اردبیل- مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل از افتتاح مرکز جدید در سرعین، پیشرفت ۶۰ درصدی پردیس فرهنگی در منطقه محروم اردبیل خبر داد.

رباب ملکزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تبریک هفته دولت و هفته وحدت به همشهریان و با اشاره به اقدامات و دستاوردهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل در دو سال اخیر اظهار کرد: با توجه به توسعه زیرساختهای کانون در استان خوشبختانه در این مدت موفق شدیم یک مرکز فرهنگی جدید در شهرستان سرعین که فاقد چنین فضایی بود، احداث و راهاندازی کنیم که هماکنون پذیرای کودکان و نوجوانان است.
وی افزود: همزمان با این اقدام، طرح توسعه ناقص اداره کل نیز پس از چند سال به اتمام رسید. همچنین کلنگ احداث یک پردیس بزرگ فرهنگی، هنری و ادبی در یکی از مناطق محروم شهر اردبیل سال گذشته به زمین زده شد و امروز این پروژه بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. امیدواریم تا پایان سال تحصیلی جاری، این مرکز را نیز به بهرهبرداری برسانیم.
مدیرکل …












