قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

مرکز غیرمجاز آموزش مهارت‌های درمانی در همدان پلمب شد

همدان-یک مرکز غیرمجاز آموزش مهارت‌های درمانی در همدان که اقدام به برگزاری دوره‌های یک‌روزه در زمینه تزریقات، سرم‌تراپی و بخیه می‌کرد، با پیگیری دانشگاه علوم پزشکی همدان پلمب شد.
 مرکز غیرمجاز آموزش مهارت‌های درمانی در همدان پلمب شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری مهر، یک مرکز غیرمجاز آموزش مهارت‌های درمانی در همدان که اقدام به برگزاری دوره‌های یک‌روزه در زمینه تزریقات، سرم‌تراپی و بخیه می‌کرد، با پیگیری مدیریت نظارت بر درمان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان پلمب شد.

این مرکز در پی گزارش سازمان نظام پرستاری همدان و در راستای صیانت از سلامت عمومی و جلوگیری از ارائه آموزش‌های غیرمجاز در حوزه خدمات سلامت شناسایی شد و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی، فعالیت آن متوقف و مرکز پلمب شد.

این مرکز بدون دریافت مجوزهای قانونی اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی مهارت‌های مرتبط با خدمات درمانی می‌کرد و با استفاده از افراد فاقد صلاحیت حرفه‌ای، آموزش‌هایی در زمینه تزریقات، سرم‌تراپی و بخیه ارائه می‌داد.

همچنین، مسئولان این مرکز مدعی ارائه گواهی یا مدرک بین‌المللی به شرکت‌کنندگان بودند. …




یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026