قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

«رنگ‌آمیزی کبوتران میناب» روایت ایران و مقاومت برای کودکان منتشر شد

کتاب «رنگ‌آمیزی کبوتران میناب» اثری تازه از انتشارات به‌نشر با ترکیب روایت، تصویر و فعالیت‌های کودکانه، داستان‌هایی درباره ایران، امام رضا(ع) و شهدای میناب را برای مخاطبان کودک روایت می‌کند.
 «رنگ‌آمیزی کبوتران میناب» روایت ایران و مقاومت برای کودکان منتشر شد
به گزارش خبرگزاری مهر، «رنگ‌آمیزی کبوتران میناب» اثری کودکانه است که در صفحات آن، متن‌های کوتاه با تصویر و فعالیت درهم آمیخته‌اند. مخاطب کتاب در جریان این روایت با موضوعاتی مانند سفر به مشهد، زیارت امام رضا(ع)، ایران، شهدای میناب و مفاهیمی همچون ایثار و شجاعت روبه‌رو می‌شود.

روایت کتاب از فضای آشنای سفر و زیارت آغاز می‌شود و کودک را با تصاویر حرم مطهر رضوی، حضور خانواده‌ها و زائران و نشانه‌های مرتبط با مشهد همراه می‌کند. در کنار این تصاویر، فعالیت‌هایی برای رنگ‌آمیزی و مشارکت کودک در نظر گرفته شده است.

در ادامه، نشانه‌های هویت ایرانی در صفحات کتاب پررنگ می‌شود؛ پرچم ایران، نقشه کشور و تصاویر مرتبط با شهرها و مناطق مختلف، بخشی از محتوای تصویری اثر را تشکیل می‌دهند و در برخی صفحات نیز پرسش‌ها و فعالیت‌هایی درباره این موضوعات مطرح شده است.

قصه کودکان شهید میناب

بخش دیگری از کتاب به حادثه مدرسه شجره طیبه میناب اختصاص دارد. در این صفحات، کودکان و معلمان شهید این مدرسه در قالب متن و تصویر معرفی می‌شوند و روایت حادثه نهم اسفند برای مخاطب کودک بازگو می‌شود.

در کنار این روایت، تصاویر کودکان و نمادهای مرتبط با ایران قرار گرفته و فعالیت‌های رنگ‌آمیزی و محتوایی، صفحات این بخش را شکل می‌دهد. مفاهیمی مانند شجاعت، فداکاری و دفاع از وطن نیز در متن‌های همراه این تصاویر مورد توجه قرار گرفته‌اند.

رنگ‌آمیزی همراه با فعالیت

«کبوتران میناب» در هر صفحه تنها به ارائه تصویر اکتفا نمی‌کند. رنگ‌آمیزی، پرسش، تکمیل تصویر و فعالیت‌های متناسب با محتوای هر بخش، عناصر اصلی کتاب هستند و کودک همزمان با دنبال کردن روایت، در فعالیت‌های آن مشارکت می‌کند.

در برخی صفحات، کودک باید با توجه به تصویر به پرسش پاسخ دهد و در برخی دیگر، رنگ‌آمیزی عناصر موجود در تصویر بخشی از فعالیت صفحه است. به این ترتیب، شکل ارائه مطالب کتاب با قالب معمول کتاب‌های صرفاً رنگ‌آمیزی متفاوت است.

کتاب «رنگ‌آمیزی کبوتران میناب» با شمارگان ۵ هزار نسخه از سوی انتشارات به‌نشر منتشر شده است. علیرضا پوراکبری طراحی گرافیک و نجمه آقاخانی‌زادی تصویرگری این اثر را بر عهده داشته‌اند. کد مطلب 6915682 زهرا اسكندری



 نظام جدید آموزش هنر؛ پروژهٔ پایانی و کارورزی برای همه هنرجویان/افتتاح هنرستان هنرهای زیبا در میناب

نظام جدید آموزش هنر؛ پروژهٔ پایانی و کارورزی برای همه هنرجویان/افتتاح هنرستان هنرهای زیبا در میناب

محمدحسین اسماعیلی، مدیرکل دفتر توسعه آموزش‌های هنری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد در نشست خبری با اصحاب رسانه، از اجرای ن...

