره به اهمیت معرفی ظرفیت‌های مادی و معنوی کشور گفت: برخورداری ایران از سرمایه‌های ارزشمند مادی، فرهنگی و انسانی، پشتوانه‌ای مهم برای پیشرفت و اقتدار کشور است و معرفی صحیح این ظرفیت‌ها می‌تواند در تقویت امید، اعتماد عمومی و انگیزه مردم برای ساختن آینده‌ای بهتر مؤثر باشد.

در ادامه این نشست، ایوب نصیری، مدیرکل صداوسیمای آذربایجان‌شرقی، با تشریح برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای میزبانی استان در رویداد «ایران جان» اظهار کرد: این رویداد فرصتی برای ارائه تصویری واقعی، روشن و امیدآفرین از ایران به مردم کشور و مخاطبان بین‌المللی است.

وی با بیان اینکه آذربایجان‌شرقی از ۲۱ تا ۲۷ شهریورماه میزبان این رویداد خواهد بود، افزود: برای این منظور «سند زیست‌بوم استان» تدوین شده و در آن ظرفیت‌ها، مزیت‌ها، چالش‌ها و مطالبات استان شناسایی و برای بهره‌گیری در تولیدات رسانه‌ای دسته‌بندی شده است.

مدیرکل صداوسیمای آذربایجان‌شرقی از تعیین ۲۲ سرفصل محتوایی برای پوشش رسانه‌ای ظرفیت‌های استان خبر داد و گفت: «ویژند تبریز» یکی از مهم‌ترین محورهای این برنامه است. بر اساس این سرفصل‌ها، بخشی از تولیدات پیشین بازآفرینی و مورد استفاده قرار می‌گیرد و در کنار آن، تولیدات جدید نیز برای این رویداد در دستور کار قرار دارد.

نصیری با اشاره به گستردگی ظرفیت‌های علمی، فرهنگی، تاریخی و گردشگری تبریز و آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های این منطقه به اندازه‌ای گسترده است که تبریز حتی قابلیت میزبانی از «ایران جان» در دو دوره را دارد.

وی حضور حدود ۶ هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های استان، فعالیت شاعران، اندیشمندان و چهره‌های برجسته علمی و فرهنگی، میراث تاریخی و تمدنی و جاذبه‌های گردشگری را بخشی از ظرفیت‌های شاخص آذربایجان‌شرقی برشمرد و بر ضرورت معرفی این توانمندی‌ها در سطح ملی تأکید کرد.

مدیرکل صداوسیمای آذربایجان‌شرقی همچنین از برنامه‌ریزی رسانه‌ای برای تمامی شهرستان‌های استان خبر داد و گفت: خبرنگاران و عوامل خبری صداوسیمای استان در شهرستان‌ها از هم‌اکنون فعالیت خود را برای شناسایی و تولید محتوای رسانه‌ای آغاز کرده‌اند تا ظرفیت‌های مناطق مختلف آذربایجان‌شرقی در قاب «ایران جان» به مخاطبان معرفی شود.

رویداد «ایران جان» از برنامه‌های رسانه‌ای سازمان صداوسیماست که با تمرکز بر ظرفیت‌های استان‌های مختلف کشور برگزار می‌شود و طی یک بازه زمانی مشخص، مجموعه‌ای از تولیدات رسانه‌ای در حوزه‌های فرهنگی، تاریخی، اقتصادی، اجتماعی، گردشگری، علمی و مردمی با هدف معرفی توانمندی‌ها و ویژگی‌های هر استان از شبکه‌های مختلف صداوسیما پخش می‌شود.

کد مطلب 6915814



۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

انتقام خون شهدای ما قابل معامله و کوتاه‌آمدن نیست - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، روح‌الله متفکرآزاد، عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر، در حاشیه مراسم گرامیداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید که در مصلی امام خمینی(ره) تبریز برگزار شدر گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم د، با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی و جایگاه رهبر شهید اظهار داشت: رهبر شهید،یک رهبر حکیم، دانشمند، فاضل، عالم، متقی و آشنا با علم روز و علوم دینی بود و در کنار این ویژگی‌ها، اخلاق، تفکر پیشرفت و نگاه تمدنی داشت.

