قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

عصبانیت ترامپ از پیروزی نامزد حامی فلسطین در میشیگان

رئیس‌ جمهور آمریکا با عصبانیت از پیروزی نامزد حامی فلسطین در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات در میشیگان، ادعا کرد: انتظار نمی‌رفت که او به خوبی عمل کند.
 عصبانیت ترامپ از پیروزی نامزد حامی فلسطین در میشیگان

به گزارش خبرگزاری مهر، دونالد ترامپ، رئیس‌ جمهور آمریکا با انتشار متنی در شبکه اجتماعی خود موسوم به «تروث‌ سوشال» عصبانیت خود را از پیروزی عبدل السید در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات در ایالت میشیگان ابراز کرد.

رئیس‌ جمهور آمریکا در این متن با عصبانیت نوشت: خبر خوبی برای حزب جمهوری‌خواه. السید، یک بازنده کمونیست که از یهودیان و اسرائیل متنفر است، برنده پیش‌ بینی‌ شده در رقابت با سوسیالیست‌ ها است.

دونالد ترامپ که نتایج نظرسنجی های اعلامی از منابع مختلف را علیه خود می داند، ادامه داد: انتظار نمی‌ رفت که او به خوبی عمل کند. حالا، سیاست‌ های دیوانه‌ وار دموکرات‌ ها فقط بدتر خواهد شد!

عبدالرحمن السید در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات برای کسب کرسی سنای آمریکا در ایالت میشیگان به پیروزی رسید.

شبکه ان بی سی گزارش داد که او با وجود صرف هزینه ده ها میلیون دلاری در رقابت های انتخاباتی از سوی گروه های حامی رژیم صهیونیستی توانسته است رقیب خود را شکست دهد.

بر اساس این گزارش، نتیجه انتخابات دیروز سه شنبه ضربه بزرگی به لابی صهیونیستی در آمریکا موسوم به آیپک وارد کرد. این لابی که هدایت تلاش ها برای شکست عبدالرحمن السید حامی فلسطین را بر عهده داشت بیش از ۳۰ میلیون دلار برای حمایت از رقیب او یعنی هیلی استیونز نماینده کنگره آمریکا هزینه کرده بود.

عبدالرحمن السید در انتخابات ماه نوامبر با مایک راجرز نماینده پیشین کنگره آمریکا از حزب جمهوری خواه رقابت خواهد کرد. این رقابت یکی از معدود تحولات سرنوشت ساز مجلس سنا در انتخابات میان دوره ای نوامبر به شمار می رود و می تواند مشخص کند کدام حزب تا پایان دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ کنترل سنا را در اختیار خواهد داشت.

در صورت پیروزی عبدالرحمن السید که اصالتی مصری دارد در انتخابات نوامبر، او نخستین سناتور مسلمان در تاریخ آمریکا خواهد شد.

نتیجه انتخابات روز سه شنبه در میشیگان که از ایالت های رقابتی محسوب می شود و در انتخابات سال ۲۰۲۴ به دونالد ترامپ رأی داد می تواند پیامدهای مهمی برای سیاست های حزب دموکرات در قبال درگیری های خاورمیانه داشته باشد.

عبدالرحمن السید جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را نسل کشی توصیف کرده و معتقد …





 کره جنوبی: پیونگ‌یانگ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای دارد

کره جنوبی: پیونگ‌یانگ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای دارد

وزیر دفاع کره جنوبی امروز گفت که تخمین زده می شود که کره شمالی بین ۸۰ تا ۱۲۰ کلاهک هسته‌ای داشته باشد. پیشتر رئیس جمهوری آمریکا مدعی شده بود که تعداد کلاهک های هسته ای پیونگ یانگ ۵۷ عدد است.

 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.

 وزیر خارجه عربستان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز، اولویت‌های ما در منطقه هستند

وزیر خارجه عربستان: دیپلماسی، گفت‌وگو و ابزارهای مسالمت‌آمیز، اولویت‌های ما در منطقه هستند

وزیر امور خارجه عربستان بر لزوم باز، امن و عاری‌بودن تنگه هرمز، باب‌المندب و تمام مسیرهای دریایی از هر گونه تهدید تأکید کرد.

 «با آتش بازی نکنید»؛ هشدار چین به ژاپن در موضوع هسته‌ای

«با آتش بازی نکنید»؛ هشدار چین به ژاپن در موضوع هسته‌ای

«ژانگ هانهویی» سفیر چین در روسیه به ژاپن هشدار داد که در مسائل مربوط به تسلیحات هسته‌ای «با آتش بازی نکند.»

 چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد

چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین تاکید کرد: اعمال تحریم و اعمال فشار برای حل مسئله ایران مفید نخواهد بود.

 الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود

الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود

الحدث به نقل از منابع آگاه ادعا کرد که مذاکرات با ایران به دستور ترامپ برای چند هفته متوقف می‌شود.