قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

موج ۱۷۳ «نحن المنتقمون» در کرمانشاه

کرمانشاه- همزمان با هفته بیست‌وپنجم اجتماعات و ویژه‌برنامه اربعین خاکسپاری رهبرشهید، اجتماع بزرگ مردمی «نحن المنتقمون» امشب در کرمانشاه برگزار می‌شود.
 موج ۱۷۳ «نحن المنتقمون» در کرمانشاه

به گزارش خبرنگار مهر همزمان با هفته بیست‌وپنجم اجتماعات مردمی و ویژه‌برنامه اربعین خاکسپاری رهبر شهید، موج ۱۷۳ اجتماع بزرگ مردمی «نحن المنتقمون» امشب پنجشنبه ۲۹ مرداد در شهر کرمانشاه برگزار می‌شود.

این اجتماع مردمی از ساعت ۲۱ از میدان فردوسی به سمت میدان آیت‌الله کاشانی برگزار خواهد شد و شرکت‌کنندگان با حضور در این برنامه، بر پایبندی خود به ایران و آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید می‌کنند.

این برنامه در قالب ویژه‌برنامه «اربعین؛ خاکسپاری پیکر مطهر امام شهید» و با حضور اقشار مختلف مردم برگزار می‌شود. کد مطلب 6922436



1
 ملت ایران با تکیه بر ایمان و روحیه مقاومت در برابر دشمن ایستادگی کرد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

ملت ایران با تکیه بر ایمان و روحیه مقاومت در برابر دشمن ایستادگی کرد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام حسن علیدادی سلیمانی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان، در نشست شورای هماهنگی دفاع مقدس استان، با اشاره به شرایط کشور در آغاز جنگ تحمیلی، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، کشور در شرایطی نوپا قرار داشت و بسیاری از امکانات و زیرساخت‌های نظامی دچار آسیب و نابسامانی شده بود، اما در همان شرایط، دفاع مقدس شکل گرفت و ملت ایران با تکیه بر ایمان و روحیه مقاومت در برابر دشمن ایستادگی کرد.

 

وی افزود: دفاع مقدس با الهام از فرهنگ عاشورا توانست ملت ایران را از سختی‌ها و کمبود‌ها عبور دهد و اجازه ندهد حتی یک وجب از خاک کشور به دست دشمن بیفتد.

 

امام جمعه کرمان با بیان اینکه دفاع مقدس به یک دانشگاه بزرگ و کارخانه انسان‌سازی تبدیل شد، تاکید کرد: در دوران دفاع مقدس، انسان‌هایی ساخته شدند که ایمان، اخلاق، معنویت، ایثار و روحیه مقاومت را در میدان عمل به نمایش گذاشتند؛ بنابراین هرچه بتوانیم واقعیات آن دوران را به بهترین شکل به نسل امروز منتقل کنیم، آثار تربیتی و فرهنگی ارزشمندتری خواهد داشت.

 

وی با اشاره به فلسفه برگزاری نشست شورای هماهنگی دفاع مقدس گفت: امروز گردهم آمده‌ایم تا هفته دفاع مقدس را گرامی بداریم و برای برگزاری برنامه‌هایی در شأن این دوران پرافتخار برنامه‌ریزی کنیم؛ اما نباید به برگزاری مراسم‌های صرفاً مناسبتی اکتفا کنیم، بلکه باید محتوای دفاع مقدس و پیام‌های آن را به نسل حاضر منتقل کنیم.

 

علیدادی سلیمانی، مقاومت را یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های هشت سال دفاع مقدس دانست و ادامه داد: محصول دفاع مقدس تنها حفظ تمامیت ارضی کشور نبود، بلکه از دل این حماسه، فرهنگ مقاومت متولد شد؛ مقاومتی که در مرز‌های جغرافیایی ایران محدود نماند و در جهان اسلام گسترش یافت.

