قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

واردات خودروهای کارکرده آزاد شد

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته، واردات خودروهای کارکرده ۳ تا ۵ سال ساخت که پیش از این ممنوع بود، آزاد شد.
 واردات خودروهای کارکرده آزاد شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرشاد ابراهیم‌پور با اشاره به مصوبه مجلس برای واردات خودروهای سواری کارکرده، اظهار کرد: سقف واردات خودروی سواری در سال جاری به میزان ۲۰ هزار دستگاه تعیین شده است.

وی افزود: در این بین موضوع مهم امکان واردات خودروهای سواری کارکرده ۳ تا ۵ سال ساخت است؛ این خودروها می‌توانند با هزینه پایین‌تر نسبت به خودروهای صفر کیلومتر وارد بازار شوند و بخشی از نیاز مصرف‌کنندگان را پاسخ دهند که با پیگیری‌های صورت گرفته، واردات خودروهای کارکرده که پیش از این ممنوع بود، آزاد شد.

عضو هیئت رئیسه مجلس با تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت ارزهای موجود در خارج از چرخه رسمی تامین ارز برای واردات خودرو، گفت: امکان استفاده از منشأ ارز سپرده خود یا دیگران باید در فرآیند واردات مورد توجه قرار گیرد تا متقاضیانی که منابع ارزی لازم را در اختیار دارند بتوانند بدون تحمیل فشار مضاعف بر منابع ارزی کشور نسبت به واردات خودرو اقدام کنند. …




 اخبار جدید

 ایران چگونه بدون رادار ناوهای آمریکا را هدف می‌گیرد؟
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ایران چگونه بدون رادار ناوهای آمریکا را هدف می‌گیرد؟

یک پرسش کلیدی درباره توان موشکی تهران همچنان پابرجاست: ایران چگونه بدون برخورداری از شبکه راداری پیشین خود می‌تواند ناوهای متحرک آمریکا را هدف بگیرد؟

 واکنش معاون وزیر خارجه به تصویب قطعنامۀ ضدایرانی
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

واکنش معاون وزیر خارجه به تصویب قطعنامۀ ضدایرانی

غریب آبادی در واکنش به تصویب قطعنامۀ ضدایرانی تأکید کرد: در شورای امنیت هم نمی‌توانید کاری از پیش ببرید.

 عملیاتی که تمام روایت‌های آمریکا را به زیر کشید
۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

عملیاتی که تمام روایت‌های آمریکا را به زیر کشید

ایالات متحده دقیقاً به منطقه‌ای حمله کرد که جمهوری اسلامی ایران زیردریایی بدون سرنشین آمریکایی را در آنجا شکار کرده بود؛ اقدامی که باعث شد این حمله واکنشی خشمگینانه به این واقعیت به نظر برسد که فناوری پیشرفته ایالات متحده به دست ایران افتاده است.

 آژانس پرونده هسته‌ای ایران را به شورای امنیت ارجاع داد
۳۱ دقیقه قبل / روزنامه ستاره صبح

آژانس پرونده هسته‌ای ایران را به شورای امنیت ارجاع داد

شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قطعنامه پیشنهادی برای ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل را تصویب کرد.

 دیدار عراقچی با نماینده ایران نزد سازمان همکاری اسلامی و سرپرست سفارت کشورمان در کابل
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

دیدار عراقچی با نماینده ایران نزد سازمان همکاری اسلامی و سرپرست سفارت کشورمان در کابل

وزیر امور خارجه ایران روز چهارشنبه در دیدارهای جداگانه با سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان همکاری اسلامی در جده و سرپرست سفارت ایران در افغانستان دیدار کرد.

 آمریکا اشتباهات ۲۵ سال گذشته را مقابل ایران تکرار می‌کند
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

آمریکا اشتباهات ۲۵ سال گذشته را مقابل ایران تکرار می‌کند

اندیشکده آمریکایی در بیست‌وپنجمین سالگرد ۱۱ سپتامبر نوشت: واشنگتن با تشخیص اشتباه ریشه‌های افراط‌گرایی و تکیه بیش از حد بر قدرت نظامی، نه‌تنها نتوانست مشکل را حل کند بلکه به گسترش آن دامن زد؛ الگویی که به نوشته این اندیشکده در جنگ کنونی با ایران نیز تکرار می‌شود.

چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026