قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

اجرای ۳۵ پروژه ورزشی در مازندران؛ ۴۴۰۰ زوج وام ازدواج گرفتند

ساری- مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با تشریح عملکرد این اداره‌کل در حوزه ورزش و جوانان، از در دست اجرا بودن ۳۵ پروژه ورزشی در استان خبر داد.
 اجرای ۳۵ پروژه ورزشی در مازندران؛ ۴۴۰۰ زوج وام ازدواج گرفتند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین بریمانی، مدیرکل ورزش و جوانان مازندران، پیش از ظهر شنبه در نشست خبری با تشریح اقدامات انجام‌شده در حوزه ورزش استان اظهار کرد: در مدت فعالیت مجموعه ورزش و جوانان، تلاش شده است ظرفیت‌های موجود در شهرستان‌ها و مناطق مختلف مازندران برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی مورد استفاده قرار گیرد و پروژه‌های نیمه‌تمام به سرانجام برسد.

وی افزود: در سال گذشته تعدادی از پروژه‌های عمرانی ورزشی در استان افتتاح شد که از جمله آنها می‌توان به سالن آباد، کمپ مصنوعی سفیدرود، سالن قائمشهر، سالن ریحان‌آباد گلوگاه، سالن نکا و سالن شهر خرم‌آباد اشاره کرد که در اختیار ورزشکاران و مردم این مناطق قرار گرفته‌اند.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با بیان اینکه هم‌اکنون ۳۵ پروژه ورزشی در استان در دست احداث است، تصریح کرد: از این تعداد، ۲۶ پروژه در بخش‌های مختلف ورزشی و ۹ پروژه نیز در حوزه‌های دیگر مرتبط با زیرساخت‌های ورزشی در حال اجراست و مجموع اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل آنها حدود ۴۸۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

بریمانی درباره وضعیت برخی پروژه‌های در حال احداث استان گفت: خوابگاه ورزشی شهرستان یکی از این طرح‌هاست که برای آن ۱۶ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و روند اجرای آن ادامه دارد.

وی درباره سالن ورزشی و سالن صخره‌نوردی نیز اظهار کرد: سالن صخره‌نوردی یکی از پروژه‌های مهم استان است که با پیشرفت مناسب در حال اجراست و تاکنون بیش از ۱۷ تا ۱۸ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و برای تکمیل آن حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز است. این پروژه با حدود ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی می‌تواند یکی از سالن‌های شاخص سنگنوردی کشور باشد و پس از تکمیل در اختیار سنگنوردان استان قرار خواهد گرفت.

بریمانی درباره سالن ورزشی کشتی نیز گفت: این پروژه حدود ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن اعتبار مورد نیاز است. بخش‌هایی از تأسیسات، موتورخانه، پیست، چمن و سکوهای سالن نیز در مراحل مختلف اجرا قرار دارند. تاکنون حدود ۴۹ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده و برای تکمیل آن حدود ۵۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر مورد نیاز است.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران همچنین به وضعیت سالن باستانی فریدونکنار اشاره کرد …



 تحقق عدالت تربیتی و ارتقای کیفیت فعالیت‌های ورزشی در مدارس - تسنیم
۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

تحقق عدالت تربیتی و ارتقای کیفیت فعالیت‌های ورزشی در مدارس - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حمیدرضا صائبی در آیین افتتاح مسابقات ورزشی دانش‌آموزان مدارس روستایی و عشایری کشور در مشهد با بیان اینکه مسابقات ورزشی دانش‌آموزان یکی از عرصه‌های مهم تحقق اهداف تربیتی نظام تعلیم و تربیت است، اظهارکرد: ورزش دانش‌آموزی علاوه بر ایجاد نشاط و شادابی، در ارتقای سلامت، تقویت روحیه امید و خودباوری، شناسایی استعدادهای ورزشی و تحکیم هویت ملی دانش‌آموزان نقش مؤثری دارد و بستری برای تحقق تربیت تمام‌ساحتی آنان محسوب می‌شود.