 

 

در ادامه حتما بخوانید اتحاد و بصیرت سلاح راهبردی ملت ایران در برابر توطئه‌ها است

 

وی بیان کرد: مقاومت برخاسته از دفاع مقدس، الهام‌بخش ملت‌های آزاده در سراسر جهان شده است و امروز نشانه‌های این جریان را حتی در جوامعی مشاهده می‌کنیم که پیش از این تصور نمی‌شد حمایت از مقاومت در آنها چنین گسترده شود.

 

علیدادی سلیمانی با اشاره به شکل‌گیری حرکت‌های مردمی در حمایت از مقاومت در کشور‌های مختلف جهان، گفت: حضور دانشجویان و مردم در کشور‌های اروپایی و آمریکا در حمایت از مردم مظلوم و ایستادگی در برابر ظلم، از نشانه‌های گسترش فرهنگ مقاومت است و این جریان می‌تواند در آینده ابعاد گسترده‌تری پیدا کند.

 

وی با اشاره به جنگ‌های تحمیلی اخیر علیه کشور اظهار کرد: دفاع مقدس هشت‌ساله، الگویی برای دفاع‌های مقدس دیگری شد که در سال‌های اخیر تجربه کردیم و امروز نیز در شرایطی قرار داریم که باید از فرهنگ دفاع مقدس برای عبور از میدان‌های جدید استفاده کنیم.

 

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان با تأکید بر اهمیت وحدت در شرایط حساس کشور، افزود: در دوران دفاع مقدس، در جبهه‌ها هیچ‌کس به دنبال این نبود که دیگری چه قومیت، زبان، لهجه یا گرایش سیاسی دارد؛ همه یک هدف داشتند و آن پیروزی کشور و دفاع از اسلام و ایران بود.

 

وی گفت: جوان زابلی در کنار جوان خوزستانی و رزمندگان اقوام و مناطق مختلف کشور، دوشادوش یکدیگر برای دفاع از میهن ایستادند و خون خود را در راه یک هدف مشترک تقدیم کردند. در آن دوران، همه اختلافات رنگ باخته بود و ایمان، اخلاق، وحدت، همدلی و همراهی محور حرکت رزمندگان بود.

 

 

در ادامه حتما بخوانید امام جمعه کرمان: خوانخواه شهدا هستیم

 

علیدادی سلیمانی تأکید کرد: امروز نیز در میدان‌های مختلف به همین وحدت و همدلی نیاز داریم و باید مراقب باشیم دشمن نتواند با طراحی‌های مختلف، وحدت و انسجام جامعه را هدف قرار دهد.

 

وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر ضرورت وحدت گفت: وحدت امروز یک ضرورت مقدس برای کشور است و برنامه‌های هفته دفاع مقدس باید به گونه‌ای طراحی شود که این میدان و عرصه حضور مردم تقویت شود.

 

علیدادی سلیمانی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود ارتش، سپاه، دولت و سایر دستگاه‌ها برنامه‌های هفته دفاع مقدس را با محوریت تقویت حضور مردم، وحدت و انسجام اجتماعی طراحی و اجرا کنند تا این فرهنگ ارزشمند در جامعه بیش از پیش نهادینه شود.


1
 جنبه‌های فکری رهبر شهید دررابطه‌ با علوم اسلامی بررسی شد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

جنبه‌های فکری رهبر شهید دررابطه‌ با علوم اسلامی بررسی شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،بعد از گذشت چهل روز از تشییع و تدفین آقای شهید ایران در مشهد و حرم مطهر رضوی، ویژه‌برنامه‌های آستان قدس رضوی به مناسبت چهلم شهادت حضرت آیت‌الله‌العظمی سید علی خامنه‌ای رهبرشهید انقلاب برگزار شد که از جمله آنها همایش «جایگاه و کارکرد علوم اسلامی در منظومه فکری رهبر شهید انقلاب اسلامی» بود که به همت سازمان علمی فرهنگی آستان قدس رضوی در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد و بر این اساس اندیشه‌های رهبر شهید در ارتباط با احکام، فقه، میراث، تاریخ و الهیات اجتماعی در اسلام مورد بررسی قرار گرفت.

