
داود خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر از فراهم شدن امکان بهرهمندی دهکهای اول تا چهارم از تسهیلات قرضالحسنه ساخت مسکن در سراسر استان خبر داد و اظهار کرد: این تسهیلات که پیش از این عمدتاً در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت پرداخت میشد، اکنون برای خانوارهای مشمول در تمامی شهرهای گلستان، از جمله گرگان و گنبدکاووس نیز قابل استفاده است.
وی با بیان اینکه سقف این تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومان است، افزود: این وام با کارمزد ۵ درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله پرداخت میشود و تنها برای ساخت مسکن اختصاص دارد.
خسروی با اشاره به شرایط دریافت این تسهیلات گفت: متقاضی باید مالک زمین باشد، تاکنون از تسهیلات مشابه بنیاد مسکن یا امکانات زمین و مسکن وزارت راه و شهرسازی استفاده نکرده باشد و به اصطلاح «فرم ج» وی سبز باشد.
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان ادامه داد: در شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر جمعیت، اولویت پرداخت تسهیلات با مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی است و پس از آن، دهکهای اول تا چهارم درآمدی در اولویت قرار دارند.
وی …







