قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۵ ساعت قبل

تظاهرات در تونس برای کناره‌گیری رئیس‌جمهور و بازگشت به روند دموکراتیک

صدها نفر از شهروندان تونس روز پنجشنبه با برگزاری تظاهراتی در پایتخت، خواستار کناره‌گیری قیس سعید، رئیس‌جمهور این کشور، بازگشت به روند دموکراتیک و دفاع از آزادی‌ها شدند.
 تظاهرات در تونس برای کناره‌گیری رئیس‌جمهور و بازگشت به روند دموکراتیک

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره ، صدها شهروند تونسی دیروز (پنجشنبه) به دعوت جنبش «نَفَس» و با مشارکت شماری از سازمان‌ها و احزاب سیاسی، در مرکز پایتخت این کشور تظاهرات کردند. معترضان خواستار کناره‌گیری قیس سعید، رئیس‌جمهور تونس، تغییر نظام سیاسی، بازگشت به روند دموکراتیک و دفاع از آزادی‌ها شدند.

شرکت‌کنندگان شعارهایی در انتقاد از سیاست‌های دولت سر دادند و با در دست داشتن پلاکاردهایی، آنچه را عقب‌گرد در زمینه آزادی‌ها و وخامت خدمات عمومی می‌دانستند، محکوم کردند.

مقام‌های تونس تاکنون آمار رسمی درباره شمار شرکت‌کنندگان اعلام نکرده‌اند و درخصوص انتقادها و مطالبات مطرح‌شده در این تظاهرات نیز اظهارنظری نداشته‌اند.

«حسام الحامی»، هماهنگ‌کننده جنبش «نَفَس»، گفت افزایش شمار شرکت‌کنندگان در سومین دور اعتراض‌ها، نشان‌دهنده پیوستن جریان‌های مختلف سیاسی به مخالفت با سیاست‌های رئیس‌جمهور تونس است.

جنبش «نَفَس» خود را چارچوبی مدنی معرفی می‌کند که تلاش دارد نیروهای سیاسی و مدنی مختلف را بر مبنای نقاط مشترک برای ایجاد تغییر سیاسی گردهم آورد. این جنبش از سیاست‌های قیس سعید انتقاد می‌کند و تحرکات آن با حمایت برخی جریان‌های سیاسی و مدنی مخالف، از جمله «جبهه نجات ملی» و شماری از احزاب، همراه شده است.

این تظاهرات در ادامه مجموعه تحرکاتی برگزار شد که جنبش «نَفَس» طی ماه‌های گذشته سازماندهی کرده است. از مهم‌ترین این تحرکات می‌توان به تجمع پنجم ژوئن با شعار «کارنامه حکمرانی‌ات را ارائه کن» اشاره کرد که بر موضوع آزادی‌ها و شرایط اقتصادی و اجتماعی متمرکز بود. همچنین تجمع ۲۵ ژوئیه هم‌زمان با پنجمین سالگرد اقدامات ۲۵ ژوئیه ۲۰۲۱ و با شعار «دیگر بس است» برگزار شد.

مطالبات این تحرکات، علاوه بر مسائل سیاسی، بر دفاع از آزادی‌ها و آزادی بازداشت‌شدگان در پرونده‌های سیاسی و عقیدتی نیز متمرکز است. کد مطلب 6922682





 آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود
۵۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود

یک روزنامه عبری زبان نوشت دولت دونالد ترامپ قصد دارد برای دومین سال پیاپی از سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به نیویورک و سخنرانی او در مجمع عمومی سازمان ملل در اواخر سپتامبر جلوگیری کند.

 تصادف مشکوک در جاده بلخ - سمنگان افغانستان
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

تصادف مشکوک در جاده بلخ - سمنگان افغانستان

در پی وقوع یک حادثه جاده‌ای در جاده بلخ-سمنگان در شمال افغانستان دست کم سه نفر جان باختند. علت دقیق تصادف هنوز مشخص نیست و مسئولین در حال بررسی هستند.

 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد
۲۳ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.

 اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.

 بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!
۲۲ ساعت قبل / سایت تابناک

بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!

از افزایش هزینه‌های دفاعی که آمریکا برای ادامه جنگ دونالد ترامپ علیه ایران، که نزدیک به شش ماه است ادامه دارد، به آن متکی است، گرفته تا تلاش برای کاهش هزینه...

 کره جنوبی: پیونگ‌یانگ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای دارد
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

کره جنوبی: پیونگ‌یانگ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای دارد

وزیر دفاع کره جنوبی امروز گفت که تخمین زده می شود که کره شمالی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای داشته باشد. پیشتر رئیس جمهوری آمریکا مدعی شده بود که تعداد کلاهک های هسته ای پیونگ یانگ ۵۷ عدد است.