وی افزود: رهبر شهید شخصیتی بود که عدالت را دنبال می‌کرد، روح معنویت را در جامعه تزریق کرد و ایران را به سمت پیشرفت، تعالی و تمدن‌سازی حرکت داد؛ شخصیتی که مردم با او احساس عشق و دلبستگی می‌کردند و او را همچون پدر و امام جامعه خود می‌دانستند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شهادت، برازنده چنین شخصیت بزرگی بود، گفت: خداوند شهادت را نیز نصیب این شخصیت نازنین کرد و به نظرم مهم‌ترین چیزی که این امام شهید به ما و حتی به دنیا عرضه کرد، این بود که امروز دنیا به این فکر می‌کند که اگر نایب امام زمان(عج) چنین شخصیتی است، خود امام زمان(عج) چگونه خواهد بود.

متفکرآزاد با تأکید بر ماندگاری محبت و دلبستگی مردم به رهبر شهید تصریح کرد: این عشق و محبت ماندگار است و تا ابد ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه درباره موضوع انتقام خون رهبر شهید و شهدای مقاومت نیز اظهار داشت: انتقام امام شهید ما و دیگر شهدای ما یک موضوع است و مسئله انتقام کلی، اخراج آمریکا از منطقه و فتح قدس نیز در جای خود قرار دارد، اما ما یک مطالبه و انتقام مشخص نیز داریم که همان قصاص است.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: قصاص خون شهدا امری است که نمی‌توان درباره آن معامله کرد و از آن کوتاه آمد. ممکن است برخی اقدامات را نتوانیم اعلام کنیم یا درباره جزئیات آن صحبت کنیم، اما ان‌شاءالله این اقدامات در حال انجام است.

متفکرآزاد افزود: آزادگان جهان و ما نیز ان‌شاءالله تحقق این هدف را دنبال خواهیم کرد و بسیار امیدوارم کسانی که در جنایت علیه شهدای ما نقش داشتند، فرصت رسیدن به مرگ طبیعی را پیدا نکنند.

انتهای پیام/  




 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵
۶ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، ت...

 کالابرگ شهریور با رقم جدید می‌آید؟ جزئیات اعتبار احتمالی خانوارها
۶ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کالابرگ شهریور با رقم جدید می‌آید؟ جزئیات اعتبار احتمالی خانوارها

با مطرح شدن افزایش ۲۳ درصدی اعتبار کالابرگ الکترونیکی، مبلغ احتمالی این حمایت برای مشمولان دهک‌های پایین به یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان به ازای هر نفر می‌رسد؛ اما اجرای این افزایش همچنان به تأمین منابع پایدار و اعلام رسمی زمان شارژ جدید وابسته است.

 بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است
۵ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بازی تراکتور و پرسپولیس 100 درصد بدون تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: بازی تراکتور پرسپولیس این فصل هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد

 تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛  ترامپ دیگر برنمی گردد  |  ترامپ در تله افتاده و  چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران  ندارد!
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تغییر تاکتیک ایران در جنگ با آمریکا؛ ترامپ دیگر برنمی گردد | ترامپ در تله افتاده و چاره‌ای جز پذیرش شروط تهران ندارد!

جان مرشایمر، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه شیکاگو، با اشاره به تغییر رویکرد ایران در برابر آمریکا و افزایش توانمندی‌های نظامی تهران، تأکید کرد که واشنگتن دیگر نمی‌تواند با اتکا به تهدید و حملات نظامی، ایران را وادار به تسلیم کند.

 تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر
۷ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست کشورهای خلیج فارس تصور می‌کنند ایران در نهایت در برابر افزایش فشار اقتصادی، پاسخ نظامی خواهد داد و در هر صورت درگیری دوباره به نقطه جوش خواهد رسید. به نظر می‌رسد دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، بر فشا