قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

بلومبرگ: ترکیه تردد کشتی‌ها به دریای سیاه را محدود کرد

بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد: ترکیه تردد کشتی‌ها به دریای سیاه را به‌ دلیل حملات پهپادی محدود کرده است.
 بلومبرگ: ترکیه تردد کشتی‌ها به دریای سیاه را محدود کرد
به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری بلومبرگ به نقل از منابع آگاه گزارش داد که ترکیه در پی افزایش حملات پهپادی، عبور کشتی‌ های تجاری از طریق تنگه داردانل به دریای سیاه را محدود کرده است.

طبق این گزارش، این محدودیت‌ ها ممکن است در شرایطی که تجارت جهانی از اختلال در عرضه نفت ناشی از تجاوز آمریکا به خاک ایران و کاهش حجم حمل‌ و نقل از تنگه هرمز به دلیل ناامن سازی آن از سوی واشنگتن تأثیر پذیرفته است، مشکلات بیشتری ایجاد کند.

بر این اساس، گارد ساحلی ترکیه به برخی کشتی‌ های عازم بندر نووراسیسک روسیه اجازه عبور از تنگه‌ های بسفر و داردانل را نداده و یا از آنها خواسته است برای درخواست‌ های عبور، زمان بیشتری را در نظر بگیرند.

آنکارا تا کنون در این خصوص موضع رسمی را رسانه ای نکرده است. کد مطلب 6911376



 پاتریوت‌های یونان در حالت جابه‌جایی؛ نگرانی از حمله ایران به پایگاه‌های آمریکا؟

پاتریوت‌های یونان در حالت جابه‌جایی؛ نگرانی از حمله ایران به پایگاه‌های آمریکا؟

همزمان با افزایش نگرانی‌ها درباره احتمال گسترش درگیری‌های غرب آسیا به اهداف و پایگاه‌های آمریکایی در اروپا، وزارت دفاع یونان در حال بررسی انتقال یک سامانه پاتریوت به پایگاه دریایی سودا در جزیره کرت است.

 هدف قرار دادن ایران در دستور کار رژیم صهیونیستی

هدف قرار دادن ایران در دستور کار رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در لفاظی جدید خود، خواستار حمله به ایران در پاسخ به حملات حزب‌الله لبنان شد.

 آیزنکوت دروازه تازه ورود به عصر پس از نتانیاهو

آیزنکوت دروازه تازه ورود به عصر پس از نتانیاهو

پیشتازی یاشار بر لیکود در نظرسنجی «کان» را نمی‌توان صرفاً جابه‌جایی یک کرسی دانست؛ این عدد می‌تواند بازتاب هزینه سیاسی جنگ غزه، رویارویی با ایران و پیامدهای سنگین بحران هرمز برای اسرائیل باشد.

 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ

دنیای اقتصاد: ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد ریاست‌جمهوری دارد و حتی از طرف رئیس‌جمهور با رهبران جهان پیامک ردوبدل می‌کند.‌ هارپ که به عنوان دروازه‌بان اصلی اطلاعات ترامپ عمل می‌کند، کاملا خارج از سلسله‌مراتب معمول کاخ سفید محتوای شبکه‌های اجتماعی را به دست او می‌رساند و به دلیل همراه داشتن چاپگر قابل‌حمل، به چاپگر انسانی معروف شده است.

 ترامپ در تقابل با ایران به بن‌بست رسید

ترامپ در تقابل با ایران به بن‌بست رسید

شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی در گزارشی انتقادی با بررسی سیاست‌های دونالد ترامپ در قبال جمهوری اسلامی ایران، تأکید کرد که واشنگتن در تمامی محورهای تقابل با تهران با بن‌بست کامل مواجه شده است.

 چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد

وانگ یی وزیر خارجه چین از آمریکا خواست تا سیاست خود در قبال کره شمالی را تغییر دهد و مواضع خصمانه‌ای که واشنگتن سال‌ها در قبال پیونگ‌یانگ دنبال کرده است را کنار بگذارد.

 کشورهای جهان درباره قدرت نظامی آمریکا دچار تردید شده‌اند

کشورهای جهان درباره قدرت نظامی آمریکا دچار تردید شده‌اند

انتقال اضطراری ناو آمریکا از سمت ژاپن به سوی منطقه باعث شده شک و تردیدهای کشورهای همپیمان در خصوص میزان توانمندی های نظامی واشنگتن برای حمایت از آنها تشدید شود.

 روسیه «سوریه اسد» را از دست داد ولی همه چیز را نباخت/ پایگاه‌های کلیدی از کنترل کامل مسکو خارج شد

روسیه «سوریه اسد» را از دست داد ولی همه چیز را نباخت/ پایگاه‌های کلیدی از کنترل کامل مسکو خارج شد

توافق دمشق-مسکو موقعیت ممتاز روسیه در سوریه تحت اسد را پایان می‌دهد، اما دسترسی مورد نیاز برای باقی ماندن به عنوان یک بازیگر منطقه‌ای را حفظ می‌کند.