 مصدومیت مهران مدیری در پشت صحنه یک سریال

مصدومیت مهران مدیری در پشت صحنه یک سریال

مهران مدیری هنگام فیلم‌برداری سریال «ریمنی» مصدوم شد و مورد عمل جراحی قرار گرفت. مجید توکلی کارگردان این مجموعه اعلام کرد که فیلم‌برداری این سریال فعلا متوقف است.

 تکذیب خبر اجرای حکم پژمان جمشیدی

تکذیب خبر اجرای حکم پژمان جمشیدی

در روزهای اخیر در فضای مجازی خبری با این مضمون منتشر شد که با تایید حکم پژمان جمشیدی از سوی قضات دیوان عالی کشور، رای صادرشده برای اجرا به واحد اجرای احکام ارسال شده است. در این خبر همچنین ادعا شده بود که جمشیدی پیش‌تر از اتهام تجاوز به عنف تبرئه شده، اما بابت اتهام رابطه نامشروع به تحمل شلاق محکوم شده است. دیروز وکیل این بازیگر خبرهای منتشر‌شده را تکذیب کرد و گفت پرونده موکلش هنوز به مرحله اجرای حکم نرسیده است.

 «غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد - تسنیم

«غمزه» با افشین علا؛ آنها که آقا را دیدند در غم فراق، جگرشان می‌سوزد - تسنیم

جدیدترین قسمت «غمزه» با حضور افشین علا، شاعر برجسته، به بررسی ابعاد شخصیتی «آقای شهید» اختصاص یافت.

 تشکیک درباره آثار«شکسپیر»

تشکیک درباره آثار«شکسپیر»

آرمان امروز : این ایده که ویلیام شکسپیر در واقع نمایشنامه‌های خودش را ننوشته، باعث ایجاد سوء برداشت‌ها و توهمات زیادی شده است! اما آیا جایگزینی برای او وجود دارد؟ ویتنی گریسما مورخ فرهنگ عامه و کارشناس رسانه‌های جمعی در مطلبی که در سایت ادبی کالکتر (Collector) منتشر شده است، می‌گوید: این ایده [ ]

 فیلیمو و فیلم‌نت در صدر نصب اپلیکیشن‌های نمایش خانگی؛ بیش از ۴۰ میلیون ایرانی تماشاگر موبایلی‌اند

فیلیمو و فیلم‌نت در صدر نصب اپلیکیشن‌های نمایش خانگی؛ بیش از ۴۰ میلیون ایرانی تماشاگر موبایلی‌اند

آمار نصب چهار اپلیکیشن اصلی شبکه نمایش خانگی نشان می‌دهد فیلیمو با بیش از ۴۳ میلیون نصب، در صدر این بازار قرار دارد و فیلم‌نت نیز با عبور از ۱۰ میلیون نصب، یکی از بازیگران اصلی تماشای آنلاین فیلم و سریال در موبایل است. بیش از ۴۰ میلیون ایرانی شبکه نمایش خانگی را روی موبایل خود تماشا می‌کنند.

 فیلم جدید کارگردان «بچه‌های آسمان» اکران می‌شود

فیلم جدید کارگردان «بچه‌های آسمان» اکران می‌شود

 «غذای نیمروز» با دریافت پروانه نمایش در فهرست آثار متقاضی اکران قرار گرفت.

 دوست دارم «آگاهی» در ذهن مخاطب باقی بماند

دوست دارم «آگاهی» در ذهن مخاطب باقی بماند

«آن‌بُرد» دیگر یک اجرای مقطعی نیست؛ نمایشی است که در چند دور اجرا، از تئاترشهر و تماشاخانه «هیلاج»، «لبخند» و «تمام ناتمام» در تهران تا رشت، تبریز و دیگر شهرها، مسیرش را ادامه داده و اکنون بیش از ۱۵۰ اجرا را پشت سر گذاشته است. تداوم این اجرا و مواجهه با تماشاگرانی از جغرافیاهای مختلف، بهانه‌ای شد برای گفت‌وگو با مهدی زندیه که نویسندگی و کارگردانی این اثر را برعهده داشته است.