رهبر شهید متخصص ابواب مختلف در فقه بود

آیت‌الله محمدمهدی شب‌زنده‌دار، عضو فقهای شورای نگهبان و دبیر شورای‌عالی حوزه‌های علمیه به‌عنوان سخنران نخست این همایش علمی در خصوص تبیین فقه در منظومه فکری رهبر شهید بیان کرد: فقه آن چیزی است که در تمامی ساحت‌های اعتقادی، فکری، اخلاقی و... از بشر خواسته شده است و رهبر شهید متخصص ابواب مختلف در فقه و تحصیل‌کرده در دو حوزه علمی قوی مشهد و قم بودند و پیوسته با کتاب و سنت و فهم شریعت در ارتباط بودند. در مقام عمل نیز مجدانه، مخلصانه و شجاعانه وارد شدند و مجموعه‌ای در این زمینه تشکیل دادند.

شب‌زنده‌دار تصریح کرد: ایشان ایمان قلبی راسخ تام به این موضوع داشتند که حکومت صالحی که بتواند دنیا و آخرت انسان‌ها را تأمین کند جز از طریق فقه آ‌ل‌الله و آموزه‌های نبی مکرم اسلام ساخته نیست. ایشان از همان دوران نوجوانی به این واقعیت ایمان آورد و خداوند نیز توفیق حرکت در این مسیر را به رهبر شهید عنایت کرد.

وی با اشاره به این مطلب که در پنج امر، نظریات فکری شهید بزرگوار را می‌توان نام برد، افزود: اصل اول عبودیت و نگاه به احکام اسلام در حوزه‌های مختلف است؛ این یکی از ارکان فکری برای تشکیل حکومت اسلامی است. مسئله دوم اهتمام شدید به احکام الهی بود به‌ویژه احکام اولیه اسلام. ایشان عمیقاً معتقد بودند آنچه در فقه به‌عنوان احکام اولیه آمده بدون هیچ کم‌وکاست باید عملیاتی شود و وظیفه حکومت، پیاده‌کردن این احکام است. مسئله سوم شناخت موضوعات خارج از فقه بود. رهبر شهید به‌ویژه بعد از تشکیل حکومت اسلامی، در شناخت موضوعات مختلف، بررسی‌های عالمانه انجام دادند. مسئله چهارم و پنجم نظر ایشان در منابع فقه و مناهج صحیح در فقه بود.

ویژگی‌های اکتسابی رهبر شهید باید الگوی طلاب باشد

آیت‌الله احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی نیز در بخش دوم این نشست به ویژگی‌های شخصیتی رهبر شهید که ایشان را این‌گونه در قله نشاند اشاره کرد و گفت: اگر ایشان رهبر انقلاب هم نبودند باز هم این ویژگی‌ها در خصوص ایشان را باید مطرح می‌کردیم. ایشان ویژگی‌های منحصر به فردی داشت که برای طلاب جوان می‌تواند الگو و سرمشق خوبی باشد. بخشی از ویژگی‌های ایشان، جزو ذات رهبر شهید بود که قابل‌یادگیری نیست؛ اما بخش دیگر شخصیت رهبر شهید، خصوصیات اکتسابی ایشان است که باید برای ما الگو باشد.

آیت‌الله مروی بیان کرد: نخستین ویژگی رهبر شهید ، اهل مطالعه بودنشان بود. ایشان هیچ زمانی را چه در سفر چه در حضر، برای مطالعه از دست نمی‌دادند. ارتباطات گسترده با طیف‌های مختلف از دوران جوانی، دیگر ویژگی رهبر شهید بود. شجاعت در بیان مسائل علمی، داشتن افق دید بلند در آینده اسلام، جامع‌نگری بدون تعصب و تصلَب غیرمنطقی و ایستا و نقدپذیری نیز از دیگر ویژگی‌های شخصیتی ایشان است. حقیقتاً این ویژگی‌ها باعث شد شخصیت رهبر شهید برجسته و کم‌نظیر شود و موردتوجه عالم قرار گیرد.

