قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

تصادفات درون‌شهری کرمانشاه ۳۸ درصد کاهش یافت

کرمانشاه - رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه از کاهش ۳۸ درصدی تصادفات درون‌شهری و کاهش جانباختگان حوادث ترافیکی طی چهار ماه نخست امسال خبر داد.
 تصادفات درون‌شهری کرمانشاه ۳۸ درصد کاهش یافت
مهدی امجدیان در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در چهار ماه نخست امسال، تصادفات درون‌شهری استان کرمانشاه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۸ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: بر اساس آمار پزشکی قانونی، طی چهار ماه نخست سال گذشته ۵۰ نفر در تصادفات درون‌شهری جان خود را از دست دادند که این تعداد در مدت مشابه امسال به ۳۱ نفر کاهش یافته است.

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه با تأکید بر ضرورت ادامه روند کاهشی حوادث ترافیکی، گفت: برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در کنار مشارکت و همکاری شهروندان در رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی می‌تواند نقش مهمی در کاهش تلفات داشته باشد.

امجدیان با اشاره به اجرای طرح ترافیکی اربعین در استان کرمانشاه عنوان کرد: این استان امسال نیز در مسیر تردد زائران اربعین قرار داشت و بیش از ۶۰ درصد تردد زائران از محورهای کرمانشاه انجام شد.

وی ادامه داد: در بازه اجرای طرح ترافیکی اربعین از ۲۵ تیر تا ۱۶ مردادماه، خوشبختانه هیچ تصادف فوتی مربوط به زائران در معابر درون‌شهری استان رخ نداد و تنها ۶ تصادف جرحی با ۶ نفر مجروح ثبت شد.

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه تصریح کرد: تعداد مجروحان تصادفات زائران در معابر شهری طی این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۳ درصد کاهش داشته و تصادفات جرحی نیز هفت درصد کاهش یافته است.

امجدیان با تأکید بر ضرورت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی شهروندان، خاطرنشان کرد: توصیه پلیس به رانندگان این است که مقررات ترافیکی را جدی بگیرند و با همکاری و مشارکت بیشتر با پلیس راهور، برای کاهش حوادث در معابر شهری تلاش کنند.

وی همچنین از شناسایی ۱۹ نقطه حادثه‌خیز در استان کرمانشاه خبر داد و گفت: هشت نقطه از این نقاط در شهر کرمانشاه قرار دارد که تمامی نقاط شناسایی‌شده آشکارسازی و اقدامات لازم برای ایمن‌سازی آنها انجام شده است.

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه افزود: تاکنون سه نقطه حادثه‌خیز به طور کامل رفع شده و برای سایر نقاط نیز لازم است در جلسات شورای ترافیک استان و نشست‌های مرتبط با حوزه ترافیک، تصمیم‌گیری و چاره‌اندیشی لازم انجام شود. کد مطلب 6915784



 فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

اقتصادنیوز: معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه برجام امکان مراودات اقتصادی ایران و آمریکا را فراهم نمی کرد، گفت: هر توافقی که نفع ایران یا آمریکا در آن لحاظ نشود محکوم به شکست است.

 پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

آرمان امروز : دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور با اشاره به آسیب‌های واردشده به پالایشگاه لاوان در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی اعلام کرد: با تلاش شبانه روزی، تمامی واحد‌های این پالایشگاه حداکثر تا ۱۵ شهریور به مدار تولید بازمی گردند. ناصر عاشوری قلعه رودخانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پالایشگاه‌های [ ]

 قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

قیمت طلا امروز در بازار - نرخ گرم، مثقال و اونس جهانی

طلا امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰ (نوزده میلیون و سیصد و چهار هزار ) تومان به ۱۹٬۳۰۴٬۰۰۰تومان رسید.

 پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

در شرایطی که کشور با مجموعه‌ای از چالش‌های متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، هر طرح و لایحه تازه‌ای باید پیش از تصویب‌ نه‌فقط با معیار نیت و هدف اعلامی، بلکه با سنجه پیامدهای واقعی آن در وضعیت فعلی ایران ارزیابی شود.

 اجتماعی

اجتماعی


 پنتاگون پایگاه‌های آمریکا را از خلیج فارس خارج می‌کند؛ فرار از تیررس موشک‌های ایران

پنتاگون پایگاه‌های آمریکا را از خلیج فارس خارج می‌کند؛ فرار از تیررس موشک‌های ایران

وزارت جنگ آمریکا در حالی امکان خارج کردن نیروها از پایگاه‌های بزرگ آمریکایی در منطقه را که در جنگ با ایران به‌شدت آسیب دیده‌اند، بررسی کرده که کشورهای خلیج فارس نگرانند این اقدام آنها را در برابر تهران آسیب‌پذیرتر کند.

 نفت در بن‌بست دیپلماسی

نفت در بن‌بست دیپلماسی

دنیای‌اقتصاد: قیمت نفت برنت روز سه‌شنبه 18 ماه اوت برای سومین روز متوالی افزایش یافت و از مرز ۹۱ دلار در هر بشکه عبور کرد. به گزارش تارنمای Trading economicsاین رشد در حالی رقم خورد که چشم‌انداز دستیابی به توافقی تازه میان آمریکا و ایران پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد تمایلی به تمدید توافق موقت صلح ندارد، کمرنگ‌تر شده است.

 قاتلی خاموش‌تر از خیانت برای زوج‌ها!

قاتلی خاموش‌تر از خیانت برای زوج‌ها!

خیانت و دعوا در روابط عاطفی را می‌شناسیم؛ اما بی حسی عاطفی ، بحرانی خاموش و ویرانگر است که روان درمان گر‌ها از آن با عنوان بحران صفر عاطفی یاد می‌کنند؛ رو...