قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

دستگیری ۲ سارق اماکن خصوصی و ساختمان‌های نیمه‌کاره در اهر

اهر- فرمانده انتظامی شهرستان اهر از دستگیری دو سارق حرفه‌ای و اعتراف آنها به هفت فقره سرقت از اماکن خصوصی و ساختمان‌های نیمه‌کاره در این شهرستان خبر داد.
 دستگیری ۲ سارق اماکن خصوصی و ساختمان‌های نیمه‌کاره در اهر

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ نعمت محمدزاده عصر شنبه در گفتگو با خبرنگاران در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت از ساختمان‌های نیمه‌کاره، خانه‌باغ‌ها و اماکن خصوصی، موضوع در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس آگاهی با همکاری کلانتری ۱۱ و پس از هماهنگی قضائی، با انجام اقدامات تخصصی موفق شدند دو سارق حرفه‌ای را شناسایی و دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی شهرستان اهر ادامه داد: متهمان در جریان تحقیقات و بازجویی‌های پلیسی به هفت فقره سرقت از اماکن خصوصی و ساختمان‌های نیمه‌کاره در این شهرستان اعتراف کردند.

محمدزاده با اشاره به کشف مقادیری از اموال مسروقه از متهمان گفت: سارقان پس از تشکیل پرونده برای طی مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شدند.

وی از شهروندان خواست با رعایت هشدارهای پلیسی، نسبت به نصب دوربین‌های مداربسته و در صورت امکان به‌کارگیری نگهبان برای اماکن و ساختمان‌های نیمه‌کاره اقدام کنند تا زمینه ارتکاب سرقت برای مجرمان محدود شود.

فرمانده انتظامی شهرستان اهر همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

کد مطلب 6917371



 پرونده کلاهبرداری میلیاردی متواری بسته شد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پرونده کلاهبرداری میلیاردی متواری بسته شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، سردار علیرضا دلیری فرمانده نیروی انتظامی استان یزد در رابطه با این خبر گفت: در پی دریافت حکم قضایی مبنی بر جلب یک محکوم فراری، ماموران اداره عملیات پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان یزد اقدامات لازم در این زمینه را آغاز کردند.

وی افزود: با تحقیقات پلیس، مشخص شد متهم با سوابقی همچون کلاهبرداری، تهدید، هتک حیثیت، نشر اکاذیب و نیز زندان دارای 271 فقره پرونده در محاکم قضایی بوده و در حال حاضر با پرونده کلاهبرداری 300 میلیارد ریالی با تعداد شاکیان بالا متواری است.

فرمانده انتظامی استان یزد افزود: ماموران پلیس با اقدامات اطلاعاتی مخفیگاه متهم فراری که مدت سه سال خود را از دید ماموران مخفی نگه داشته بود در یکی از مجتمع‌های آپارتمانی شهر یزد شناسایی و او را در عملیاتی ضربتی دستگیر کردند.

 دلیری خاطرنشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده تحویل دستگاه قضایی استان یزد شد.

انتهای پیام/781  



 دستگیری 23 سارق و کشف 540 گرم تریاک در 72 ساعت در اصفهان - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

دستگیری 23 سارق و کشف 540 گرم تریاک در 72 ساعت در اصفهان - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سرهنگ احمد نیکبخت، فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان، امروز با اعلام جزئیات عملیات‌های 72 ساعت اخیر پلیس، اظهار داشت: مأموران کلانتری‌های شهرستان با اجرای طرح‌های هدفمند، گشت‌زنی مستمر و اقدامات تخصصی موفق به شناسایی و دستگیری 23 نفر سارق و کشف 73 فقره انواع سرقت شدند.

وی با تفکیک آمار سارقان دستگیرشده افزود: از این تعداد، 9 نفر سارق اماکن خصوصی، 4 نفر سارق خودرو، 4 نفر سارق موتورسیکلت، 6 نفر سارق داخل خودرو و 3 نفر نیز در زمره سارقان کش‌رو (کیف‌قاپ و جیب‌بر) بودند. همچنین در جریان این عملیات‌ها، 7 دستگاه خودروی مسروقه و 4 دستگاه موتورسیکلت مسروقه کشف و 27 فقره سرقت اماکن و 4 فقره سرقت قطعات خودرو نیز شناسایی شد.

