قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

امام جمعه سیریک: اختلاف افکنان در جامعه به زبان شیطان حرف می‌زنند

سیریک - امام جمعه سیریک با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی گفت: هر زبانی که مایه اختلاف باشد، زبان شیطان است.
 امام جمعه سیریک: اختلاف افکنان در جامعه به زبان شیطان حرف می‌زنند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن سالاری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان سیریک، با اشاره به سیره ائمه اطهار (ع) و شرایط تاریخی دوران امامت امام حسن مجتبی (ع) و امام حسین (ع)، اظهار کرد: صلحی که به امام حسن (ع) تحمیل شد، در شرایطی خاص و با وجود دشمنی‌های گسترده صورت گرفت و امام حسین (ع) نیز تا زمان حیات معاویه به مفاد آن صلح پایبند ماند.

وی با اشاره به ابعاد شخصیتی امام رضا (ع) افزود: شناخت امام هشتم (ع) نباید تنها به ویژگی رأفت و مهربانی ایشان محدود شود، بلکه آن حضرت در عرصه تبیین حقایق اسلام و زنده نگه داشتن نهضت عاشورا نیز نقش مهمی ایفا کردند و در مقاطع مختلف بر خونخواهی حضرت اباعبدالله الحسین (ع) تأکید داشتند.

امام جمعه سیریک با بیان اینکه فرهنگ عاشورا باید همواره در جامعه اسلامی زنده بماند، تصریح کرد: اصل خونخواهی امام شهید نباید به فراموشی سپرده شود و این روحیه، زمینه‌ساز تحقق وعده الهی و تعجیل در ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) خواهد بود.

وی همچنین گفت: ملت ایران خود را متعهد به ادامه راه شهدا و پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی می‌داند.

سالاری در بخش دیگری از سخنان خود، با تبریک فرارسیدن روز خبرنگار، نقش اصحاب رسانه را در حفظ وحدت و امیدآفرینی مهم توصیف کرد و گفت: هر زبانی که مایه اختلاف، دوقطبی‌سازی و تفرقه در جامعه باشد، زبان شیطان است. امروز بیش از هر زمان دیگری کشور به همدلی و انسجام نیاز دارد.

وی ادامه داد: با وجود آنکه آمریکا به اهداف خود دست نیافته و شکست خورده است، برخی افراد با طرح مطالبات و اظهاراتی در رسانه‌ها و فضای مجازی، ناخواسته یا آگاهانه، زمینه خروج ترامپ از بن‌بست سیاسی را فراهم می‌کنند.

امام جمعه سیریک با تأکید بر لزوم اتخاذ مواضع قاطع در عرصه سیاست خارجی اظهار داشت: تیم دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران باید با رویکردی انقلابی و مقتدرانه عمل کند و موضع‌گیری‌های دیپلمات‌های کشور به گونه‌ای باشد که موجب بازدارندگی و هراس دشمن شود.

وی در ادامه با اشاره به توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران، گفت: دشمنان با تمام ظرفیت‌های خود در برابر ایران صف‌آرایی کردند، اما با وجود گذشت بیش از ۱۶۰ روز، به اهداف مورد نظر خود دست نیافته‌اند و این موضوع نشان‌دهنده ناکامی آنان در میدان تقابل با جمهوری اسلامی است.

سالاری با مقایسه برخی جنگ‌های منطقه‌ای افزود: در حالی که در گذشته کشورهایی مانند کویت ظرف مدت کوتاهی اشغال شدند، دشمنان نتوانسته‌اند به اهداف خود در برابر ایران دست یابند که این مسئله بیانگر اقتدار و توان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران است.

وی همچنین اظهار کرد: رؤسای جمهور پیشین آمریکا به قدرت منطقه‌ای ایران واقف بودند، اما کمتر آن را به‌صورت علنی مطرح می‌کردند. ترامپ با سیاست‌ها و مواضع خود، ناخواسته قدرت و جایگاه جمهوری اسلامی ایران را بیش از گذشته در معرض توجه افکار عمومی جهان قرار داد.

امام جمعه سیریک در پایان خطبه‌ها از موکب‌های شهرستان سیریک که در ایام اربعین حسینی با ارائه خدمات به زائران در مسیرهای مختلف فعالیت داشتند، قدردانی کرد و از تلاش‌های خادمان اربعین در خدمت‌رسانی به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) تقدیر به عمل آورد.

کد مطلب 6910268





 خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد

در پی ابهام‌های اخیر درباره نحوه مصرف و کسر حجم بسته‌های اینترنت، همراه اول با تشریح سازوکار محاسبه ترافیک و اجرای یک آزمایش زنده، نحوه کسر حجم از بسته‌های اینترنتی را برای خبرنگاران توضیح داد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید

سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن با تصمیم جدید بانک مرکزی افزایش یافت و وام زوجین در تهران به ۲ میلیارد تومان رسید.

 وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو
۵ ساعت قبل / سایت خبرفوری

وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

وزیر خزانه‌داری آمریکا با تکرار تهدیدها علیه ایران، مدعی شد زمان آن رسیده است که متحدان آمریکا و سایر کشورهای جهان از تعامل با جمهوری اسلامی دست بکشند و گفت واشنگتن شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهد کرد.

 ۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد

معاون رئیس‌جمهور گفت: پروژه انتقال آب ارس با دستور رئیس‌جمهور دوباره فعال شد‌.