توجه رهبر شهید به رواج علم حدیث در حوزه‌های علمیه

حجت‌الاسلام‌ سید محمدکاظم طباطبایی، رئیس پژوهشکده علوم و معارف اسلامی در خصوص جایگاه و کارکرد حدیث در منظومه اسلامی از منظر رهبر شهیدابراز کرد: «اهتمام به حدیث پس از تمسک به کتاب قرآن کریم، برترین وظیفه برای عالم دینی است. حدیث مادر بسیاری از علوم اسلامی یا تمام آنها است.» این دو جمله از رهبر شهید است که وقتی کنار هم قرار گیرد نشان‌دهنده منظومه فکری ایشان نسبت به جایگاه حدیث در اسلام را نشان می‌دهد.

حجت‌الاسلام طباطبایی بیان کرد: رهبر شهیددر طول حیاتشان 1648 جلسه درس خارج فقه داشتند که تمامی آنها با حدیث یا شرح حدیث آغاز شده است که نشان‌دهنده توجه و اهمیت ایشان به حدیث است.

یکی از مشکلات موجود در حوزه علمیه این است که حدیث، جزو دروس جانبی بوده، درحالی‌که رهبر شهید تأکید داشتند دیگر علوم اسلامی مانند حدیث، تفسیر و فلسفه و کلام... باید در متن اصلی حوزه‌های علمیه باشد.

گردآوری 150 هزار نسخه خطی در آستان قدس رضوی

مهدی خواجه پیری، مؤسس و مدیر مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور نیز در خصوص ظرفیت‌های میراث مکتوب و نسخ خطی، احیا و روش بهره‌گیری از این میراث از دیدگاه رهبر شهید بیان کرد: در سه قرن اول اسلام، بزرگان دینی کتاب‌های زیادی نوشتند و خوش‌بینانه‌ترین حالت آن این است که 90درصد آنها از بین رفته است. بعد از دوره صفوی مسئله استنساخ شروع می‌شود و نهضتی در این زمینه آغاز می‌شود.

خواجه پیری تشریح کرد: امروز در آستان قدس رضوی اهتمام به گردآوری نسخ خطی وجود دارد، در آینده‌ای نزدیک بزرگ‌ترین مجموعه میراث اسلامی و نسخ خطی که حدود 150 هزار عدد است در مجموعه آستان قدس رضوی نگهداری خواهد شد. ما در دنیا شاید دومین یا سومین کشوری هستیم که دارای میراث و نسخ خطی هستیم که تقریباً 50 درصد آنها هنوز فهرست نشده است. اگر اتفاقی مانند جنگ که در کشور داشتیم بیفتد و این آثار نابود شود همه ما از این میراث عظیم محروم می‌شویم.

رهبر شهید یک اندیشمند تراز اول جهان اسلام است

حجت‌الاسلام‌ محسن الویری، دانشیار و رئیس گروه تاریخ دانشگاه باقرالعلوم (ع) که از دیگر سخنرانان این نشست علمی بود، به موضوع تبیین بینش تاریخی رهبر شهید  پرداخت و ابراز کرد: به نظر بنده، بُعد اندیشمندانه رهبر شهید نادیده گرفته شده است و ما باید به این بخش توجه بیشتری داشته باشیم. ایشان جدا از اینکه رهبر سیاسی بودند، دارای اندیشه‌های علمی به‌مثابه یک اندیشمند تراز اول جهان اسلام است و این جنبه شخصیتی ایشان باید موردتوجه قرار گیرد.

