قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

تأکید رئیس‌کل دادگستری سمنان بر نمود انس باقرآن در رفتار کارکنان قضایی

سمنان- رئیس‌کل دادگستری استان سمنان با تأکید بر اینکه هدف از انس با قرآن تنها تلاوت آیات نیست، گفت: کارکنان دستگاه قضایی باید آثار این انس را در اخلاق، رفتار، نحوه خدمت‌رسانی نشان دهند.
 تأکید رئیس‌کل دادگستری سمنان بر نمود انس باقرآن در رفتار کارکنان قضایی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمدصادق اکبری ظهر دوشنبه در آیین تجلیل از برگزیدگان مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات قرآنی قوه قضاییه در سمنان ضمن گرامی‌داشت ۲۶ مردادماه، سالروز بازگشت رزمندگان سرافراز به میهن اسلامی، اظهار کرد: قرآن کریم نافع‌ترین، نیکوترین و مستندترین کتاب الهی است و می‌توان از آن به عنوان یکی از مهم‌ترین اسناد در اثبات نبوت پیامبران الهی پیش از اسلام یاد کرد.

وی با اشاره به تأکید قرآن کریم بر هدایتگری این کتاب آسمانی افزود: قرآن نور است و نور، تاریکی را می‌شکافد و راه را نشان می‌دهد؛ قرآن نیز دست انسان را می‌گیرد و او را به سرمنزل مقصود می‌رساند، البته بهره‌مندی از این هدایت نیازمند آمادگی و پذیرش انسان است.

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان با بیان اینکه قصص قرآنی همواره تازه و دارای پیام‌های جدید برای زندگی انسان هستند، ادامه داد: داستان‌های قرآن برخلاف بسیاری از داستان‌های معمول، با هر بار مطالعه می‌توانند نکات و آموزه‌های جدیدی برای انسان داشته باشند و این موضوع یکی از جلوه‌های عمق معارف قرآن کریم است.

کارکنان دستگاه قضایی بیش از دیگران به انس با قرآن نیاز دارند

اکبری با تأکید بر ضرورت توجه جدی‌تر کارکنان قضایی و اداری دستگاه قضایی به قرآن کریم گفت: ما در دستگاه قضایی بیش از بسیاری از مجموعه‌ها به انس با قرآن، تلاوت این کتاب آسمانی و عمل به آموزه‌های آن نیاز داریم.

وی تصریح کرد: قاری قرآن بودن صرفاً به تلاوت آیات محدود نمی‌شود، بلکه کسی که با قرآن مأنوس است باید آثار این انس را در رفتار و عملکرد خود نشان دهد.

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان ادامه داد: قضات، کارکنان دستگاه قضایی و سازمان‌های تابعه باید در انجام به‌موقع و صحیح وظایف، پیگیری امور مردم و مراجعان، رعایت حقوق آنان و همچنین برخورد مناسب و اخلاق‌مدار با مردم، تفاوت خود را نشان دهند.

فعالیت‌های قرآنی باید به ارتقای فرهنگ سازمانی منجر شود

اکبری با اشاره به پیش‌بینی موضوعات فرهنگی و قرآنی در سند تحول و تعالی و برنامه‌های عملیاتی قوه قضاییه اظهار کرد: هدف از فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی، آشنایی و انس بیشتر کارکنان با فرهنگ قرآن و اهل‌بیت(ع) و به‌کارگیری این آموزه‌ها در رفتار و کردار آنان به عنوان بخشی از اخلاق حرفه‌ای و سازمانی است.

وی افزود: انس کارکنان دستگاه قضایی با قرآن کریم باید در رفتار و عملکرد آنان نمود داشته باشد؛ به‌گونه‌ای که مراجعان، این مجموعه را اخلاق‌مدار، متدین و خدمتگزار ببینند.

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان خاطرنشان کرد: چنین رویکردی می‌تواند زمینه‌ساز تقویت اعتماد عمومی، جلب رضایت مردم و در نهایت رضایت خداوند متعال باشد.

اکبری در پایان ضمن تبریک به برگزیدگان مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات قرآنی قوه قضاییه، از تلاش برگزارکنندگان و دست‌اندرکاران این مسابقات قدردانی کرد.

تجلیل از برگزیدگان مسابقات قرآنی

در پایان این آیین، از ۲۰ نفر از برگزیدگان مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات قرآنی قوه قضاییه در استان سمنان در رشته‌های مختلف با اهدای لوح تقدیر و هدایا تجلیل شد.

برگزیدگان این دوره از مسابقات در رشته‌های حفظ ۱۰ جزء ویژه همکاران و همسران، حفظ یک جزء ویژه فرزندان، ترتیل ویژه همکاران و فرزندان، تحقیق و اذان انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفتند. کد مطلب 6919300





 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۵۱ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا

 حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت
۳۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت

چهار نفر به دنبال حمله یک هواپیمای بدون سرنشین در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند.

 «کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند
۲۵ دقیقه قبل / سایت عصرایران

«کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند

آیا مدیران آموزش‌وپرورش، از سطح ستاد تا استان و منطقه، در میان برنامه‌های فشرده، تشریفات رسمی، دیدارها، سخنرانی‌ها و ملاحظات ناشی از میزبانی این حجم از مسئول...

 قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!
۲ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!

هزینه تولید موتورسیکلت در سال جاری مسیر صعودی گرفته و فشار هزینه از مواد اولیه تا نیروی کار و انرژی، تولیدکنندگان را با چالش جدی روبه‌رو کرده، حال پریس اصلی این است که قیمت قطعات موتورسیکلت در یک سال گذشته چند درصد افزایش داشته است؟

 سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است
۴۵ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است

رئیس ستادکل نیروهای مسلح هشدار داد: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.

 گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

گزارش وال‌استریت ژورنال از فشار تدریجی امارات بر ایران| محدودیت‌ها برای بازدارندگی از حملات به کشتی‌ها

یک رسانه آمریکایی نوشت که امارات در حال حاضر به دنبال قطع کامل روابط اقتصادی و سیاسی با تهران نیست.