وی افزود: فدراسیون در راستای اجرای اسناد بالادستی، به‌ویژه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و قانون برنامه هفتم پیشرفت، برنامه‌های خود را با رویکرد توسعه عدالت ورزشی و ارتقای کیفیت فعالیت‌های ورزشی دانش‌آموزان دنبال می‌کند.

صائبی ادامه داد: بر همین اساس، مسابقات ورزشی دانش‌آموزان در فرآیندی مرحله‌ای از سطح مدرسه آغاز شده و پس از مراحل بین‌مدرسه‌ای و بین‌منطقه‌ای، به مرحله کشوری می‌رسد تا ضمن ایجاد فرصت برابر برای حضور دانش‌آموزان، زمینه شناسایی و پرورش استعدادهای ورزشی در سراسر کشور فراهم شود.

وی با اشاره به برگزاری چهل‌ویکمین دوره مسابقات ورزشی دانش‌آموزان پسر و سی‌وپنجمین دوره مسابقات دانش‌آموزان دختر دوره اول متوسطه سراسر کشور، خاطرنشان کرد:این مسابقات با عنوان یادواره شهدای مدرسه شجره طیبه میناب و با شعار همه با هم برای ایران، برای مدرسه برگزار می‌شود و بر سلامت و امنیت دانش‌آموزان از منزل تا منزل تأکید دارد.

صائبی تاکیدکرد: این دوره از مسابقات با مشارکت 7 هزار و 346 نفر از ورزشکاران، مربیان، سرپرستان، داوران و عوامل فنی و اجرایی، در قالب 534 تیم و در 10 رشته ورزشی، به میزبانی 16 استان کشور از 27 مرداد تا 12 شهریورماه برگزار می‌شود.

رئیس فدراسیون ورزشی دانش آموزان کشور با اشاره به برگزاری مسابقات ویژه دانش‌آموزان مدارس روستایی و عشایری برای نخستین‌بار، تصریح کرد:در راستای تحقق عدالت تربیتی در حوزه ورزش دانش‌آموزی، این مسابقات در دو رشته مینی‌فوتبال پسران و رشته ورزشی دختران دوره اول متوسطه برگزار می‌شود تا زمینه افزایش مشارکت دانش‌آموزان مناطق روستایی و عشایری در فعالیت‌های ورزشی فراهم و فرهنگ ورزش در سبد خانوارهای این مناطق نهادینه …



 سمن‌های جوانان ظرفیت مهم استان مرکزی برای تقویت مشارکت اجتماعی هستند - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سمن‌های جوانان ظرفیت مهم استان مرکزی برای تقویت مشارکت اجتماعی هستند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمد مرادی، مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی، در نشست با دبیران و اعضای سازمان‌های مردم‌نهاد جوانان استان، ضمن قدردانی از تلاش‌ها، همراهی‌ها و فعالیت‌های داوطلبانه فعالان این حوزه گفت: نقش سمن‌ها را در تقویت مشارکت اجتماعی و پیشبرد برنامه‌های جوانان مؤثر و ارزشمند دانست.

وی با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه سازمان‌های مردم‌نهاد جوانان در استان مرکزی بیان کرد: سمن‌ها با برخورداری از نیروهای جوان، دغدغه‌مند و توانمند، می‌توانند در عرصه‌های گوناگون اجتماعی، فرهنگی، رسانه‌ای و خدماتی نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشند و خوشبختانه فعالیت‌های مجموعه‌های جوانان استان در سطوح مختلف مورد توجه مردم، مسئولان استانی و وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی افزود: اعضای سمن‌ها در مقاطع مختلف و در قالب فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی، رسانه‌ای، خدمات‌رسانی و فضای مجازی، حضور فعال و مسئولانه‌ای داشته‌اند که این اقدامات، نشان‌دهنده ظرفیت بالای جوانان استان در خدمت به مردم و جامعه است.

