قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

ضرورت تقویت پشتیبانی از بخشداری‌های میاندورود

میاندورود- معاون استاندار مازندران در بازدید از بخشداری‌های گهرباران و بخش مرکزی میاندورود، بر ضرورت تقویت پشتیبانی مالی و تجهیزاتی از این مجموعه‌ها و رسیدگی به مسائل رفاهی تاکید کرد.
 ضرورت تقویت پشتیبانی از بخشداری‌های میاندورود

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی قاسمی طوسی عصر دوشنبه با حضور در بخشداری گهرباران و بخشداری بخش مرکزی، از نزدیک در جریان روند فعالیت، ظرفیت‌ها و مسائل این مجموعه‌ها قرار گرفت.

قاسمی طوسی با اشاره به نقش بخشداری‌ها در پیگیری امور مردم و اجرای سیاست‌های دولت در مناطق مختلف شهرستان، توجه به وضعیت کارکنان و فراهم‌کردن امکانات مناسب را از الزامات ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی دانست.

وی همچنین بر ضرورت تقویت پشتیبانی از بخشداری‌ها تأکید کرد و خواستار توجه به تأمین تجهیزات، امکانات و نیازهای اداری این مجموعه‌ها شد.

معاون استاندار مازندران، رسیدگی به مسائل رفاهی و معیشتی کارکنان را نیز مورد تأکید قرار داد و گفت: توجه به نیروی انسانی و ایجاد انگیزه در کارکنان، زمینه‌ساز افزایش بهره‌وری و ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم خواهد بود.

در ادامه این بازدید، مرتضی بابایی لولتی، فرماندار میاندورود، با اشاره به جایگاه بخشداری‌ها در ارتباط مستقیم با مردم، بر ضرورت حمایت بیشتر از این مجموعه‌ها تأکید کرد.

وی مسائل و نیازهای بخشداری‌های گهرباران و بخش مرکزی را در زمینه اعتبارات، تجهیزات و امکانات اداری مطرح کرد و خواستار تقویت پشتیبانی برای رفع کمبودهای موجود شد.

فرماندار میاندورود همچنین رسیدگی به مطالبات و مسائل رفاهی کارکنان را ضروری دانست و اظهار کرد: حمایت از نیروی انسانی و فراهم‌کردن شرایط مناسب کاری، نقش مستقیمی در افزایش انگیزه، بهره‌وری و کیفیت خدمات‌رسانی به مردم دارد.

این سفر با هدف بررسی میدانی وضعیت بخشداری‌های شهرستان میاندورود، شنیدن مطالبات کارکنان و پیگیری راهکارهای لازم برای تقویت پشتیبانی اداری و تجهیزاتی انجام شد. کد مطلب 6919504




 مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.

 نقد سریال جنایی «اعتراف می‌کنم» و مسئله هویت گمشده آن

نقد سریال جنایی «اعتراف می‌کنم» و مسئله هویت گمشده آن

ایرانی‌ شدن با نصب یک تابلو فارسی روی دیوار اتفاق نمی‌افتد.یک اقتباس موفق باید منبع اولیه را هضم کند

 برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

برنامه‌ریزی برای تأمین بنزین باید با توجه به شرایط فعلی انجام شود

معاون سازمان بهینه‌سازی انرژی، با اشاره به افزایش اهمیت موضوع تأمین بنزین در شرایط فعلی کشور، گفت: اگرچه اکنون باید به مسائل جاری و نیازهای فوری پاسخ داد، اما حل پایدار مسئله بنزین بدون توجه به ریشه‌ها و مسائل بنیادی آن امکان‌پذیر نیست.

 روایتی عجیب از ربوده شدن السا فیروزآذر

روایتی عجیب از ربوده شدن السا فیروزآذر

السا فیروزآذر، بازیگر سینما و تئاتر، پس از ۱۲ سال از وقوع یک اتفاق هولناک، درباره ماجرای ربوده‌شدن خود و یکی از دوستانش صحبت کرد؛ اتفاقی که به گفته او در جریان یک دورهمی و توسط دو پسر رخ داده است.

 طرح مقابله با نفوذ بیگانگان با آزادی بیان و اطلاعات در تعارض است/ به اندازه کافی قوانین افراطی داریم

طرح مقابله با نفوذ بیگانگان با آزادی بیان و اطلاعات در تعارض است/ به اندازه کافی قوانین افراطی داریم

علی نجفی توانا، حقوقدان و وکیل دادگستری گفت: طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در تعارض با اصول قانون اساسی به ویژه اصول مربوط به حقوق ملت و بالاخص ماده ۹ و ۲۴ در...

 کپلر: دیروز تردد دریایی در تنگه هرمز در مقایسه با سه‌شنبه، افزایش نداشت

کپلر: دیروز تردد دریایی در تنگه هرمز در مقایسه با سه‌شنبه، افزایش نداشت

بر اساس داده‌های تردد دریایی، افزایشی در تردد کشتیرانی از تنگه هرمز مشاهده نشده است.

 کمیسیون اجتماعی حزب مجمع ایثارگران هشدار داد:  تداوم شوک‌درمانی می‌تواند نارضایتی‌های اجتماعی را به نقطهٔ اشتعال برساند

کمیسیون اجتماعی حزب مجمع ایثارگران هشدار داد: تداوم شوک‌درمانی می‌تواند نارضایتی‌های اجتماعی را به نقطهٔ اشتعال برساند

 اعضای این کمیسیون در ادامه با آسیب‌شناسی تجربهٔ بین‌المللی دولت‌های درگیر جنگ نیز بر این باور بودند که استمرار سیاست‌های مبتنی‌بر شوک‌درمانی در شرایط حساس کنونی، نه‌تنها از کارایی لازم برای حل مشکلات برخوردار نیست، بلکه می‌تواند به تعمیق شکاف‌های اجتماعی منجر شود. در مقابل، اعضای کمیسیون ضرورت حرکت به سوی یک «برنامهٔ جامع رفاه همگانی» با هدف ایجاد چتر حمایتی گسترده و هدفمند برای طبقات کم‌درآمد و مناطق محروم را مورد توجه قرار دادند

 فروش جهانی کامیون و اتوبوس‌های برقی تقریبا دو برابر شد

فروش جهانی کامیون و اتوبوس‌های برقی تقریبا دو برابر شد

بر اساس گزارش منتشرشده در روز پنجشنبه (۲۰ اوت) سازمان تحقیقاتی «شورای بین‌المللی حمل‌ونقل پاک»، فروش کامیون‌ها و اتوبوس‌های برقی در سطح جهان طی سال ۲۰۲۵ تقریبا دو برابر شده است.