قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۸ ساعت قبل

تلاش ترامپ برای حفظ جایگاه جمهوریخواهان در کنگره با وعده «گوشت گاو»

ترامپ در تلاش برای کاستن از نارضایتی آمریکایی ها به ویژه درآستانه انتخابات آتی کنگره وعده داد گوشت چرخ کرده را ۲۵ درصد کمتر از رقم فعلی به بازار عرضه کند!
 تلاش ترامپ برای حفظ جایگاه جمهوریخواهان در کنگره با وعده «گوشت گاو»

به گزارش خبرگزاری مهر، «دونالد ترامپ» رئیس‌ جمهور آمریکا امروز جمعه در تلاش برای جبرای بخشی از نارضایتی های گسترده در کشورش به دلیل تبعات تجاوز پرهزینه به خاک ایران، با انتشار پیامی در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال نوشت: امروز توافقی را نهایی کردم که به‌طور قابل‌توجهی قیمت گوشت چرخ‌ کرده را برای خانواده‌ های کارگر آمریکایی کاهش می‌دهد.

رئیس‌ جمهور آمریکا که می کوشد کرسی های جمهوریخواهان در انتخابات آتی کنگره را حفظ کند، چنین وعده داد: همان‌طور که همه می‌دانند، در دوره ریاست‌ جمهوری بایدن، قیمت گوشت گاو با سریع‌ترین نرخ افزایش یافت و تعداد دام‌های گاوی آمریکا به پایین‌ترین سطح در دوران نوین رسید. در حالی که برای بازسازی گله‌ های دام و حمایت از دامداران تلاش می‌کنیم، آمریکا در ۹۰ روز آینده اجازه واردات تا ۳۰۰ هزار تن محصول مورد نیاز برای گوشت چرخ‌کرده را بدون تعرفه اضافی خارج از سهمیه خواهد داد.

دونالد ترامپ» ادعا کرد: ما تعهد گرفته‌ایم که این گوشت با ۲۵ درصد کمتر از قیمت فعلی بازار به فروش برسد. این توافق باعث کاهش قیمت‌ها برای آمریکایی‌ها می‌شود و هم‌زمان فرصت ازدیاد دوباره گله بزرگ گاو آمریکا را فراهم می‌کند.

کد مطلب 6923038



۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده کنگره: دولت ترامپ از روز نخست هیچ راهبردی برای جنگ ایران نداشت

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، جیسون کرو، نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا و از نیروهای سابق ارتش این کشور، در گفت‌وگویی تلویزیونی با اشاره به اظهارات اخیر اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره نامشخص بودن زمان پایان جنگ، این اظهارات را نشانه‌ای از نبود راهبرد در دولت ترامپ دانست.

کرو گفت: «من فکر نمی‌کنم فقط بسنت باشد؛ از پیت هگست گرفته تا اسکات بسنت و دونالد ترامپ، آنها هیچ ایده‌ای درباره اینکه چگونه باید این جنگ را پیروز شوند، ندارند و از همان روز اول هیچ راهبردی نداشته‌اند.»

این نماینده دموکرات در ادامه کنگره آمریکا را مهم‌ترین بازیگر در پایان دادن به جنگ دانست و گفت قانون اساسی آمریکا عمداً اختیار اعلام و تأمین مالی جنگ را در اختیار کنگره قرار داده است تا چنین قدرت بزرگی در دست یک رئیس‌جمهور متمرکز نشود.

او افزود: «اگر مردم نمی‌دانند جنگ چه زمانی پایان می‌یابد، به این دلیل است که کنگره هنوز به آن پایان نداده است.»

کرو با اشاره به مخالفت بخش قابل توجهی از افکار عمومی آمریکا با ادامه جنگ، یادآور شد که دونالد ترامپ نیز در دوران مبارزات انتخاباتی خود وعده پایان دادن به درگیری‌های بی‌پایان در خاورمیانه را داده بود.

این نماینده آمریکایی تاکید کرد که کنگره می‌تواند برای پایان جنگ رای‌گیری کند و اگر ترامپ چنین تصمیمی را نادیده بگیرد، اختیار قطع بودجه جنگ را در اختیار دارد.

کرو همچنین به بازگشت ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن به سن‌دیگو اشاره کرد و گفت حدود پنج هزار نیروی نظامی در این ناو حضور دارند که پس از بازگشت، تجربیات خود از شرایط خدمت و مشکلات موجود را با خانواده‌ها و دوستانشان در میان خواهند گذاشت.

