قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

صدور هشدار جدید بارش‌های سیلابی و رعدوبرق در ۱۰ استان طی ۷۲ ساعت آینده

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور خبر داد و گفت: تا روز سه‌شنبه در ۱۰ استان رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید مورد انتظار است.
 صدور هشدار جدید بارش‌های سیلابی و رعدوبرق در ۱۰ استان طی ۷۲ ساعت آینده

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در گفتگو با خبرنگار مهر با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز (یکشنبه، ۱۱ مرداد) در برخی نقاط استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، مازندران، ارتفاعات استان‌های تهران، البرز، گیلان، گلستان و سمنان، در برخی ساعات به‌ویژه در بعدازظهر و اوایل شب، رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد موقت و در نقاط مستعد، گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: این شرایط جوی فردا (دوشنبه، ۱۲ مرداد) در استان‌های خراسان شمالی، مازندران و ارتفاعات استان‌های گلستان، سمنان، تهران و البرز تداوم خواهد داشت و از روز سه‌شنبه (۱۳ مرداد) تا پنجشنبه (۱۵ مرداد) نیز ارتفاعات البرز مرکزی تحت تأثیر این سامانه قرار می‌گیرد. …




 اخبار جدید

 عربستان کمترین عرضه نفت خود در سه دهه اخیر را ثبت کرد
۱۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

عربستان کمترین عرضه نفت خود در سه دهه اخیر را ثبت کرد

اقتصادنیوز: آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد عرضه نفت خام عربستان سعودی در ماه اوت با کاهش روزانه ۲.۳ میلیون بشکه‌ای نسبت به ماه قبل، به ۶ میلیون بشکه در روز رسیده که پایین‌ترین سطح ثبت‌شده این کشور در بیش از سه دهه گذشته است.

 ۳ فرصت آخر نانوایی‌ها؛ بعد از تذکر سوم پروانه کسب باطل می‌شود
۱۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

۳ فرصت آخر نانوایی‌ها؛ بعد از تذکر سوم پروانه کسب باطل می‌شود

رئیس اتاق اصناف ایران از ممنوعیت فروش نان بالاتر از نرخ مصوب خبر داد.

 دورزنندگان تحریم، ایران را به بازار کالا‌های چینی تبدیل کردند
۱۰ ساعت قبل / روزنامه توسعه ایرانی

دورزنندگان تحریم، ایران را به بازار کالا‌های چینی تبدیل کردند

رویترز در گزارشی اختصاصی نوشت: ایران از یک سازوکار شبیه تهاتر برای دور زدن تحریم های فروش نفت خود و خرید میلیارد ها دلار کالا از چین، از جمله تجهیزات

 مرسدس-AMG جدید/هیولای ۶۴۶ اسب‌بخاری که فقط ۳۰ نفر صاحبش می‌شوند
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

مرسدس-AMG جدید/هیولای ۶۴۶ اسب‌بخاری که فقط ۳۰ نفر صاحبش می‌شوند

اقتصادنیوز: مرسدس-AMG با معرفی CLE 646 Spezialanfertigung یک کوپه فوق‌انحصاری برای علاقه‌مندان جدی خودروهای پرفورمنس ساخته است؛ مدلی مجهز به موتور V8 توئین‌توربو با ۶۴۶ اسب بخار قدرت که تنها در ۳۰ دستگاه تولید شده و پیش از عرضه رسمی، تمام نسخه‌های آن به فروش رسیده‌اند.

 تداوم اقبال حقیقی‌ها به سهام
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تداوم اقبال حقیقی‌ها به سهام

معاملات بورس تهران در هفته گذشته با رشد 9.5درصدی شاخص کل همراه شد که دومین عملکرد برتر هفتگی این شاخص در سال جاری بود. سرمایه‌گذاران حقیقی حدود 17همت پول وارد گردونه معاملات سهام کردند.

 تابلوی جدید بورس تهران
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تابلوی جدید بورس تهران

بورس تهران هفتمین هفته مثبت خود را نیز پشت سر گذاشت و بازدهی شاخص کل از ابتدای سال به حدود 92درصد رسید. شاخص کل پس از عبور از کانال ۷‌میلیون واحد، همچنان در مسیر صعودی حرکت کرده و در حالی به سطوح بالاتر نزدیک می‌شود که بسیاری از متغیرهای اثرگذار بر بازار هنوز در وضعیت باثباتی قرار نگرفته‌اند. در روزهای آینده روند معاملات بازار سرمایه در حالی دنبال خواهد شد که ریسک‌های سیاسی و اقتصادی همچنان از فضای بازار خارج نشده‌اند. با وجود این، واکنش بورس به اخبار و تحولات بیرونی در مقایسه با ماه‌های گذشته تغییر کرده است.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026