قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

هشدار دریایی در استان بوشهر صادر شد

بوشهر-مدیر کل هواشناسی استان بوشهر از وزش باد متوسط تا نسبتا شدید غالباً شمال شرقی - شمال غربی،احتمال گردوخاک محلی،نفوذ گردوغبار فرامنطقه‌ای در سواحل و صدور هشدار دریایی زرد در استان خبرداد.
 هشدار دریایی در استان بوشهر صادر شد

پیام مساعدی در گفتگو با خبرنگار مهر از صدور هشدار دریایی سطح زرد در استان خبر داد و افزود: زمان شروع این هشدار بعد ازظهر دوشنبه (۲۶ مرداد) و پایان آن ظهر چهارشنبه (۲۸ مرداد) خواهد بود.

مدیر کل هواشناسی استان بوشهر ادامه داد: وزش باد متوسط تا نسبتاً شدید (گاهی تا ۴۴ کیلومتر در ساعت)، افزایش ارتفاع موج دریا ( ۹۰ تا ۱۵۰ سانتی‌متر)، احتمال خیزش گردوخاک محلی و نفوذ گردوغبار فرامنطقه‌ای در سواحل از مخاطرات این هشدار است.

وی گفت: منطقه اثر این هشدار در روز دوشنبه و سه‌شنبه سواحل و فراساحل شمالی استان بوشهر و چهارشنبه سواحل و فراساحل شمالی و مرکزی استان خواهد بود.

وی ادامه داد: افزایش ارتفاع موج خلیج فارس، اختلال در ترددهای دریایی شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی، خطر غرق‌شدن شناگران در مناطق تحت تأثیر، کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا از اثرات این مخاطره است.

مدیر کل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: اجتناب از ترددهای دریایی غیر ضروری به‌ویژه تردد شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی، ممنوعیت شنا، اتخاذ تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هرگونه خسارت احتمالی طی این مدت توصیه می شود. کد مطلب 6919515



۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

دمای هوای بوشهر از دوشنبه افزایش می‌یابد

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، زهرا راستگو معاون پیش‌بینی هواشناسی استان بوشهر با اشاره به آخرین بررسی نقشه‌های هواشناسی اظهار کرد: طی پنج روز آینده خلیج فارس نسبتاً آرام خواهد بود و تا روز یکشنبه افزایش رطوبت و شرجی هوا در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: در این مدت، در ارتفاعات به‌ویژه مناطق شرقی و جنوبی استان، احتمال رشد ابر و وقوع ناپایداری موقت جوی شامل وزش تندباد لحظه‌ای، رگبار و رعد و برق وجود دارد.

راستگو ادامه داد: از روز دوشنبه با ورود موج گرمایی جدید، دمای هوا در اغلب نقاط استان افزایش محسوسی خواهد داشت.

معاون پیش‌بینی هواشناسی بوشهر درباره وضعیت جوی ۲۴ ساعت آینده گفت: آسمان استان صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی خواهد بود و افزایش رطوبت و شرجی هوا نیز در برخی ساعات ادامه خواهد داشت.

وی همچنین از وزش باد جنوب‌غربی با سرعت ۸ تا ۳۰ کیلومتر بر ساعت و افزایش ارتفاع موج دریا تا ۱۲۰ سانتی‌متر خبر داد و توصیه کرد شهروندان و فعالان دریایی با توجه به شرایط جوی پیش‌رو، نکات ایمنی را رعایت کنند.




 فیلترینگ، برق یا دکل؛ مقصر افت کیفیت اینترنت کدام است؟ | گلایه کاربران سه اپراتور اصلی از اختلالات و ناپایداری اینترنت
۲۴ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

فیلترینگ، برق یا دکل؛ مقصر افت کیفیت اینترنت کدام است؟ | گلایه کاربران سه اپراتور اصلی از اختلالات و ناپایداری اینترنت

اقتصادنیوز:از یک محله تا محله دیگر و از یک ساعت تا ساعت بعد، کیفیت اینترنت تغییر می‌کند؛ تجربه‌ای که کاربران سه اپراتور اصلی هر روز با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

 نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»
۵۴ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

نسخه کیهان برای گرانی‌ها؛ افزایش هزینه جنگ و «انتقام»

روزنامه کیهان در گزارشی با مقایسه برجام و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، به اظهارات اخیر عبدالناصر همتی درباره آزاد نشدن پول‌های بلوکه‌شده استناد کرده و نتیجه گرفته است که تفاهم‌نامه اسلام‌آباد نیز مانند برجام دستاورد اقتصادی ملموسی برای ایران نداشته است.

 جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟
۲۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جانشین بیرانوند در تراکتور مشخص شد + عکس | بازی با پرسپولیس آخرین دیدار؟

در صورت نهایی شدن مشمولیت بیرانوند، تراکتور بدون نیاز به جذب گلر جدید، یک دروازه‌بان آماده در اختیار دارد.

 پیمان معادی مدل برند ایتالیایی شد+عکس
۲۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

پیمان معادی مدل برند ایتالیایی شد+عکس

پیمان معادی، بازیگر ایرانی، در همکاری جدید خود با برند ایتالیایی «ایزایا» به‌عنوان مدل جلوی دوربین رفت.

 تصاویر محاکمه و صدور حکم اعدام پسرعموی بشار اسد
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

تصاویر محاکمه و صدور حکم اعدام پسرعموی بشار اسد

دادگاه جنایی دولت شورشیان سوریه «وسیم الاسد»، پسرعموی بشار اسد را با اتهامات ادعایی به اعدام محکوم کرد. تصاویر انتقال پسرعموی اسد را می‌بینید و می‌شنوید.

 انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

انفجارهای مهیب انبار مهمات در لیبی - تسنیم

گزارش‌ها از لیبی از وقوع انفجارهای شدید در یک انبار مهمات خبرمی دهند.