او معتقد است انتشار این تجربیات می‌تواند بر افکار عمومی آمریکا تاثیر بگذارد؛ مشابه آنچه در دوران جنگ ویتنام رخ داد. به گفته کرو، زمانی که نیروهای آمریکایی از ویتنام بازگشتند و مردم روایت‌های مستقیم آنان از جنگ را شنیدند، حمایت عمومی از جنگ کاهش یافت.

وی در پایان، شرایط کنونی را نتیجه بی‌کفایتی دولت دانست و گفت عملکرد دولت ترامپ، نیروهای نظامی آمریکا را در موقعیتی قرار داده که انجام ماموریت‌های دشوار را بدون برخورداری از پشتیبانی و امکانات لازم بر عهده دارند.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

الجزیره: نگاه ترامپ به وضعیت ایران نشان‌دهنده فقدان اطلاعاتی است که از داخل ایران دریافت می‌شود

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از «انتخاب»؛ در ادامه این مطلب آمده است: به گفته او، ترامپ منازعه را از منظر سود و زیان و اعداد و ارقام می‌بیند و معتقد است نابودی نیروی هوایی و دریایی ایران، کاهش ارزش پول ملی و افزایش تورم، می‌تواند موجب فروپاشی نظام شود.

اما او درک نمی‌کند که ایران محاسبات دیگری نیز دارد و ممکن است برای دفاع از حاکمیت و تصمیم‌گیری ملی خود، تمام این فشارها را تحمل کند.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۳ ساعت قبل / سایت تابناک

چین؛ مانع بزرگ محاصره اقتصادی ایران

به گزارش تابناک به نقل از فرارو؛ جیمز استاوریدیس، دریادار بازنشسته نیروی دریایی آمریکا، گفت وعده دونالد ترامپ، برای تحت فشار قرار دادن شدید اقتصادی ایران، «بهترین گزینه از میان مجموعه‌ای از گزینه‌های بد» است، هرچند اجرای آن احتمالا با مشکلاتی همراه خواهد بود.

به گزارش سی‌ان‌ان، استاوریدیس با اشاره به گزینه‌های پیش روی دولت آمریکا اظهار کرد واشنگتن می‌تواند «به درگیری‌های تمام‌عیار بازگردد» یا «از آن کنار بکشد».

او افزود گزینه دیگری که ترامپ در حال دنبال کردن آن است، درخواست از «بقیه جهان برای مشارکت در این محاصره» است.

ترامپ پیش‌تر از اجرای یک «دی‌دی اقتصادی» علیه ایران سخن گفته و تهدید کرده است کشور‌هایی که همچنان با تهران تجارت کنند، با «پیامد‌های اقتصادی بسیار شدیدی» مواجه خواهند شد.

استاوریدیس در ادامه گفت: «فکر می‌کنم این موضوع مشکل‌ساز خواهد شد و چین تنها نخستین کشوری است که از پذیرفتن افتخار مشارکت در محاصره ایران خودداری خواهد کرد.»

این اظهارات پس از آن مطرح شد که پکن اعلام کرد «تحریم‌ها و تاکتیک‌های فشار، راه‌حل نیستند.»




 آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود

یک روزنامه عبری زبان نوشت دولت دونالد ترامپ قصد دارد برای دومین سال پیاپی از سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به نیویورک و سخنرانی او در مجمع عمومی سازمان ملل در اواخر سپتامبر جلوگیری کند.

 آمریکا تحریم‌ها علیه کوبا را تشدید کرد
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

آمریکا تحریم‌ها علیه کوبا را تشدید کرد

ایالات متحده تحریم‌ها علیه کوبا را تشدید کرد و سه مقام مرتبط با یک سازمان دولتی که روابط کوبا با فعالان همبستگی خارجی را ترویج می‌دهد، به همراه ۹ نهاد دولتی...

 مرگ هشت سرنشین در سانحه هوایی آلاسکا
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

مرگ هشت سرنشین در سانحه هوایی آلاسکا

اداره هوانوردی فدرال آمریکا از سقوط یک هواپیمای سبک در ایالت آلاسکا و جان‌باختن تمام سرنشینان آن خبر داد.

 ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد

رئیس جمهور امریکا در گفت‌وگویی ادعا کرد که توانمندی ایران برای تولید موشک شدیدا محدود شده است.

 انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان

سخنگوی حزب عمران خان امروز (جمعه) اعلام کرد که نخست وزیر سابق پاکستان پس از سپری کردن چند ساعت در بیمارستان و دریافت مراقبت‌های پزشکی، بار دیگر به زندان بازگردانده شده است.

 تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان

جنگنده‌های رژیم اشغالگر بامداد امروز (جمعه) حملات متعددی به ارتفاعات «علی الطاهر» و اطراف «دوحه کفررمان» انجام دادند.