قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

یوسفی: سلامت مردم باینگان در اولویت است

کرمانشاه - نماینده مردم اورامانات در مجلس از پیگیری فوری علائم گوارشی در باینگان و اعلام نتایج بررسی‌های تخصصی به مردم خبر داد.
 یوسفی: سلامت مردم باینگان در اولویت است

رستگار یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر، از پیگیری فوری موضوع بروز علائم گوارشی در تعدادی از شهروندان باینگان خبر داد و اظهار کرد: از نخستین لحظات انتشار این موضوع، پیگیری‌های لازم انجام و مراتب به مسئولان استان منتقل شد.

وی افزود: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی و شرکت آب و فاضلاب استان در حال بررسی دقیق موضوع و انجام آزمایش‌های لازم هستند و نتایج پس از مشخص شدن، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به اطلاع مردم خواهد رسید.

نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت حفظ آرامش عمومی تصریح کرد: مردم باینگان اخبار و اطلاعات مربوط به این موضوع را تنها از مراجع رسمی دنبال کنند و به شایعات و اخبار تأییدنشده توجه نداشته باشند.

یوسفی ادامه داد: موضوع وضعیت آب باینگان و علائم گوارشی گزارش‌شده را تا مشخص شدن نتیجه نهایی با جدیت پیگیری خواهم کرد و تلاش می‌کنیم نتایج بررسی‌های تخصصی در اسرع وقت در اختیار مردم قرار گیرد.

وی با تأکید بر اهمیت سلامت شهروندان خاطرنشان کرد: سلامت و جان مردم برای ما در اولویت قرار دارد و در صورت احراز هرگونه قصور یا کوتاهی از سوی دستگاه‌ها، موضوع تا حصول نتیجه قانونی پیگیری خواهد شد.

نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی گفت: چنانچه تخلفی در این زمینه اثبات شود، با دستگاه یا افراد خاطی مطابق قانون برخورد خواهد شد. کد مطلب 6919478



۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

عمران عباسی کالی: استاندار مازندران از تمام ظرفیت‌های دولت برای حل مشکلات استان استفاده کرده است

به گزارش خبرگزاری برنا از مازندران ، عمران عباسی کالی با قدردانی از استانداران مازندران که از سال های گذشته تاکنون با آنان همکاری داشته است، اظهار کرد: همه استانداران گذشته برای بنده عزیز و محترم بوده‌اند و روابط ما با آنها در فضای برادری و دوستی شکل گرفته است، اما امروز لازم می‌دانم از دکتر یونسی رستمی، استاندار مازندران که علاوه بر دوستی و برادری، مدیری فاضل و پرتلاش است، صمیمانه قدردانی کنم.

وی افزود: دکتر یونسی شب و روز نمی‌شناسد و در تمام نقاط استان حضور پیدا می‌کند و برای رفع مشکلات، در میدان حضور دارد و با تدبیر و صدور دستورات مؤکد، پیگیر اجرای امور است. این ویژگی مدیریتی، در شرایط امروز استان بسیار ارزشمند است.

نماینده مردم قائمشهر، جویبار، سوادکوه و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هدف نمایندگان و مسئولان باید خدمت به مردم باشد، تصریح کرد: بنده در صحن علنی مجلس و خانه ملت، در راستای ستاندن حق مردم و پیگیری مطالبات آنان هیچ دلبستگی و ملاحظه‌ای جز منافع مردم ندارم و معتقدم مسئولان باید شجاعت بیان حقیقت و دفاع از حقوق مردم را داشته باشند.

عباسی با اشاره به شرایط کشور گفت: امروز کشور در مقطع حساس خود قرار دارد. در چنین شرایطی، رئیس‌جمهور محترم، دکتر پزشکیان، با صداقت و خلوص در میدان حضور دارد و بخش قابل توجهی از اختیارات خود را به استانداران تفویض کرده است.

وی ادامه داد: هنر یک استاندار این است که بتواند از اختیارات و ظرفیت‌هایی که در اختیار او قرار گرفته، برای حل مشکلات مردم استفاده کند و به جرأت می‌گویم دکتر یونسی رستمی در این زمینه از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده کرده است.

نماینده مردم قائمشهر در مجلس با اشاره به موضوع پسماند به‌عنوان یکی از مطالبات جدی مردم مازندران گفت: در چندین جلسه با استاندار، موضوع پسماند را پیگیری کردیم و امروز شاهد هستیم که بخش عمده این مشکل در استان حل شده است. این موضوع یکی از نخستین مطالبات ما از دولت بود و خوشبختانه با پیگیری شبانه‌روزی استاندار، مازندران در حوزه مدیریت پسماند به سمت تبدیل شدن به یک الگوی ملی حرکت کرده است.

عباسی افزود: در حوزه انتخابیه قائمشهر نیز سایت مدیریت پسماند در حال بهره‌برداری است و با دستور استاندار، احداث کارخانه بازیافت قائمشهر نیز در دستور کار قرار گرفته است که می‌تواند گام مهمی در مدیریت پسماند و تبدیل زباله به ظرفیت اقتصادی باشد.