حجت‌الاسلام الویری بیان کرد: رهبر عزیز ما به سه شکل به تاریخ اهتمام ورزیدند، گاه بیانات صریح نسبت به خوانش تاریخ داشتند، دسته دوم آثار قلمی مکتوب ایشان و تألیف و ترجمه‌های کتب مختلف از جمله «مسلمانان در نهضت آزادی هندوستان» و «صلح امام حسن مجتبی (ع)» می‌توان نام برد. سوم، چگونگی بهره جستن ایشان از آگاهی تاریخی در راهبری جمهوری اسلامی است.

به گفته این پژوهشگر تاریخی، تاریخ صدر اسلام، تاریخ معاصر جهان اسلام، تاریخ ایران با تأکید ویژه بر تاریخ معاصر ایران، تاریخ‌تمدن غربی و تاریخ گستره تمدنی شرق با تأکید بر روسیه، از جمله موضوعاتی است که رهبر شهید در حوزه تاریخ به آنها اهتمام ورزیدند. رهبر شهید (رحمت‌الله علیه) در عرصه سودمندی تاریخ باتوجه‌به علوم اسلامی نیز گام‌های مؤثری برداشتند و بیان داشتند: «چون قرآن کتاب هدایت است و هدایت انسان به تاریخ پیوسته است و در این کتاب آسمانی، نمونه‌های بسیاری وجود دارد؛ لذا تاریخ مهم است». مسئله وسعت بخشیدن به بینش‌ها و ضرورت پرداختن به علم تاریخ از دیگر موارد توجه رهبر شهید به سودمندی تاریخ است چرا که به عقیده ایشان تاریخ می‌تواند بینش‌ها را زنده کند.

انتهای پیام/282  


1
 اسکیت کرمانشاه در مسیر قهرمانی/شهرستان‌ها زیرساخت ندارند - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اسکیت کرمانشاه در مسیر قهرمانی/شهرستان‌ها زیرساخت ندارند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، اسکیت کرمانشاه اگرچه در سال‌های اخیر از یک ورزش صرفاً تفریحی فاصله گرفته و در مسیر قهرمانی حرکت کرده، اما توسعه این رشته در شهرستان‌های استان همچنان با یک مشکل جدی روبه‌روست؛ کمبود فضای مناسب برای تمرین.

سامان شیرزادی، رئیس هیئت اسکیت استان کرمانشاه، در مجمع سالیانه این هیئت با اشاره به فعالیت‌های انجام‌شده در یک سال گذشته اظهار کرد: هیئت اسکیت استان در سطوح مختلف برنامه‌ریزی مشخصی دارد و طی سال گذشته نزدیک به 50 برنامه در بخش‌های مختلف برگزار کرده است.

وی افزود: هم اکنون 110 مربی و 67 داور رسمی فدراسیون در رشته‌های مختلف اسکیت در استان فعالیت دارند و تعداد ورزشکاران سازمان‌یافته نیز به حدود یک‌هزار و 200 نفر رسیده است.

رئیس هیئت اسکیت استان کرمانشاه با اشاره به کاهش تعداد ورزشکاران سازمان‌یافته نسبت به سال گذشته گفت: این آمار حدود 10 درصد کاهش داشته که بخشی از آن تحت تأثیر شرایط عمومی کشور در ماه‌های گذشته بوده است.

شیرزادی با تأکید بر اینکه اسکیت دیگر صرفاً یک فعالیت تفریحی محسوب نمی‌شود، عنوان کرد: این رشته در سال‌های اخیر در عرصه‌های بین‌المللی رشد کرده و در داخل کشور نیز مسیر خود را به سمت ورزش قهرمانی طی کرده است.

وی استقبال خانواده‌ها از برنامه‌های اسکیت را نشانه ظرفیت بالای این رشته دانست و گفت: در برخی همایش‌ها و مسابقاتی که برگزار می‌کنیم، بین 1500 تا 2000 نفر از ورزشکاران و خانواده‌های آنها حضور پیدا می‌کنند که نشان‌دهنده علاقه مردم کرمانشاه به این رشته است.

