قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

ارتکاب جنایات جدید رژیم صهیونیستی در غزه و واکنش حماس و جهاد اسلامی

حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه و بمباران مقر پلیس برخی مناطق دیگر واکنش حماس و جهاد اسلامی را به همراه داشت.
 ارتکاب جنایات جدید رژیم صهیونیستی در غزه و  واکنش حماس و جهاد اسلامی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شهاب، رژیم صهیونیستی حملات خود را به غزه تشدید کرده است. در پی حملات جدید ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه، شماری به شهادت رسیده و شماری دیگر مجروح شدند.

در اردوگاه «النصیرات» در مرکز نوار غزه، پهپاد رژیم صهیونیستی یک موتورسیکلت را هدف قرار داد که در نتیجه آن جوان فلسطینی «صبحی سامی شحتوت» به شهادت رسید و پیکر وی به بیمارستان «العوده» منتقل شد.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی همچنین حوالی پارک شهرداری در مرکز شهر غزه را هدف حمله هوایی قرار دادند. این حمله در خیابان «عمر المختار» و نزدیکی پارک شهرداری به مجروح شدن شماری از فلسطینیان منجر شد.

همزمان، در شهر «بیت لاهیا» در شمال نوار غزه نیز دو فلسطینی بر اثر تیراندازی نظامیان اشغالگر مجروح شدند.

حمله وحشیانه به مقر پلیس غزه و شهادت ۹ فلسطینی

منابع فلسطینی اعلام کردند: در جدیدترین آمار، پیکر ۹ شهید، از جمله شماری پیکرهای متلاشی‌ شده، در پی بمباران مقر پلیس شهرداری‌های شهر غزه توسط جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌های این باریکه منتقل شده است. شمار مجروحان ۱۵ نفر اعلام شده است.

وزارت امور داخلی غزه: میانجی گران تحرک فوری انجام دهند

وزارت امور داخلی و امنیت ملی غزه از میانجی‌گران و مجامع جهانی خواست تا برای پایان بخشیدن به جنایات و تجاوزات وحشیانه ارتش صهیونیستی علیه ماموران دستگاه پلیس غزه دست به تحرکات فوری بزنند.

این وزارتخانه تاکید کرد که تمامی ادعاهای دشمن صهیونیستی برای توجیه جنایات و تجاوزاتش بی پایه و اساس است.

این وزارتخانه تصریح کرد که دشمن صهیونیستی سعی دارد به موجودیت نهاد پلیس جهت ایجاد هرج و مرج در داخل جامعه صهیونیستی پایان بخشد.

حماس: اشغالگران مرتکب کشتار شدند؛ شورای صلح به مسئولیتش عمل کند

حازم قاسم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، امروز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای به تشدید حملات رژیم صهیونیستی در غزه و عملکرد شورای صلح واکنش نشان داد.

قاسم اظهار داشت: اشغالگران با بمباران یکی از مراکز غیرنظامی در غزه، مرتکب کشتار وحشیانه جدیدی شده‌اند؛ …





 مدودف: روسیه به سمت پیروزی پیش می‌رود
۱۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

مدودف: روسیه به سمت پیروزی پیش می‌رود

رئیس‌جمهور پیشین روسیه گفت این کشور در حال مقابله با فشارهای عظیم خارجی است و به سمت پیروزی پیش می‌رود.

 چرا جنگ علیه ایران اقتصاد جهان را به بحران اعتباری می‌کشاند؟
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

چرا جنگ علیه ایران اقتصاد جهان را به بحران اعتباری می‌کشاند؟

افزایش و نوسان قیمت نفت، تورم را بالا می‌برد و در نتیجه بانک‌های مرکزی برای کنترل قیمت‌ها ناچار می‌شوند نرخ بهره را بالا نگه دارند.

 حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی منطقه وادی صربین در شهرستان بنت‌جبیل را هدف حمله قرار دادند.

 سقوط بالگرد هنگام تعمیر خطوط برق در ترکیه
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

سقوط بالگرد هنگام تعمیر خطوط برق در ترکیه

یک بالگرد در جریان عملیات تعمیر و نگهداری خطوط برق فشار قوی در استان گیرسون ترکیه سقوط کرد و جزئیاتی از علت حادثه و وضعیت سرنشینان آن منتشر نشده است.

 حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در سوریه
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در سوریه

نابع سوری از حمله پهپادی رژیم اسرائیل به یک خودروی باری در منطقه «بیت جن» در جنوب غرب سوریه خبر دادند.

 آن دیوانه‌ها اگر پیروز شوند من را استیضاح می‌کنند! | آنها «خبیث و خشن» هستند
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آن دیوانه‌ها اگر پیروز شوند من را استیضاح می‌کنند! | آنها «خبیث و خشن» هستند

دونالد ترامپ در یک تجمع در کارولینای جنوبی گفت که در صورت پیروزی دموکرات‌ها در انتخابات میان‌دوره‌ای ماه نوامبر و به‌دست‌آوردن کنترل کنگره، آنها تلاش خواهند کرد او را استیضاح کنند.



پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»
سایت فرارو

پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»

مک کارنی گفت: کشورش میز مذاکره را ترک کرده است، زیرا ایالات متحده خواسته‌هایی بیش از حد داشت و پیشنهاداتش ناچیز بود.
ترامپ، «میانجیِ محبوب» در مذاکره با ایران را از دست می‌دهد؟ | رمزگشایی از اختلاف اصلی عمان و آمریکا در تنگه هرمز
سایت اقتصادنیوز

ترامپ، «میانجیِ محبوب» در مذاکره با ایران را از دست می‌دهد؟ | رمزگشایی از اختلاف اصلی عمان و آمریکا در تنگه هرمز

اقتصادنیوز: واقعیت روشن است: نقشی که عمان طی سال‌ها برای واشنگتن به‌عنوان یک میانجی قابل اعتماد ایفا می‌کرد، دست‌کم تا زمانی که ترامپ در کاخ سفید است، پایان یافته است.
«بازی وسطی» آمریکا با چین، هند و ترکیه بر سر ایران
سایت افکارنیوز

«بازی وسطی» آمریکا با چین، هند و ترکیه بر سر ایران

مت کرونیگ، پژوهشگر ارشد شورای آتلانتیک، می‌گوید فشار اقتصادی جدید آمریکا می‌تواند صادرات نفت ایران را کاهش دهد، اما برای وادار کردن تهران به پذیرش توافق مورد نظر واشنگتن، به زمان بیشتری نیاز دارد.
مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ |  دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند
سایت اقتصادنیوز

مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ | دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته …

اقتصادنیوز:دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند. آمریکا می‌خواهد مسیرهای مالی و تجاری ایران را محدود کند. ایران به دنبال حفظ دسترسی خود به تجارت و منابع ارزی است. امارات نیز می‌خواهد هم فشار واشنگتن را مدیریت کند و هم جایگاه دبی را در اقتصاد منطقه حفظ کند. به همین دلیل، آینده این گلوگاه تجاری می‌تواند یکی از مهم‌ترین متغیرهای اقتصاد ایران در ماه‌های پیش‌رو باشد.
بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟
سایت نورنیوز

بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟

خروج قریب الوقوع دن دریسکول، وزیر ارتش آمریکا، پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، فقط یک جابه‌جایی در پنتاگون نیست. نزدیکی او به جی‌دی ونس و هم‌زمانی این تحول با خروج کارولین لویت از کاخ سفید، نشانه‌هایی از تشدید اصطکاک در حساس‌ترین لایه‌های قدرت آمریکا را آشکار کرده است.
سناتور ۳۹ ساله دموکرات کاندیدای دموکرات‌ها در انتخابات 2028 می‌شود؟ | جان اوسوف؛ سناتور دموکرات که از میانه‌روی به دشمن سرسخت ترامپ تبدیل شد
سایت اقتصادنیوز

سناتور ۳۹ ساله دموکرات کاندیدای دموکرات‌ها در انتخابات 2028 می‌شود؟ | جان اوسوف؛ سناتور دموکرات که از میانه‌روی به دشمن سرسخت …

اقتصادنیوز: اوایل امسال، سناتور جان اوسوف در مراسمی در یکی از حومه‌های آتلانتا روی صحنه رفت و با لحنی آتشین به دولت ترامپ حمله کرد و گفت: «این طبقه اپستین است که کشور ما را اداره می‌کند.»