قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

کشوریان: تأمین مالی پروژه‌های نهضت ملی مسکن بوشهر شتاب می‌گیرد

بوشهر - مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر از اتخاذ تصمیمات جدید برای تأمین منابع مالی و تکمیل زیرساخت‌های پروژه‌های نهضت ملی مسکن خبر داد.
 کشوریان: تأمین مالی پروژه‌های نهضت ملی مسکن بوشهر شتاب می‌گیرد

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر کشوریان ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری پنجمین جلسه شورای تأمین مسکن استان بوشهر اظهار کرد: در این نشست، سازوکارهای تأمین مالی پروژه‌های نهضت ملی مسکن با پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۵ و ۸۵ درصد، تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز و برنامه‌ریزی برای افتتاح واحدهای مسکونی بنیاد مسکن مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ شد.

وی افزود: این جلسه با حضور مدیرکل دفتر فنی استانداری، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان و مدیران عامل دستگاه‌های خدمات‌رسان، با هدف تسریع در تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های مسکونی برگزار شد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر با تأکید بر اولویت‌بندی تأمین منابع مالی پروژه‌های قابل افتتاح تصریح کرد: بر اساس مصوبات جلسه، پروژه‌های نهضت ملی مسکن با پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۵ درصد، از محل افزایش سقف تسهیلات بانکی از ۶۵۰ میلیون تومان به ۸۵۰ میلیون تومان تأمین مالی خواهند شد.

افزایش سقف تسهیلات

کشوریان ادامه داد: برای پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۵ درصد نیز علاوه بر افزایش سقف تسهیلات، از ظرفیت کمک‌های صندوق ملی مسکن به منظور تکمیل مراحل ساخت و آماده‌سازی برای بهره‌برداری استفاده می‌شود.

وی تأمین و تکمیل زیرساخت‌های اساسی پروژه‌های آماده افتتاح را از دیگر محورهای مهم این نشست عنوان کرد و گفت: هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های خدمات‌رسان انجام شده و توافقات مورد نیاز برای تکمیل زیرساخت‌ها و تأیید استانداردهای لازم جهت افتتاح پروژه‌ها حاصل شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌های متولی بخش مسکن در این نشست گزارش عملکرد خود را ارائه کردند و بر ضرورت هماهنگی و هم‌افزایی برای تحقق اهداف نهضت ملی مسکن و تسریع در بهره‌برداری از پروژه‌های آماده افتتاح تأکید شد. کد مطلب 6909831



1
 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۲۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

ایران آنلاین:

«الکسی لیخاچف» روز پنجشنبه در پیامی به کارکنان روس‌اتم همزمان با هشتاد و یکمین سالگرد شکل‌گیری صنعت هسته‌ای روسیه افزود: روس‌اتم در شرایط محدودیت‌ها و تحریم‌های فزاینده فعالیت می‌کند، اما قاطعانه به پیروزی اعتقاد دارد؛ درست همانطور که نسل اولین دانشمندان هسته‌ای ما اعتقاد داشتند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وی اظهار داشت: مانند ۸۱ سال پیش، چالش‌هایی که ما به آنها پاسخ می‌دهیم، مستقیماً با امنیت و توسعه مستمر کشور روسیه در ارتباط هستند.

رئیس صنعت هسته‌ای روسیه گفت: در سال ۱۹۴۵، دستیابی به برابری هسته‌ای با ایالات متحده یک مأموریت کلیدی بود و امروز باید ضمن تقویت سپر هسته‌ای، در تعدادی از رشته‌ها به پیشتازی در عرصه فناوری دست یابیم.

لیخاچف اظهار داشت: سفارش‌های بخش دفاعی روسیه را به صورت کامل در دستور کار داریم. مقدمات راه‌اندازی نیروگاه‌های هسته‌ای ساخته شده بر اساس طرح‌های روس‌اتم در ترکیه، بنگلادش و چین نیز در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت روس‌اتم اظهار داشت: در حال آغاز پروژه‌های ساختمانی نیروگاه‌های اتمی جدید در ازبکستان و قزاقستان هستیم و علاوه بر این، کار گسترده‌ای را برای تولید برق در نیروگاه‌های هسته‌ای برای مصرف داخلی روسیه آغاز کرده‌ایم.