مرادی با تأکید بر اینکه اداره‌کل ورزش و جوانان وظیفه حمایت، پشتیبانی و تسهیل‌گری برای فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد را بر عهده دارد، تصریح کرد: بخش اصلی فعالیت در حوزه جوانان بر عهده خود جوانان و سمن‌هاست و اداره‌کل نیز در چارچوب وظایف قانونی، پیگیری مطالبات، فراهم‌سازی زمینه‌های لازم و حمایت از برنامه‌های مؤثر را با جدیت دنبال خواهد کرد.

وی ادامه داد: فعالیت در سمن‌ها علاوه بر آثار اجتماعی و خدماتی، زمینه‌ساز رشد فردی، افزایش تجربه مدیریتی، گسترش ارتباطات و ارتقای بلوغ اجتماعی اعضا و دبیران این تشکل‌هاست. جوانان فعال در سمن‌ها می‌توانند با استفاده از ظرفیت قانونی و اجتماعی این مجموعه‌ها، مطالبات و پیشنهادهای خود را از دستگاه‌های مسئول پیگیری کنند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی با اشاره به برگزاری جشنواره «اتفاق» از سوی معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان اظهار کرد: برنامه‌ریزی، سازماندهی و مشارکت فعال سمن‌های استان در این رویداد امری مورد تاکید است که انتظار می‌رود با هماهنگی معاونت امور جوانان اداره‌کل و همراهی تشکل‌های جوانان، حضور استان مرکزی در این جشنواره …



 ریزش داربست مسابقات کشتی لنگرود 11 مصدوم برجا گذاشت - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ریزش داربست مسابقات کشتی لنگرود 11 مصدوم برجا گذاشت - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لنگرود، ناصر شهدی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان لنگرود از مصدومیت 11 نفر در پی ریزش بخشی از داربست محل برگزاری مسابقات کشتی این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: 8 نفر از مصدومان پس از دریافت خدمات درمانی به‌صورت سرپایی ترخیص شدند و 3 نفر دیگر برای بررسی‌های تکمیلی در بیمارستان شهید حسین‌پور لنگرود بستری هستند.

وی با اشاره به جزئیات این حادثه اظهار کرد: بامداد امروز به دلیل فشار و ازدحام بیش از حد جمعیت، بخشی از داربست محل برگزاری مسابقات کشتی دچار ریزش شد.

به گفته شهدی، بلافاصله پس از وقوع حادثه، نیروهای اورژانس، پلیس و مسئولان برگزاری مسابقات در محل حاضر شدند و اقدامات لازم برای رسیدگی به وضعیت مصدومان و مدیریت شرایط انجام شد.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان لنگرود با بیان اینکه در این حادثه 11 نفر مصدوم شدند، گفت: 8 نفر از مصدومان پس از انجام اقدامات درمانی لازم به‌صورت سرپایی از مراکز درمانی مرخص شدند، 3 مصدوم دیگر از ناحیه لگن، دست و پا دچار آسیب شده‌اند که برای انجام معاینات و بررسی‌های بیشتر در بیمارستان شهید حسین‌پور لنگرود بستری هستند.

وی با تأکید بر اینکه خوشبختانه آسیب‌دیدگی مصدومان شدید گزارش نشده است، تصریح کرد: با توجه به احتمال وجود شکستگی، پزشکان تشخیص دادند این 3 نفر برای انجام بررسی‌های تکمیلی و اطمینان از وضعیت جسمانی، تحت نظر باشند.

شهدی در ادامه با اشاره به شرایط برگزاری این رقابت‌ها اظهار کرد: مسابقات کشتی پس از یک وقفه طولانی در کشور برگزار شده و طبق تقویم ورزشی، قرار بود این رقابت‌ها در شهرستان‌های مختلف استان برگزار شود که لنگرود نیز پس از دریافت مجوز، میزبانی این مسابقات را بر عهده گرفت.