نماینده مردم قائمشهر همچنین با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده برای پروژه‌های عمرانی حوزه انتخابیه اظهار کرد: در موضوع محور مواصلاتی و پروژه پل سفید نیز با تلاش استاندار و مجموعه مدیریت استان، اعتبارات قابل توجهی در نظر گرفته شده است. حدود ۷۰۰ میلیارد تومان از محل مولدسازی برای این پروژه اختصاص یافته و اعتبارات دیگری نیز در بودجه سال ۱۴۰۵ پیش‌بینی شده است که امیدواریم تخصیص آن نیز به‌سرعت انجام شود.

عباسی خاطرنشان کرد: تلاش مشترک استاندار، نمایندگان و مدیران استان این است که اعتبارات مورد نیاز پروژه‌ها تأمین شود و پروژه پل سفید نیز به سرانجام برسد. بنده به‌عنوان یک شهروند، از دکتر یونسی رستمی بابت پیگیری این موضوعات و بسیاری از پروژه‌های دیگر صمیمانه تشکر می‌کنم.

عباسی با اشاره به مدیریت میدانی استاندار مازندران اظهار کرد: دکتر یونسی رستمی با کسی تعارف ندارد و برای انجام مسئولیت خود با جدیت وارد میدان شده است. کشور در ماه‌های اخیر شرایط دشواری را پشت سر گذاشته و مدیریت در چنین شرایطی نیازمند شجاعت، حضور در میدان و تصمیم‌گیری به‌موقع است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مجموعه اقداماتی که امروز در حوزه‌های پسماند، آب، راه و پروژه‌های عمرانی در مازندران در حال انجام است، نشان می‌دهد که اگر ظرفیت‌های دولت به‌درستی به کار گرفته شود و مدیران با انگیزه و حضور میدانی پای کار باشند، می‌توان گام‌های بزرگی برای توسعه استان برداشت.

انتهای پیام


۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

یک کشته دستاورد حادثه سقوط از درخت در روستای فریسمانه شهرستان تفرش

به گزارش ایلنا، بهروز ایران‌نژاد به تشریح جزئیات این حادثه پرداخته و افزود: گزارشی مبنی بر وقوع حادثه سقوط یک مرد از درخت در روستای فریسمانه از توابع بخش مرکزی شهرستان تفرش، به سامانه 115 مرکز ارتباطات اورژانس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اعلام شد.

وی ادامه داد: در این راستا بلافاصله تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی اورژانس به محل وقوع حادثه اعزام شدند. متأسفانه به‌رغم اعزام تیم فوریت‌های پزشکی به محل حادثه، یک مرد 50 ساله به دلیل شدت آسیب‌های وارد شده ناشی از سقوط از درخت جان خود را از دست داد. انتهای پیام/


۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

یک کشته و 3 مصدوم دستاورد تصادف زنجیره‌ای پمپ‌بنزین قبادی دوگنبدان

به گزارش ایلنا، پرویز غفارفرد به تشریح جزئیات این حادثه رانندگی پرداخته و افزود: گزارشی مبنی بر وقوع حادثه تصادف زنجیره‌ای بین 3 دستگاه خودروی سواری سمند، ساینا و تیگو در محدوده پمپ‌بنزین قبادی شهر دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران، به سامانه 115 مرکز ارتباطات اورژانس دانشگاه علوم پزشکی اعلام شد.

وی به اقدامات انجام شده برای رسیدگی به این حادثه رانندگی اشاره کرده و در این خصوص ادامه داد: در این راستا بلافاصله تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی اورژانس به محل وقوع حادثه اعزام شدند. در این حادثه رانندگی یک نفر به دلیل شدت جراحت‌های وارد شده جان خود را از دست داد و همچنین 3 نفر دیگر نیز مصدوم شدند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: مصدومان این حادثه رانندگی نیز پس از دریافت اقدامات اولیه درمانی توسط تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی برای ادامه روند درمان به به بیمارستان شهید رجایی شهر دوگنبدان منتقل شدند. انتهای پیام/




 سنتکام یک اطلاعیه جدید داد + متن و جزییات
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

سنتکام یک اطلاعیه جدید داد + متن و جزییات

فرماندهی مرکزی آمریکا مدعی شد که نیروهای این کشور به محاصره دریایی ایران و تغییر مسیر کشتی‌های تجاری در چارچوب آن ادامه می‌دهند.

 ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم/ وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند
۷ ساعت قبل / سایت انتخاب

ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم/ وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و دوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۷ روز می‌گذرد، سازمان عملیات تجارت دریایی ب...

 روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم
۵ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۵ جنگ | ترامپ: فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 هشدار همتی
۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

هشدار همتی

«ممکن است بدمن دولت شوم اما باید به هرکس که پول خواست بگویم شرمنده نداریم»؛ این جملاتی است که عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی، در یک گفت‌وگوی صریح و کم‌سابقه در تلویزیون به زبان آورد و شفاف گفت که دولت در تنگنای مالی پیچیده‌ای به سر می‌برد.

 ادعای عجیب دستیار قلعه‌نویی درباره حذف تیم ملی فوتبال
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

ادعای عجیب دستیار قلعه‌نویی درباره حذف تیم ملی فوتبال

هومن افاضلی، مشاور فنی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران مدعی شد پس از آنکه جانی اینفانتینو کارش با تیم ملی فوتبال ایران تمام شد و عکس‌های یادگاری‌اش را گرفت و است...

 ببینید|اختلال در سخنرانی ترامپ - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|اختلال در سخنرانی ترامپ - تسنیم

سخنرانی دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا با حواشی تازه‌ای همراه شد