سرهنگ نیکبخت با تأکید بر عزم پلیس در تأمین امنیت شهروندان تصریح کرد: برخورد با سارقان و کشف اموال مسروقه به‌صورت جدی ادامه دارد و عملیات‌های شناسایی و دستگیری مجرمان متوقف نخواهد شد.

کشف 340 گرم تریاک در منزل مسکونی

فرمانده انتظامی اصفهان در ادامه از کشف 340 گرم تریاک در حوزه کلانتری 24 امیرکبیر خبر داد و گفت: مأموران این کلانتری پس از دریافت گزارش‌هایی مبنی بر خرید و فروش مواد مخدر در یکی از منازل، با هماهنگی قضائی از محل بازرسی کردند که در این عملیات 340 گرم تریاک کشف و یک متهم دستگیر شد. وی افزود: متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و مواد مکشوفه به مراجع ذی‌صلاح تحویل شد.

کشف 200 گرم تریاک در خیابان زینبیه

سرهنگ نیکبخت همچنین از کشف 200 گرم تریاک توسط مأموران کلانتری 26 زینبیه خبر داد و بیان کرد: مأموران حین گشت‌زنی در خیابان زینبیه به فردی مشکوک شده و در بازرسی از وی، 200 گرم تریاک کشف و متهم را دستگیر کردند. این متهم نیز پس از تکمیل پرونده به دادسرا معرفی شد.

هشدارهای پلیسی به شهروندان

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان در پایان با تأکید بر نقش مردم در پیشگیری از سرقت، از شهروندان خواست با نصب تجهیزات بازدارنده مانند دزدگیر، دوربین مداربسته و قفل‌های ایمنی، از منزل و خودروی خود محافظت کنند و از نگهداری اشیای قیمتی در خودرو خودداری نمایند. وی همچنین از شهروندان خواست هرگونه فعالیت مشکوک، به‌ویژه …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد
سایت اعتماد آنلاین

وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد

یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پستی به زبان ترکی رجب طیب اردوغان، رئیس‌ جمهور ترکیه را مورد هجمه قرار داد و تصریح کرد اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های غیرضروری در سوریه سوق می‌دهد.
 حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس
سایت تابناک

حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس

رئیس مجلس در ادامه سفر به عراق به زیارت مضجع شریف امام کاظم(ع) و امام جواد(ع) در کاظمین مشرف شد.
 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد
سایت اکوایران

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.
 ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم
سایت اکوایران

ویدیوی سخنان جنجالی خاتمی که در فضای مجازی خبرساز شد+ فیلم

سیدمحمد خاتمی با دفاع کم‌سابقه از تفاهم ایران و آمریکا، آن را سندی «بی‌نظیر» خواند و از نقش پزشکیان، شورای عالی امنیت ملی و رهبری در شکل‌گیری این توافق تقدیر کرد.
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 قالیباف بهانه است؛ مسئله تفکری است که کارش تخریب است / مجلس قربانی تسویه‌حساب سیاسی می‌شود؟!
سایت تابناک

قالیباف بهانه است؛ مسئله تفکری است که کارش تخریب است / مجلس قربانی تسویه‌حساب سیاسی می‌شود؟!

سوپر انقلابی‌ها ظاهراً با یک شخص مسئله ندارند؛ دست‌فرمانشان تخریب است؛ هر جا فرد یا نهادی مطابق برداشت و خواست آنها حرکت نکند، ابتدا او را از دایره انقلابی‌گ...
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست
سایت افکارنیوز

وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست

نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس، با انتقاد از سیاست‌های فعلی در حوزه مسکن، تاکید کرد:مبلغ تخصیص‌یافته برای وام مسکن نسبت به هزینه‌های واقعی ساخت‌وساز، رقم قابل‌توجهی نیست.