به گفته رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان لنگرود، فشردگی برنامه مسابقات و استقبال گسترده مردم موجب حضور جمعیت زیادی در محل برگزاری شده بود و متأسفانه ازدحام بیش از حد جمعیت زمینه‌ساز وقوع این حادثه شد.

وی با بیان اینکه مسئولان برگزاری بلافاصله پس از حادثه شرایط را مدیریت کردند، خاطرنشان کرد: رقابت‌ها با وجود این اتفاق پس از وقفه ادامه پیدا کرد و مسابقات فینال نیز طبق برنامه امروز برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ …



 دنیامالی: بر توسعه زیرساخت‌های ورزشی و تقویت ورزش قهرمانی تمرکز داریم - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

دنیامالی: بر توسعه زیرساخت‌های ورزشی و تقویت ورزش قهرمانی تمرکز داریم - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، ظهر امروز در جلسه شورای اداری و شدرای عالی ورزش استان کردستان که با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار کردستان، نمایندگان مجلس، مسئولان استانی و جامعه ورزشی در سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری برگزار شد، با ابراز خرسندی از حضور در این استان اظهار کرد: خداوند را شاکرم که امروز توفیق حضور در میان مردم فرهیخته، عالم، نجیب و دارای ظرفیت‌های فراوان کردستان را پیدا کردم.

وی با اشاره به نگاه ویژه دولت چهاردهم به توسعه استان کردستان افزود: امروز به نمایندگی از دولت و رئیس‌جمهور به این استان سفر کرده‌ام و سلام و احترام ایشان را به مردم شریف کردستان ابلاغ می‌کنم.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه رئیس‌جمهور همواره به فرهنگ و هویت اقوام ایرانی توجه ویژه‌ای دارد، تصریح کرد: دکتر پزشکیان بارها با افتخار از زبان مادری کردی سخن گفته و بر حفظ و تقویت سرمایه‌های فرهنگی کشور تأکید کرده است.

دنیامالی با اشاره به پیشینه تاریخی و نقش مردم کردستان در دفاع از کشور گفت: کردستان در دوران دفاع مقدس هشت ساله، رنج‌ها و سختی‌های فراوانی را تحمل کرده و آثار آن ایثار و مقاومت همچنان در جای‌جای این استان قابل مشاهده است.

وی بیان کرد: مردم کردستان همواره در بزنگاه‌های تاریخی نشان داده‌اند که پای آرمان‌های انقلاب، کشور و امنیت ملی ایستاده‌اند و امروز نیز این استان یکی از نمونه‌های روشن وحدت و همبستگی ملی است.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به تلاش دشمنان برای ارائه تصویری نادرست از کردستان اظهار کرد: یکی از اهداف دشمنان این است که کردستان را ناامن جلوه دهند، در حالی که واقعیت چیز دیگری است و این استان از امن‌ترین مناطق کشور به شمار می‌رود.

دنیامالی با تأکید بر اینکه کردستان دارای ظرفیت‌های گسترده انسانی، فرهنگی، اقتصادی و ورزشی است، اذعان داشت: این استان دارای جوانان توانمند، استعدادهای درخشان و ظرفیت‌های فراوانی است که باید با برنامه‌ریزی درست زمینه شکوفایی آنها فراهم شود.

وی ادامه داد: حضور امروز من صرفاً یک سفر کوتاه نیست و در فرصت دیگری با نگاه عمیق‌تر و بررسی دقیق‌تر ظرفیت‌های استان، مسائل و نیازهای کردستان را دنبال خواهم …



 پورذهبی: توپ اکنون در زمین وزیر ورزش است - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پورذهبی: توپ اکنون در زمین وزیر ورزش است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی، ظهر امروز در جلسه شورای اداری و شورای عالی ورزش استان که با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، استاندار کردستان، نمایندگان مجلس، مسئولان استانی و جامعه ورزشی در استانداری برگزار شد، با قدردانی از حضور وزیر ورزش و جوانان و تلاش‌های انجام‌شده برای توسعه ورزش استان، بر ضرورت نگاه ویژه به ظرفیت‌های انسانی و ورزشی کردستان تأکید کرد.