پیست کرمانشاه میزبان مسابقات غرب کشور

رئیس هیئت اسکیت استان کرمانشاه یکی از نقاط قوت این رشته را برخورداری از زیرساخت مناسب در مرکز استان عنوان کرد و افزود: یکی از بهترین پیست‌های اسکیت سرعت کشور در کرمانشاه قرار دارد و از روز پنجشنبه نیز میزبان مسابقات اسکیت غرب کشور خواهد بود.

شیرزادی ادامه داد: علاوه بر این پیست، خانه اسکیت استان نیز فعال است و در آن رشته‌های فری‌استایل، هاکی و سرعت آموزش داده می‌شود.

وی با اشاره به وضعیت نامناسب زیرساخت‌ها در شهرستان‌ها گفت: در بیشتر شهرستان‌های استان فضای اختصاصی برای اسکیت وجود ندارد و همین مسئله توسعه این رشته را با مشکل مواجه کرده است.

رئیس هیئت اسکیت کرمانشاه افزود: در جوانرود با همکاری مسئولان شهرستان یک پیست اسکیت پارکی احداث شده و در اسلام‌آبادغرب نیز تفاهم‌نامه‌ای برای در اختیار قرار گرفتن یک سالن برای فعالیت اسکیت منعقد شده است.

اسکیت در 13 شهرستان فعال است اما سالن نداریم

شیرزادی با بیان اینکه اسکیت در 13 شهرستان از مجموع 14 شهرستان استان راه‌اندازی شده است، گفت: در تمام این شهرستان‌ها مربیان رسمی فعالیت می‌کنند، اما هیئت‌های شهرستانی برای ادامه فعالیت با مشکل جدی در تأمین فضای تمرین مواجه هستند.

وی یکی از این مشکلات را جلوگیری از استفاده اسکیت‌بازان از سالن‌های ورزشی عنوان کرد و گفت: برخی ادارات ورزش و جوانان شهرستان‌ها اجازه فعالیت اسکیت در سالن‌ها را نمی‌دهند و دلیلشان این است که اسکیت می‌تواند به کفپوش سالن آسیب بزند.

رئیس هیئت اسکیت استان کرمانشاه با انتقاد از این نگاه اظهار کرد: مشخص نیست این تصور که اسکیت موجب تخریب کفپوش سالن‌ها می‌شود بر چه اساسی شکل گرفته است، اما چنین رویکردی کمکی به توسعه این رشته نمی‌کند و انتظار داریم اداره‌کل ورزش و جوانان برای حل این مسئله ورود جدی داشته باشد.

کرمانشاه در 5 رشته اسکیت فعالیت دارد

شیرزادی با اشاره به فعالیت اسکیت کرمانشاه در رشته‌های سرعت، هنری، هاکی، فری‌استایل و اسکیت‌برد گفت: در اسکیت هنری عنوان قهرمانی کشور را در اختیار داریم و این رشته امروز به یکی از برندهای اسکیت کرمانشاه تبدیل شده است.

وی افزود: در هاکی و فری‌استایل نیز روند فعالیت‌ها مناسب است و در رشته اسکیت‌برد که از رشته‌های المپیکی محسوب می‌شود، اقدامات اولیه برای توسعه این بخش در استان آغاز شده است.

رئیس هیئت اسکیت کرمانشاه عنوان کرد: تلاش می‌کنیم با همکاری اداره‌کل ورزش و جوانان، زمینه احداث پیست اسکیت‌برد در استان فراهم شود.

شیرزادی همچنین با اشاره به اهمیت اسکیت سرعت گفت: سرعت را می‌توان پایه بسیاری از رشته‌های اسکیت دانست و کرمانشاه در این بخش از مربیان توانمند و زیرساخت‌های مناسبی برخوردار است؛ ظرفیتی که در سال‌های اخیر به ارتقای جایگاه استان در سطح کشور کمک کرده است.

