قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

کولیوند: جوانان هلال‌احمر در جنگ اخیر ۷۲۵۰ نفر را از زیر آوار نجات داد

مشهد- بجنورد- رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: جوانان هلال‌احمر در جریان جنگ اخیر کشور، در سخت‌ترین شرایط حضور یافتند و توانستند ۷ هزار و ۲۵۰ نفر را زنده از زیر آوار نجات دهند.
 کولیوند: جوانان هلال‌احمر در جنگ اخیر ۷۲۵۰ نفر را از زیر آوار نجات داد

به گزارش خبرنگار مهر ، پیرحسین کولیوند عصر جمعه در آیین شکرانه خدمت پنجمین طرح ملی قدم به قدم در مسیر بهشت که در حرم مطهر رضوی برگزار شد با تقدیر از تلاش‌ها و خدمات اعضای سازمان جوانان و امدادگران هلال‌احمر، گفت: جوانان هلال‌احمر با حضور مسئولانه در عرصه‌های مختلف خدمت‌رسانی، نشان داده‌اند که فرهنگ ایثار و فداکاری شهدا در نسل امروز همچنان زنده و پویاست.

وی در جمع اعضای سازمان جوانان هلال‌احمر با اشاره به اقدام اعضای این سازمان در تقدیم خدمات خود به نیت شهدا اظهار کرد: اینکه هر یک از شما خدمتی را به نیت یک شهید انجام می‌دهید، نشان می‌دهد که سبک زندگی شهدا را آموخته‌اید، قدردان شهدا هستید و اجازه نمی‌دهید یاد و نام آنان فراموش شود. این اقدام، ارزشمند و قابل تقدیر است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر افزود: از ایثار شهیدان تا ایثار خادمان فاصله‌ای وجود ندارد. شهیدی که برای دفاع از مردم و کشور از جان خود گذشت و به شهادت رسید، امروز الگوی خادمانی است که از آسایش و راحتی خود می‌گذرند تا آرامش را برای دیگران فراهم کنند. ریشه هر دو این فداکاری‌ها در احساس مسئولیت نسبت به دیگران است.

کولیوند با اشاره به مجموعه خدمات هلال‌احمر در ایام حضور زائران در مشهد مقدس بیان کرد: اگر مأموریت‌های شما را در حوزه‌های مختلف جمع‌بندی کنیم، از خدمات بهداشت و درمان و امدادرسانی در جاده‌ها گرفته تا اسکان و همراهی زائران، همه یک هدف مشترک دارند و آن ایجاد آرامش برای مردم است.

وی ادامه داد: حتی انتقال زائران کم‌توان و افراد دارای محدودیت حرکتی با ویلچر برای اینکه بتوانند به زیارت و عزاداری برسند، خدمتی ارزشمند است. شاید از نظر ظاهری یک خدمت ساده به نظر برسد، اما زمانی که یک انسان را به آرزویش می‌رسانید و امکان زیارت را برای او فراهم می‌کنید، ارزش آن بسیار فراتر از یک خدمت معمولی است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر چهار رکن اصلی خدمت‌رسانی به زائران را مورد توجه قرار داد و گفت: امنیت، سلامت، آرامش و کرامت، چهار اصل مهم در خدمت به زائران است. هلال‌احمر باید شرایطی فراهم کند که مردم با امنیت، سلامت، آرامش و حفظ کرامت خود به زیارت بروند و برگردند.

کولیوند با اشاره به بازتاب خدمات هلال‌احمر در میان مردم و مسئولان استانی تصریح کرد: امروز این نوع خدمت‌رسانی به عنوان …





 کشف سکه و سفالینه از سه حفار غیرمجاز در مهدیشهر
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

کشف سکه و سفالینه از سه حفار غیرمجاز در مهدیشهر

فرمانده انتظامی مهدیشهر از دستگیری سه حفار غیر مجاز در فولاد محله خبر داد و گفت: از این متهمان سه سکه عتیقه و سفالینه کشف شد.

 محسن رضایی: همراهی با جنگ اقتصادی آمریکا را دشمنی با ایران می‌دانیم - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

محسن رضایی: همراهی با جنگ اقتصادی آمریکا را دشمنی با ایران می‌دانیم - تسنیم

رضایی گفت:به تمام کشورهای اطراف می‌گوییم وارد جنگ اقتصادی علیه ایران نشوند وهرکس وارد شود،آن را دشمن می‌دانیم.

 تمسخر کودکان تشنه غزه توسط کاربر اسرائیلی
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

تمسخر کودکان تشنه غزه توسط کاربر اسرائیلی

یک کاربر فضای مجازی اسرائیل با در کنار هم قرار دادن ویدیوی کودکان تشنه غزه که مجبور به نوشیدن آب از یک لوله سوراخ و در وضعیتی اسف‌بار شده‌اند و خود که در حال...

 عصبانیت صهیونیست‌ها از ویدئوی جنجالی وزیر دفاع پاکستان
۳۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

عصبانیت صهیونیست‌ها از ویدئوی جنجالی وزیر دفاع پاکستان

انتشار یک ویدئوی ساخته‌شده با هوش مصنوعی از درگیری اعضای حزب لیکود در کنست، از سوی خواجه آصف، وزیر دفاع پاکستان، واکنش منفی رسانه‌های رژیم صهیونیستی را به دنبال داشته است.

 پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»
۱ ساعت قبل / سایت فرارو

پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»

مک کارنی گفت: کشورش میز مذاکره را ترک کرده است، زیرا ایالات متحده خواسته‌هایی بیش از حد داشت و پیشنهاداتش ناچیز بود.

 مدودف: روسیه به سمت پیروزی پیش می‌رود
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

مدودف: روسیه به سمت پیروزی پیش می‌رود

رئیس‌جمهور پیشین روسیه گفت این کشور در حال مقابله با فشارهای عظیم خارجی است و به سمت پیروزی پیش می‌رود.



سایت عصرایران

«استخر» دومین فیلم ۱۰۰ میلیاردی سال 405 شد

روزنامه شرق

ظفرقندی: دروغ می گویند دارو تحریم نیست

سیاه‌نمایی از ایران
روزنامه شرق

سیاه‌نمایی از ایران

در روزهای گذشته برنامه اینترنتی «‌آزاد» با محدودیت‌های قضائی مواجه شد و هم‌زمان طرحی در دستور کار مجلس قرار گرفت که به طرز شگفت‌آوری محدودیت‌های بی‌وجهی برای فعالیت‌های علمی کشور پدید می‌آورد.
نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
بازگشت آرام‌آرام«حجاب» به میدان تنش اجتماعی
روزنامه توسعه ایرانی

بازگشت آرام‌آرام«حجاب» به میدان تنش اجتماعی

سعیده علیپور چند ده نفر در ساحل میانکاله کنار هم ایستاده اند و زنجیره ای انسانی ساخته اند؛ نه برای حفاظت از تالاب یا اعتراض به
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این