وی با تقدیر از استاندار کردستان برای فراهم کردن زمینه برگزاری این نشست اظهار کرد: از حضور وزیر ورزش و جوانان و همه عزیزانی که در این جلسه حضور دارند، اعضای شورای عالی ورزش، ورزشکاران، هیئت‌های ورزشی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری تشکر می‌کنم.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان با اشاره به محدودیت زمان جلسه، گفت: بخش زیادی از مطالبات و نکات لازم را صبح امروز خدمت وزیر ورزش و جوانان عرض کردیم و اکنون نیز به‌صورت کوتاه برخی موارد مهم را یادآوری می‌کنم.

ضرورت شناسایی استعدادها و تربیت نخبگان ورزشی

وی نخستین مطالبه جامعه ورزش استان را توجه جدی به استعدادهای ورزشی و تربیت نخبگان عنوان کرد و افزود: یکی از موضوعات مهم، توجه به استعدادها در سطح جوانان و ورزشکاران است؛ چراکه کردستان از ظرفیت‌های فراوانی برخوردار است و باید این استعدادها شناسایی، پرورش و حمایت شوند.

پورذهبی با اشاره به حضور مربیان و قهرمانان برجسته استان در این جلسه، خاطرنشان کرد: همین امروز شاهد حضور مربیان و ورزشکارانی هستیم که هرکدام ظرفیت‌های ارزشمندی برای ورزش کشور هستند و باید نگاه ویژه‌ای به آنها وجود داشته باشد.

حمایت از قهرمانان و تیم‌های ورزشی؛ مطالبه جدی جامعه ورزش

نماینده ولی‌فقیه در کردستان، حمایت از ورزشکاران و تیم‌های ورزشی را دومین نیاز اساسی استان دانست و گفت: ورزشکاران ما برای رسیدن به موفقیت تلاش زیادی می‌کنند و گاهی برای ادامه مسیر با مشکلات و موانعی روبه‌رو هستند که نیازمند حمایت و همراهی مسئولان است.

وی تاکید کرد: توجه ویژه به ورزشکاران، قهرمانان و تیم‌های ورزشی باید در دستور کار قرار گیرد تا استعدادهای استان بتوانند مسیر پیشرفت خود را با قدرت ادامه دهند.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 ستاره جوان ایران راهی فوتبال پرتغال می‌شود
سایت هم میهن

ستاره جوان ایران راهی فوتبال پرتغال می‌شود

هافبک تکنیکی و لژیونر ایرانی شاغل در روسیه به لیگ فوتبال پرتغال می‌پیوندد.
 آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی
سایت رکنا

آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

حوادث رکنا: فریب با وعده اعزام به ترکیه پایان تلخی برای زن جوان داشت؛ اما عملیات ضربتی و غافلگیرانه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به اسارت وی پایان داد و آدم‌ربای تبهکار را در مخفیگاهش در شهرک راه‌آهن به دام انداخت.
 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.
 واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!
سایت هم میهن

واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.
 رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود
سایت ایران آنلاین

رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود

k: زاهدان | سیستان و بلوچستان | رسانه های خارجی | هفته وحدت
 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

سفر جرد کوشنر به مصر و سرزمین‌های اشغالی، در ظاهر برای احیای طرح صلح غزه انجام شد؛ اما همزمانی گفت‌وگو با حماس و حمایت از شروط تل‌آویو، دوگانگی راهبرد آمریکا و نیاز ترامپ به دستاوردسازی سیاسی را آشکارتر هم کرد.