خواهر رهبر کره شمالی در واکنش به دستور ترامپ برای کاهش رزمایش های نظامی کره جنوبی و آمریکا اعلام کرد: حتی اگر مدت زمان این رزمایش ها کاهش یابد، ماهیت تهاجمی آن ها تغییری نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری یونهاپ، کیم یو جونگ خواهر رهبر کره شمالی و معاون دبیرکل کمیته مرکزی حزب حاکم این کشور امروز چهارشنبه در سخنانی در خصوص ادعای جدید ترامپ پیرامون برقراری ارتباط با پیونگ یانگ ابراز بی اطلاعی کرد.
خواهر رهبر کره شمالی در این باره اعلام کرد که ادعای دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا مبنی بر برقراری ارتباط با کیم جونگ-اون رهبر کره شمالی، «موضوعی است که ما کاملاً از آن بیاطلاع هستیم.»
کیم یو جونگ در ادامه در خصوص دستور رئیسجمهور ترامپ برای کاهش مقیاس رزمایش های نظامی مشترک کره جنوبی و آمریکا نیز تأکید کرد: حتی اگر مدت زمان این رزمایش ها کاهش یابد، ماهیت تهاجمی آن ها تغییری نخواهد کرد.
این در حالیست که رادیو کره جنوبی پیشتر اعلام کرد که قرار بود رزمایش …





