قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

پروژه‌های نهضت ملی مسکن در رامسر شتاب گرفته است

رامسر- فرماندار رامسر از شتاب گرفتن روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن در این شهرستان خبر داد و گفت: با ورود پیمانکار جدید، عملیات اجرایی نسبت به گذشته سرعت گرفته است
 پروژه‌های نهضت ملی مسکن در رامسر شتاب گرفته است
به گزارش خبرنگار مهر، مسلم قبادیان شامگاه دوشنبه در جلسه شورای مسکن شهرستان رامسر با اشاره به روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن اظهار کرد: این طرح طی سال‌های گذشته از پیشرفت مطلوبی برخوردار نبود، اما با ورود پیمانکار جدید، روند اجرای پروژه با سرعت بیشتری در حال پیگیری است.

وی افزود: شرایط اجرای پروژه نسبت به گذشته بهبود یافته و لازم است دستگاه‌های مرتبط با همکاری پیمانکار و متقاضیان، موانع موجود را برطرف کرده و روند ساخت واحدهای مسکونی را شتاب دهند.

فرماندار رامسر یکی از مسائل مهم در مسیر اجرای نهضت ملی مسکن را تأمین آورده متقاضیان دانست و گفت: پرداخت آورده از سوی برخی متقاضیان به شکل مطلوب انجام نشده و تداوم این وضعیت می‌تواند بر سرعت پیشرفت پروژه تأثیر بگذارد.

قبادیان پیشنهاد کرد اداره راه و شهرسازی شهرستان، جدول کاملی از وضعیت آورده متقاضیان تهیه کند تا میزان پرداختی هر متقاضی مشخص و بر اساس آن، اولویت‌بندی و امتیازبندی متقاضیان انجام شود.

وی همچنین با اشاره به وضعیت بازار مسکن در رامسر اظهار کرد: تأمین زمین یکی از مهم‌ترین چالش‌های توسعه مسکن در این شهرستان است و محدودیت زمین، هزینه ساخت واحدهای مسکونی را افزایش داده است.

فرماندار رامسر ادامه داد: در شهرستان‌های شمالی، هزینه زمین سهم قابل توجهی از قیمت تمام‌شده مسکن را به خود اختصاص می‌دهد و در برخی موارد این سهم به حدود نیمی از هزینه نهایی واحد مسکونی می‌رسد.

قبادیان تأکید کرد: برای تسریع در روند تولید مسکن و کاهش هزینه تمام‌شده، باید راهکارهای مناسبی برای تأمین زمین و کاهش سهم آن در قیمت مسکن پیش‌بینی شود.

وی در پایان بر ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی، پیمانکار و متقاضیان برای تسریع در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن تأکید کرد و گفت: هدف اصلی، فراهم کردن شرایط مناسب برای خانه‌دار شدن متقاضیان و افزایش سرعت اجرای پروژه‌هاست. کد مطلب 6913570



 افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

افزایش قیمت بنزین، مسیر حرکت نقدینگی را تغییر می‌دهد؟ | گلوانی: گرانی بنزین یک شوک موقت تورمی ایجاد می‌کند نه تورم 150 درصدی!

اقتصادنیوز: یک پژوهشگر و کارشناس اقتصادی گفت: در حال حاضر تورم ماهانه بالای ۵ تا ۶ درصد است و تورم نقطه‌ای و سالانه نیز بالای 83 یا 84 درصد قرار دارد. بنابراین این‌طور نیست که اگر در قیمت بنزین افزایش جدی صورت بگیرد، تورم ناگهان به سمت ۱۵۰ درصد یا اعداد مشابه حرکت کند؛ چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.

 تاریخ و ورزشگاه دربی تهران لو رفت؛ ۱۱ شهریور در اصفهان

تاریخ و ورزشگاه دربی تهران لو رفت؛ ۱۱ شهریور در اصفهان

گزارشگر مسابقه سپاهان و تراکتور تاریخ و محل برگزاری دیدار استقلال و پرسپولیس را لو داد.

 قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا و سکه

قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵/افزایش قیمت طلا و سکه

اقتصادنیوز: قیمت طلای 18 عیار صعودی شد و سکه امامی امروز با افزایش، در نرخ 191 میلیون تومان در معامله بود.

 ترویج ممدانی؟

ترویج ممدانی؟

تا چند ماه پیش می‌شد آنچه را در نیویورک اتفاق افتاد، به ویژگی‌های خاص این شهر نسبت داد؛ شهری گران، جوان، مهاجرپذیر و متمایل به دموکرات‌ها که زهران ممدانی در آن با وعده مهار هزینه زندگی به قدرت رسید. حالا اما پیروزی عبدال السید در میشیگان، پرسش دیگری را پیش کشیده است: آیا «پدیده نیویورک» از مرزهای این شهر عبور کرده و بحران هزینه زندگی در حال تغییردادن سیاست اقتصادی آمریکاست؟

 پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

در شرایطی که کشور با مجموعه‌ای از چالش‌های متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، هر طرح و لایحه تازه‌ای باید پیش از تصویب‌ نه‌فقط با معیار نیت و هدف اعلامی، بلکه با سنجه پیامدهای واقعی آن در وضعیت فعلی ایران ارزیابی شود.

 قیمت میلگرد امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت میلگرد امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

قیمت میلگرد امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد. آرامش بر بازار حکمفرماست.

 سید قاسم در سنگر مسجد به‌دست منافقین شهید شد

سید قاسم در سنگر مسجد به‌دست منافقین شهید شد

سیدقاسم، چون بچه با محبتی بود، حواسش به دو خواهر بزرگ‌تر از خودش بود. در هر کاری که می‌توانست به ما کمک می‌کرد. شهید با روحیه فداکاری و مهربانی که داشت، پیگی...

 محمد خاتمی: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا نظیر ندارد

محمد خاتمی: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا نظیر ندارد

رئیس‌جمهوری پیشین با بیان اینکه بعضی‌ها می‌گویند ما حیات‌مان در جنگ است افزود: مسئله مدیریت جامعه نباید بر اساس احساسات باشد.