قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

باباگرگر بدون تعیین تکلیف مدیریتی به مقصد گردشگری تبدیل نمی‌شود

سنندج- نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس گفت: تعیین تکلیف مالکیت و مدیریت باباگرگر و تأمین زیرساخت‌های ایمن، پیش‌شرط ورود سرمایه‌گذاران و رونق گردشگری این منطقه است.
 باباگرگر بدون تعیین تکلیف مدیریتی به مقصد گردشگری تبدیل نمی‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رسول شیخی زاده پیش از ظهر یکشنبه در نشستی با موضوع بررسی مشکلات منطقه تاریخی و گردشگری باباگرگر قروه که با وجود برخورداری از ظرفیت‌های مذهبی، تاریخی و طبیعی، همچنان با چالش‌هایی در زمینه مالکیت، مدیریت، زیرساخت و جذب سرمایه‌گذار مواجه است، با انتقاد از روند رسیدگی به وضعیت باباگرگر اظهار کرد: این مجموعه طی سال‌های گذشته مورد توجه کافی قرار نگرفته و اکنون باید برای صیانت از این میراث ارزشمند و تعیین تکلیف وضعیت آن اقدام جدی صورت گیرد.

شیخی‌زاده با اشاره به ابهامات موجود در زمینه اسناد و مالکیت باباگرگر افزود: دستگاه‌های متولی باید از ظرفیت‌های حقوقی خود برای مشخص شدن وضعیت مالکیت استفاده کنند و اجازه ندهند این موضوع همچنان به صورت بلاتکلیف باقی بماند.

وی ادامه داد: تعیین تکلیف حقوقی این مجموعه باید در کنار مشخص شدن متولی مدیریت آن دنبال شود تا مسئولیت‌ها میان دستگاه‌های مختلف روشن و امکان برنامه‌ریزی برای آینده باباگرگر فراهم شود.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس، نبود مدیریت مشخص را از موانع اصلی توسعه باباگرگر دانست و عنوان کرد: در شرایطی که متولی مجموعه مشخص نباشد، بخش خصوصی نیز نمی‌تواند با اطمینان برای سرمایه‌گذاری در این منطقه تصمیم بگیرد.

زیرساخت پیش‌شرط جذب سرمایه‌گذار

شیخی‌زاده با تأکید بر ضرورت ایجاد مدیریت واحد برای باباگرگر گفت: ابتدا باید زیرساخت‌های مورد نیاز این منطقه ساماندهی شود و یک مدیریت مشخص وجود داشته باشد تا سرمایه‌گذار نسبت به نحوه فعالیت و آینده سرمایه‌گذاری خود اطمینان داشته باشد.

وی همچنین ایمن‌سازی مجموعه را ضروری دانست و افزود: نباید منتظر وقوع حادثه بمانیم و سپس برای رفع مشکلات اقدام کنیم؛ بنابراین تأمین ایمنی گردشگران و زائران باید در اولویت دستگاه‌های مسئول قرار گیرد.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس با اشاره به وضعیت اعتبارات باباگرگر اظهار کرد: در سال گذشته حدود سه میلیارد تومان اعتبار برای این مجموعه پیش‌بینی شده بود، اما این اعتبار عملاً مورد استفاده قرار نگرفت.

شیخی‌زاده با بیان اینکه افزایش هزینه‌ها موجب کاهش اثرگذاری اعتبارات شده است، افزود: منابع اختصاص‌یافته در سال جاری نیز با توجه …



 رکود بازار صنایع دستی اصفهان؛ هنرمندان برای فروش تولیدات‌ مشکل دارند - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

رکود بازار صنایع دستی اصفهان؛ هنرمندان برای فروش تولیدات‌ مشکل دارند - تسنیم

استانها

 نورالله عبداللهی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان به شرایط حاکم بر بازار صنایع دستی اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین دغدغه فعلی فعالان این حوزه، مسئله فروش است.

