قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۷ ساعت قبل

ایران سابقه‌ای دیرینه در قدرت دریایی دارد

نوشهر- امام جمعه نوشهر با اشاره به پیشینه تاریخی ایران در عرصه دریا گفت: قدرت دریایی ایران ریشه‌ای چند هزار ساله دارد.
 ایران سابقه‌ای دیرینه در قدرت دریایی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید فاضل حسینی عصر جمعه در یادواره شهید عماد هرمزی و شهدای نیروی دریایی ارتش در نوشهر، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای نیروهای مسلح اظهار کرد: ایران در طول تاریخ از جایگاه مهمی در عرصه دریانوردی برخوردار بوده و سابقه حضور ایرانیان در دریا به هزاران سال قبل بازمی‌گردد.

وی افزود: اگر به تاریخ قدرت دریایی ایران نگاه کنیم، می‌بینیم که ایرانیان در دوره‌های مختلف تاریخی از ظرفیت دریا برای دفاع از سرزمین و گسترش نفوذ تمدنی خود استفاده کرده‌اند و این پیشینه نشان‌دهنده اهمیت دریا در تاریخ ایران است.

امام جمعه نوشهر با اشاره به دوره هخامنشیان بیان کرد: در آن دوره ایران از توانمندی دریایی قابل توجهی برخوردار بود و ناوگان دریایی در عملیات‌های نظامی و دفاعی نقش مهمی ایفا می‌کرد. این سابقه تاریخی نشان می‌دهد که قدرت دریایی همواره یکی از مؤلفه‌های اقتدار ایران بوده است.

حجت‌الاسلام حسینی ادامه داد: امروز نیز جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر توان نیروهای مسلح، دانش متخصصان داخلی و تجربه فرماندهان و رزمندگان، ظرفیت‌های دریایی خود را توسعه داده و از مرزهای آبی کشور با اقتدار دفاع می‌کند.

وی با بیان اینکه قدرت دریایی تنها به تجهیزات وابسته نیست، تصریح کرد: ناو، ناوشکن و تجهیزات پیشرفته زمانی می‌توانند قدرت‌آفرین باشند که در اختیار نیروهایی قرار گیرند که از ایمان، دانش، شجاعت و اراده برخوردار باشند.

امام جمعه نوشهر با گرامیداشت یاد شهدای نیروی دریایی ارتش گفت: شهید عماد هرمزی و دیگر شهدای دریایی کشور نمونه‌ای از همین روحیه بودند؛ آنان دانش و تخصص خود را با ایمان و فداکاری پیوند زدند و در راه دفاع از مرزهای ایران اسلامی جان خود را تقدیم کردند.

حجت‌الاسلام حسینی خاطرنشان کرد: ایران امروز تنها به گذشته تاریخی خود افتخار نمی‌کند، بلکه تلاش دارد با اتکا به توان علمی و نیروی انسانی متخصص، جایگاه خود را در عرصه دریایی منطقه و جهان بیش از گذشته تثبیت کند.

وی افزود: اگر قدرت تمدنی، علمی و نظامی ایران در کنار سابقه تاریخی آن قرار گیرد، ظرفیت بزرگی برای ساختن آینده‌ای قدرتمند برای کشور ایجاد خواهد شد.

امام جمعه نوشهر در پایان با اشاره به جایگاه خانواده‌های شهدا اظهار کرد: شهدا با ایثار خود امنیت امروز کشور را تضمین کردند و نیروهای مسلح نیز با الهام از راه آنان، برای حفاظت از مرزهای زمینی، هوایی و دریایی جمهوری اسلامی ایران آماده و مقتدر خواهند ماند. کد مطلب 6922759





 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۵۵ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

آرمان امروز : سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است. فاطمه مهاجرانی روز جمعه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا، در واکنش به [ ]

 ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)
۵۳ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همچنان پای رهبر و انقلاب ایستاده‌اند و در یکصد و هفتاد و چهارمین شب حضور در سنگر خیابان، بر حفاظت از ایران و نظامشان و همچنین آرمان‌های الهی خویش تاکید می‌کنند.

 چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های طبقه کارگر صحبت می‌کنند و برای آنها راه‌حل‌های عملی دارند. این مشکلات طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که از فساد در نظام مالی انتخابات و نابرابری بی‌سابقه ثروت تا بحران سیستم درمان، تهدیدهای هوش مصنوعی و سیاست خارجی مخرب را دربرمی‌گیرد.

 ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ ما هیچ گزینه دیگری جز حمله نداشتیم، حتی لازم بود 100 بار هم تکرار می کردم
۵۸ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ ما هیچ گزینه دیگری جز حمله نداشتیم، حتی لازم بود 100 بار هم تکرار می کردم

رئیس جهمور آمریکا لفاظی های جدیدی علیه کشورمان داشته است.

 فرصت نفتی برای ایران
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت نفتی برای ایران

یک تحلیلگر بین‌المللی نفت و انرژی گفت: برداشت گسترده آمریکا و کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی از ذخایر راهبردی در پی اختلال تنگه هرمز، ذخایر نفت آمریکا را به پایین‌ترین سطح در چهار دهه اخیر رسانده و این موضوع، آسیب‌پذیری واشنگتن را آشکار کرده و فرصتی برای افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مذاکرات ایجاد کرده است.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم
۵۰ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم

آرمان امروز : از قضا ما به ‌عنوان یک رزمنده، بیش از آن‌هایی که حرف از صلح می‌زنند، قدر صلح را می‌دانیم؛ یعنی کسی قدر صلح را می‌داند که جنگیده باشد. از سوی دیگر معتقدیم دیپلماسی وقتی ارزش دارد و پیش می‌رود که برای جنگ آماده باشیم و اگر آماده جنگ نباشیم در زمان استفاده [ ]