وی با اشاره به ادامه فعالیت هیئت بدون حاشیه و در فضای آرام گفت: ظرفیت اسکیت در کرمانشاه بالاست و اگر حمایت مسئولان و تأمین زیرساخت‌ها جدی‌تر شود، می‌توان انتظار داشت روند رشد این رشته در استان با سرعت بیشتری ادامه پیدا کند.

انتهای پیام/  


1
 کرمانشاه در برنامه ویژه فدراسیون شطرنج برای غرب کشور قرار گرفت - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

کرمانشاه در برنامه ویژه فدراسیون شطرنج برای غرب کشور قرار گرفت - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، فدراسیون شطرنج برای توسعه این رشته در استان‌های غربی کشور برنامه‌ریزی کرده و کرمانشاه به عنوان یکی از استان‌های دارای ظرفیت در این طرح مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

سعید پیرملکی، دبیر فدراسیون شطرنج، در مجمع انتخاباتی هیئت شطرنج استان کرمانشاه با اشاره به عملکرد این استان در سال‌های اخیر اظهار کرد: کرمانشاه توانسته جایگاه خود را به عنوان یکی از قطب‌های شطرنج ایران تثبیت کند و روند فعالیت‌های این رشته در استان نیز رو به رشد بوده است.

وی افزود: با توجه به ظرفیت‌های موجود در کرمانشاه، فدراسیون در برنامه توسعه شطرنج غرب کشور نگاه ویژه‌ای به این استان دارد و قصد داریم از ظرفیت کرمانشاه برای توسعه شطرنج و پرورش استعدادهای این منطقه استفاده کنیم.

دبیر فدراسیون شطرنج با اشاره به ابقای داریوش کرمی در ریاست هیئت شطرنج استان کرمانشاه گفت: امیدواریم ادامه فعالیت وی بتواند روند پیشرفت شطرنج استان را سرعت ببخشد و برنامه‌های توسعه‌ای با جدیت بیشتری دنبال شود.

پیرملکی با تأکید بر ضرورت همکاری میان مجموعه‌های فعال شطرنج در استان عنوان کرد: برای رسیدن به اهداف مورد نظر، همه اعضای خانواده شطرنج کرمانشاه باید در کنار یکدیگر باشند و با همدلی به توسعه این رشته کمک کنند. فدراسیون نیز در حد توان از برنامه‌های استان حمایت خواهد کرد تا زمینه شکوفایی استعدادهای شطرنج فراهم شود.

تلاش برای بازگشت جام تاق‌بستان به تقویم شطرنج کرمانشاه

حمیدرضا عزتی، مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه، نیز در این مجمع با اشاره به سابقه برگزاری مسابقات بین‌المللی شطرنج جام تاق‌بستان اظهار کرد: این رقابت‌ها طی سال‌های 1401 تا 1403 در کرمانشاه برگزار شد، اما سال گذشته به دلیل شرایط خاص کشور و وقوع جنگ 12 روزه امکان برگزاری آن فراهم نشد.

وی افزود: با توجه به اهمیت این مسابقات و جایگاهی که می‌تواند برای شطرنج استان ایجاد کند، رایزنی با فدراسیون شطرنج و مسئولان استان برای ازسرگیری برگزاری جام تاق‌بستان در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه از هیئت شطرنج استان خواست فعالیت خود را از مرکز استان فراتر ببرد و گفت: فعال‌تر شدن هیئت‌های شهرستانی، افزایش تعداد ورزشکاران سازمان‌یافته، توسعه دوره‌های آموزشی مربیگری و داوری و همچنین افزایش میزبانی مسابقات باید در دوره جدید مورد توجه قرار گیرد.