بنا بر این گزارش، صنعت هسته‌ای روسیه ۸۱ سال قبل در چنین روزی (۲۰ آگوست ۱۹۴۵) با تشکیل کمیته ویژه و نخستین اداره استفاده از انرژی اتمی در دوران اتحاد شوروی شکل گرفت.
انتهای پیام/


1
 استاندار بوشهر از اختصاص ۵.۵ میلیارد یورو برای توسعه صنایع استان خبر داد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

استاندار بوشهر از اختصاص ۵.۵ میلیارد یورو برای توسعه صنایع استان خبر داد

به گزارش خبرگزاری برنا از بوشهر؛ ارسلان زارع استاندار بوشهر شامگاه چهارشنبه در برنامه «صف اول» شبکه خبر با تشریح برنامه‌های توسعه‌ای استان، اظهار کرد: بوشهر با برخورداری از ظرفیت‌های گسترده در حوزه‌های نفت، گاز، پتروشیمی، اقتصاد دریا، کشاورزی و شیلات، جایگاه مهمی در اقتصاد ملی دارد.

وی افزود: استان بوشهر با وجود برخورداری از ۱.۵ درصد از مساحت و جمعیت کشور، حدود ۸ درصد از تولید ناخالص داخلی کشور را به خود اختصاص داده است.

استاندار بوشهر با اشاره به جایگاه استان در تأمین انرژی کشور بیان کرد: ۹۳ درصد نفت خام کشور صادر می‌شود و بخش عمده گاز مصرفی و ۵۲ درصد محصولات پتروشیمی کشور نیز در استان بوشهر تولید می‌شود و ۷۰ درصد صادرات محصولات پتروشیمی کشور از طریق بنادر استان انجام می‌شود.

زارع با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان تصریح کرد: ۵.۵ میلیارد یورو اعتبار از محل صندوق ذخیره ارزی برای توسعه صنایع استان اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: با راه‌اندازی منطقه آزاد تجاری صنعتی بوشهر و تعریف زون‌های تخصصی سرمایه‌گذاری، مشوق‌های ویژه‌ای برای تسهیل فعالیت سرمایه‌گذاران پیش‌بینی شده است که می‌تواند زمینه تحول در اقتصاد استان را فراهم کند.

استاندار بوشهر با تأکید بر اهمیت مهارت‌آموزی نیروی کار بومی گفت: تفاهم‌نامه‌هایی میان سازمان فنی و حرفه‌ای، آموزش و پرورش و شرکت‌های پتروشیمی منعقد شده و تاکنون بیش از ۱۲ هزار نفر در دوره‌های آموزشی هدفمند شرکت کرده‌اند.

زارع افزود: راه‌اندازی هنرستان‌های جوار کارخانه نیز در دستور کار قرار گرفته است تا آموزش‌های تخصصی متناسب با نیاز صنایع نفت، گاز و پتروشیمی ارائه شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر اظهار کرد: ظرفیت تولید برق خورشیدی استان از ۴.۵ مگاوات به ۱۶۴ مگاوات افزایش یافته و برنامه‌ریزی شده است این ظرفیت تا پایان دوره دولت به ۷۵۰ مگاوات برسد.

استاندار بوشهر با اشاره به ظرفیت‌های شیلاتی استان بیان کرد: با استفاده از روش‌های نوین، تولید میگو در استان ۱۰ برابر افزایش یافته و میزان تولید از حدود ۵ تن در هکتار به بیش از ۵۰ تن رسیده است.

زارع خاطرنشان کرد: استان بوشهر اکنون در زمینه تولید میگو و لارو در کشور پیشرو است.

وی در پایان از تکمیل بزرگراه بوشهر، برازجان، شیراز در قطعه دالکی ـ کنارتخته در ماه‌های پیش‌رو خبر داد و بر تداوم تلاش برای تحقق عدالت اجتماعی، اشتغال‌زایی و توسعه استان با همراهی و همدلی مردم تأکید کرد.