قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

حفر چاه ۲۰۰ متری برای نجات فضای سبز آرامگاه سعدی از تنش آبی

شیراز- رئیس اداره فنی میراث فرهنگی فارس از حفر چاه ۲۰۰ متری در مجموعه سعدی با هزینه بیش از ۳.۵ میلیارد تومان برای تأمین پایدار آب فضای سبز این مجموعه خبر داد.
 حفر چاه ۲۰۰ متری برای نجات فضای سبز آرامگاه سعدی از تنش آبی

به گزارش خبرگزاری مهر، احسان امینی گفت: با توجه به اهمیت تأمین منابع پایدار آب برای نگهداری فضای سبز مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدی، عملیات حفر یک حلقه چاه با همکاری شرکت آب منطقه‌ای استان فارس اجرا شد.

وی افزود: این چاه به عمق ۲۰۰ متر حفر شده و برای اجرای این طرح بیش از سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

رئیس اداره فنی و توسعه طرح‌های عمرانی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس ادامه داد: با اجرای این پروژه، یکی از نیازهای مهم زیرساختی مجموعه سعدی در حوزه تأمین آب برطرف شده و ظرفیت مناسبی برای آبیاری پایدارتر فضای سبز این مجموعه فراهم شده است.

امینی با بیان اینکه این زیرساخت پس از اجرای عملیات به هیأت اجرایی مجموعه تحویل شده است، گفت: تأمین آب پایدار فضای سبز، علاوه بر کمک به حفظ سیمای محیطی مجموعه، نقش مهمی در نگهداری مناسب محوطه و ارتقای کیفیت فضای پیرامونی این اثر …



 پرونده منطقه آزاد لامرد روی میز دولت و مجلس/ چرا منطقه آزاد شیراز امکان‌پذیر نیست؟
۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

پرونده منطقه آزاد لامرد روی میز دولت و مجلس/ چرا منطقه آزاد شیراز امکان‌پذیر نیست؟

تلاش برای ارتقای جایگاه اقتصادی فارس در سال‌های گذشته، موضوع ایجاد یا توسعه مناطق آزاد در این استان را به یکی از محورهای مورد توجه مسئولان و فعالان اقتصادی تبدیل کرده است؛ موضوعی که در مقطعی، تبدیل شیراز به منطقه آزاد نیز به‌عنوان یکی از گزینه‌های مطرح، مورد پیگیری قرار گرفت، اما به نظر می‌رسد به دلیل سیاست‌های حاکم بر ایجاد مناطق آزاد و تأکید بر استقرار این مناطق در نواحی مرزی، این موضوع به نتیجه نرسید.

 نقشه ۲۰ ساله شیراز برای «شهروند آینده»/ قرارداد تدوین سند جامع فرهنگ شهروندی با ISC امضا شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

نقشه ۲۰ ساله شیراز برای «شهروند آینده»/ قرارداد تدوین سند جامع فرهنگ شهروندی با ISC امضا شد

قرارداد تدوین «سند جامع فرهنگ شهروندی» میان شهرداری شیراز و مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) با هدف ترسیم نقشه راه ارتقای فرهنگ شهروندی و تبدیل مطالعات و ایده‌های فرهنگی به برنامه‌های عملیاتی به امضا رسید.

 بازپرداخت وجوه مازاد سرویس مدارس شیراز به ۲۳ هزار خانواده انجام شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

بازپرداخت وجوه مازاد سرویس مدارس شیراز به ۲۳ هزار خانواده انجام شد

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز از بازپرداخت وجوه مازاد پرداختی بابت هزینه سرویس مدارس به حدود ۲۳ هزار نفر از اولیای دانش‌آموزان خبر داد و گفت: حدود ۲ هزار نفر از اولیا هنوز نسبت به ثبت شماره شبای بانکی خود در سامانه سرویس مدارس اقدام نکرده‌اند.

 مرحله دوم واکسیناسیون هاری پاکبانان در معرض حیوان‌گزیدگی در شیراز اجرا شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

مرحله دوم واکسیناسیون هاری پاکبانان در معرض حیوان‌گزیدگی در شیراز اجرا شد

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز از اجرای مرحله دوم واکسیناسیون هاری ویژه پاکبانان در معرض خطر حیوان‌گزیدگی خبر داد و تأکید کرد که صیانت از سلامت و ایمنی نیروهای خدمات شهری، یکی از اولویت‌های این سازمان است.

 امام جمعه شیراز: مسجد باید محور عدالت و قسط در جامعه باشد - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

امام جمعه شیراز: مسجد باید محور عدالت و قسط در جامعه باشد - تسنیم

تشکل و مدیریت مسجد باید در پرتو تقوای الهی شکل بگیرد تا مسجد به محور اجرای عدالت در جامعه تبدیل شود.