قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

اعتبار پروژه ارتقای محور ابهر ـ قیدار به ۳۴۰ میلیارد تومان افزایش یافت

زنجان-معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: اعتبار پروژه ابهر به قیدار در ابتدای اخذ مجوز«ماده ۲۳» پنج میلیارد تومان بود که امسال به ۳۴۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.
 اعتبار پروژه ارتقای محور ابهر ـ قیدار به ۳۴۰ میلیارد تومان افزایش یافت

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل سلیمانی به آخرین وضعیت پروژه ارتقای محور ابهر ـ قیدار اشاره کرد و گفت: این محور یکی از مسیرهای مهم استان زنجان است و با توجه به افزایش حوادث و تصادفات در آن، موضوع ارتقاء ایمنی آن به‌صورت جدی در کمیسیون ایمنی استان بررسی شد.

وی اظهار کرد: عملیات راهسازی زمان‌بر و هزینه‌بر است و طی سال‌های اخیر نیز طرح‌های عمرانی با محدودیت‌های اعتباری مواجه بودند که از این رو، در کنار برنامه‌های بلندمدت برای ارتقاء محور، اقدامات کوتاه‌مدت و فوری برای کاهش حوادث و افزایش ایمنی تردد نیز پیش‌بینی شده است.

معاون مهندسی و ساخت اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در کمیسیون ایمنی استان، مقرر شده است نقاط پرحادثه محور ابهر ـ قیدار با همکاری اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، معاونت راهسازی و پلیس راه شناسایی شود و متناسب با شرایط هر نقطه، اقدامات فوری و کوتاه‌مدت برای کنترل و کاهش تصادفات انجام گیرد.

آغاز پروژه ارتقای محور ابهر ـ قیدار از سال ۱۴۰۱ …




پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026