قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

اجرای ۳۵ پروژه ورزشی در مازندران؛ ۴۴۰۰ زوج وام ازدواج گرفتند

ساری- مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با تشریح عملکرد این اداره‌کل در حوزه ورزش و جوانان، از در دست اجرا بودن ۳۵ پروژه ورزشی در استان خبر داد.
 اجرای ۳۵ پروژه ورزشی در مازندران؛ ۴۴۰۰ زوج وام ازدواج گرفتند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین بریمانی، مدیرکل ورزش و جوانان مازندران، پیش از ظهر شنبه در نشست خبری با تشریح اقدامات انجام‌شده در حوزه ورزش استان اظهار کرد: در مدت فعالیت مجموعه ورزش و جوانان، تلاش شده است ظرفیت‌های موجود در شهرستان‌ها و مناطق مختلف مازندران برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی مورد استفاده قرار گیرد و پروژه‌های نیمه‌تمام به سرانجام برسد.

وی افزود: در سال گذشته تعدادی از پروژه‌های عمرانی ورزشی در استان افتتاح شد که از جمله آنها می‌توان به سالن آباد، کمپ مصنوعی سفیدرود، سالن قائمشهر، سالن ریحان‌آباد گلوگاه، سالن نکا و سالن شهر خرم‌آباد اشاره کرد که در اختیار ورزشکاران و مردم این مناطق قرار گرفته‌اند.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با بیان اینکه هم‌اکنون ۳۵ پروژه ورزشی در استان در دست احداث است، تصریح کرد: از این تعداد، ۲۶ پروژه در بخش‌های مختلف ورزشی و ۹ پروژه نیز در حوزه‌های دیگر مرتبط با زیرساخت‌های ورزشی در حال اجراست و مجموع اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل آنها حدود ۴۸۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

بریمانی درباره وضعیت برخی پروژه‌های در حال احداث استان گفت: خوابگاه ورزشی شهرستان یکی از این طرح‌هاست که برای آن ۱۶ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و روند اجرای آن ادامه دارد.

وی درباره سالن ورزشی و سالن صخره‌نوردی نیز اظهار کرد: سالن صخره‌نوردی یکی از پروژه‌های مهم استان است که با پیشرفت مناسب در حال اجراست و تاکنون بیش از ۱۷ تا ۱۸ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و برای تکمیل آن حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز است. این پروژه با حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی می‌تواند یکی از سالن‌های شاخص سنگنوردی کشور باشد و پس از تکمیل در اختیار سنگنوردان استان قرار خواهد گرفت.

بریمانی درباره سالن ورزشی کشتی نیز گفت: این پروژه حدود ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن اعتبار مورد نیاز است. بخش‌هایی از تأسیسات، موتورخانه، پیست، چمن و سکوهای سالن نیز در مراحل مختلف اجرا قرار دارند. تاکنون حدود ۴۹ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده و برای تکمیل آن حدود ۵۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر مورد نیاز است.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران همچنین به وضعیت سالن باستانی فریدونکنار اشاره کرد و گفت: این پروژه حدود ۶۰ درصد پیشرفت …



 افتتاح 12 پروژه ورزشی گیلان با اعتبار 142 میلیارد تومان در هفته دولت - تسنیم
۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

افتتاح 12 پروژه ورزشی گیلان با اعتبار 142 میلیارد تومان در هفته دولت - تسنیم

سرپرست ورزش و جوانان گیلان از آماده‌سازی 12 طرح عمرانی برای افتتاح در هفته دولت خبر داد.

 برنامه‌های هفته تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی در هرمزگان تشریح شد - تسنیم
۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

برنامه‌های هفته تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی در هرمزگان تشریح شد - تسنیم

معاون اداره‌کل ورزش و جوانان هرمزگان از برگزاری مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و اجتماعی خبرداد.

 فرهنگ‌سازی ورزش همگانی در جامعه نیازمند حمایت دستگاه‌های اجرایی است - تسنیم
۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

فرهنگ‌سازی ورزش همگانی در جامعه نیازمند حمایت دستگاه‌های اجرایی است - تسنیم

رئیس هیئت آمادگی جسمانی آران و بیدگل گفت: جمعیت کشور رو به سالمندی و توسعه ورزش همگانی برای سلامت ضرورت است.

 پیام تبریک مدیرکل ورزش و جوانان استان قم به قهرمان و عضو تیم ملی پاراتکواندو ایران
۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

پیام تبریک مدیرکل ورزش و جوانان استان قم به قهرمان و عضو تیم ملی پاراتکواندو ایران

مدیر کل ورزش و جوانان استان قم با صدور پیامی، از تلاش های مرضیه نصراللهی قهرمان و عضو تیم ملی پاراتکواندو جمهوری اسلامی ایران، قدردانی کرد.

 بازدید مدیرکل حقوقی و املاک وزارت ورزش و جوانان و مدیرکل ورزش و جوانان از اماکن ورزشی شهرستانهای بابل و آمل
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

بازدید مدیرکل حقوقی و املاک وزارت ورزش و جوانان و مدیرکل ورزش و جوانان از اماکن ورزشی شهرستانهای بابل و آمل

برنا - گروه استانها : مدیرکل حقوقی و املاک وزارت ورزش و جوانان به همراه مدیرکل ورزش و جوانان از اماکن ورزشی شهرستانهای بابل و آمل بازدید بعمل آورد.