قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

پایان جولان اراذل و اوباش در خرم‌آباد؛ عاملان قمه‌کشی دستگیر شدند

خرم‌آباد - دو نفر از اراذل و اوباش سابقه‌دار که با ورود به یک واحد صنفی و استفاده از سلاح سرد، صاحب مغازه را مجروح کرده بودند، در عملیات ضربتی مأموران انتظامی خرم‌آباد شناسایی و دستگیر شدند.
 پایان جولان اراذل و اوباش در خرم‌آباد؛ عاملان قمه‌کشی دستگیر شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی لرستان اعلام کرد: در پی تماس شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره قمه‌کشی در یکی از واحدهای صنفی شهر خرم‌آباد، رسیدگی فوری به این پرونده به صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

مجروح شدن صاحب مغازه در حمله با سلاح سرد

بر اساس اعلام پلیس، دو نفر از اراذل و اوباش سابقه‌دار با ورود به یک واحد صنفی و استفاده از سلاح سرد (قمه)، صاحب مغازه را به شدت مجروح کرده و با ایجاد ناامنی، موجب رعب و وحشت شهروندان شدند.

پس از دریافت گزارش این حادثه، مأموران انتظامی با تشکیل تیم‌های تخصصی، اقدامات اطلاعاتی و پلیسی گسترده‌ای را برای شناسایی عاملان این اقدام مجرمانه آغاز کردند.

عملیات ضربتی پلیس برای دستگیری متهمان

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس لرستان افزود: مأموران انتظامی با انجام اقدامات اطلاعاتی دقیق، مخفیگاه متهمان را شناسایی کرده و پس از اخذ مجوزهای لازم از مرجع قضایی، در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه، هر دو متهم را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

متهمان پس از انتقال به مقر انتظامی، تحت تحقیقات پلیسی قرار گرفتند و پس از تکمیل پرونده و طی مراحل قانونی، برای رسیدگی به اتهامات خود به مرجع قضایی معرفی شدند.

امنیت شهروندان خط قرمز پلیس است

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس لرستان با تأکید بر اینکه امنیت و آرامش شهروندان از اولویت‌های اصلی پلیس است، اعلام کرد: برخورد با اراذل و اوباش و افرادی که با اقدامات مجرمانه و هنجارشکنانه قصد برهم زدن نظم و امنیت عمومی را داشته باشند، قاطع، قانونی و بدون هیچ‌گونه اغماض ادامه خواهد داشت.

پلیس همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه رفتار مشکوک یا فعالیت مجرمانه، مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به رسیدگی و برخورد قانونی اقدام شود. کد مطلب 6906551





 عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

عارف خواستار اصلاح روند جذب هیأت علمی شد

معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از ورود شوراهای عالی به امور اجرایی دانشگاه‌ها، تأکید کرد که این نهادها باید بر سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت متمرکز باشند و روند جذب اعضای هیأت علمی نیز با هدف حفظ جایگاه استادان اصلاح شود.

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین از آنچه افزایش سطح مشارکت انگلیس در جنگ اوکراین خواند، ‌ انتقاد کرد و گفت: موضع لندن در حالی است که برخی کشورهای اروپایی از حمایت از کی‌یف خسته شده‌اند.

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 نجات زن جوان از آدم‌ربایی

نجات زن جوان از آدم‌ربایی

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ از دستگیری یکی از اوباش سابقه‌دار خبر داد که با انتشار تصاویر مسلحانه در فضای مجازی، قصد قدرت‌نمایی و ایجاد رعب و وحشت داشت.

 نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

نماینده مجلس: در طرح جدید بنزین سهمیه از ۱۹۰ لیتر به ۹۰ لیتر کاهش می‌یابد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.