عزتی عنوان کرد: توسعه شطرنج در کرمانشاه نیازمند برنامه‌ریزی منسجم و استفاده از ظرفیت شهرستان‌هاست و هیئت باید از همه ظرفیت‌های موجود برای گسترش این رشته و شناسایی استعدادهای جدید استفاده کند.

انتهای پیام/  


1
 کرمی با رأی قاطع در هیئت شطرنج کرمانشاه ماندگار شد - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

کرمی با رأی قاطع در هیئت شطرنج کرمانشاه ماندگار شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم در کرمانشاه، داریوش کرمی با کسب 20 رأی از مجموع 20 رأی مأخوذه، برای چهار سال دیگر به عنوان رئیس هیئت شطرنج استان کرمانشاه انتخاب شد تا برنامه‌های خود برای توسعه این رشته را در دوره جدید دنبال کند.

مجمع انتخاباتی هیئت شطرنج استان کرمانشاه برگزار شد و کرمی که تنها نامزد این انتخابات بود، برنامه‌های خود برای چهار سال آینده را به اعضای مجمع ارائه کرد.

از مجموع 24 عضو مجمع، 20 عضو در فرآیند رأی‌گیری شرکت کردند و در نهایت تمام آرای مأخوذه به نام داریوش کرمی به صندوق ریخته شد تا وی برای یک دوره چهار ساله دیگر سکان هدایت شطرنج استان را در اختیار داشته باشد.

کرمی در این مجمع با اشاره به شرایط هیئت شطرنج کرمانشاه در زمان آغاز فعالیت خود عنوان کرد: زمانی که در اواخر پاییز سال 1400 مسئولیت سرپرستی هیئت را پذیرفتم، وضعیت مناسبی بر این مجموعه حاکم نبود و حتی بخش قابل توجهی از تجهیزات هیئت به سرقت رفته بود.

وی افزود: از سوی دیگر، شیوع کرونا موجب توقف بسیاری از فعالیت‌های ورزشی شده بود و به همین دلیل در نخستین گام تلاش کردیم زیرساخت‌های هیئت را دوباره ساماندهی کنیم، دفتر را تجهیز کرده و ورزشکاران و پیشکسوتان شطرنج را گردهم آوریم.

رئیس هیئت شطرنج استان کرمانشاه عنوان کرد: در چهار سال گذشته تلاش شد فعالیت‌های شطرنج استان از حالت رکود خارج شود که برگزاری چندین دوره مسابقات کشوری، حضور در لیگ برتر، اجرای دوره‌های آموزشی و برگزاری سه دوره مسابقات بین‌المللی جام تاق‌بستان از جمله اقدامات انجام‌شده بوده است.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات بین‌المللی جام تاق‌بستان گفت: در صورت تأمین حمایت‌های لازم، آمادگی داریم امسال چهارمین دوره این رقابت‌ها را نیز در کرمانشاه برگزار کنیم.

کرمی یکی دیگر از دستاوردهای دوره گذشته را توسعه بخش داوری و مربیگری عنوان کرد و گفت: در ابتدای فعالیت هیئت تنها یک داور و یک مربی دارای عنوان فیده در استان داشتیم، اما اکنون تعداد داوران بین‌المللی به سه نفر و مربیان فیده نیز به سه نفر رسیده است.

وی از برنامه‌ریزی برای گسترش شطرنج در میان اقشار مختلف خبر داد و افزود: برای عمومی‌تر شدن این رشته و شناسایی استعدادهای جدید، تفاهم‌نامه‌هایی با آموزش و پرورش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و برخی مجموعه‌های دیگر منعقد شده است.

رئیس هیئت شطرنج استان کرمانشاه بیان کرد: هدف از اجرای این برنامه‌ها، توسعه پایه شطرنج و فراهم کردن زمینه برای شناسایی و پرورش استعدادهایی است که می‌توانند در سال‌های آینده نمایندگان استان در رقابت‌های ملی و بین‌المللی باشند.

انتهای پیام/