وی افزود: به دلیل شرایط خاص کشور و افزایش قیمت ارز، هزینه تهیه مواد اولیه برای هنرمندان افزایش یافته است و از سوی دیگر، بسیاری از هنرمندان از اسفندماه تولیدات خود را برای عرضه در ایام نوروز آماده کرده بودند که شرایط جنگی مانع از فروش این محصولات شد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان ادامه داد: بسیاری از هنرمندان برای خرید مواد اولیه و تولید محصولات خود هزینه کرده و بدهکار شده بودند، اما به دلیل شرایط ایجادشده نتوانستند محصولات خود را در زمان پیش‌بینی‌شده به فروش برسانند.

عبداللهی درباره اقدامات انجام‌شده برای تقویت بازار فروش صنایع دستی گفت: برنامه‌ریزی‌هایی در حوزه‌های مختلف بازاریابی داخلی و خارجی در حال انجام است و در خردادماه نیز رویدادها و نمایشگاه‌های مختلفی در استان برگزار شد تا زمینه‌ای برای فروش محصولات هنرمندان فراهم شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه بسته‌بندی محصولات صنایع دستی افزود: در این زمینه نیز کارگروهی فعال است و تلاش می‌شود وضعیت بسته‌بندی محصولات ارتقا پیدا کند، اما بخش عمده مشکلات همچنان به مسئله فروش بازمی‌گردد.

معاون صنایع دستی اصفهان گفت: در شهر اصفهان نیز «پنجشنبه‌های هنر» در پارک شهید رجایی و گذر صنایع دستی برگزار می‌شود و در شهرستان‌ها نیز با توجه به شرایط، نمایشگاه‌هایی برای عرضه و فروش محصولات هنرمندان برپا شده است.

اصفهان یک‌هشتم سهمیه بیمه هنرمندان کشور را جذب کرد

عبداللهی با اشاره به وضعیت بیمه هنرمندان صنایع دستی بیان کرد: بیمه هنرمندان یکی از معضلات اصلی فعالان این حوزه است، اما استان اصفهان در جذب سهمیه‌های اختصاص‌یافته برای بیمه هنرمندان در کشور پیشتاز بوده است.

وی افزود: طی دو سال گذشته دولت برای بیمه هنرمندان در سراسر کشور سهمیه 8 هزار نفری اختصاص داد که از این تعداد، سهم استان اصفهان هزار نفر بود و این سهمیه جذب شد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث فرهنگی، …



 کارنامه مدیریت میراث فرهنگی آذربایجان شرقی چه می‌گوید؟ - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

کارنامه مدیریت میراث فرهنگی آذربایجان شرقی چه می‌گوید؟ - تسنیم

استانها

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، آذربایجان شرقی را نمی‌توان صرفاً یک استان برخوردار از چند بنای تاریخی و جاذبه طبیعی دانست؛ این‌جا سرزمینی با پشتوانه تمدنی چند هزار ساله، تبریز به‌عنوان یکی از مهم‌ترین شهرهای تاریخی ایران، رویدادهای بزرگ فرهنگی، بازار تاریخی، روستاهای تاریخی، ارسباران، کندوان، ربع رشیدی و ده‌ها ظرفیت مغفول دیگر است.

اما مسئله امروز این است که چرا سهم این همه ظرفیت از اقتصاد گردشگری، اعتبار فرهنگی و جریان گردشگر، با داشته‌های تاریخی و تمدنی استان تناسب ندارد؟

در سال‌هایی که اصفهان، شیراز و یزد با برند‌سازی، مرمت، رویدادسازی و پیوند دادن میراث فرهنگی با اقتصاد گردشگری تلاش کرده‌اند جایگاه خود را تثبیت کنند، آذربایجان‌شرقی هنوز با بخشی از همان مسائل قدیمی دست‌وپنجه نرم می‌کند؛ از وضعیت نامطلوب برخی بناهای تاریخی گرفته تا کندی پروژه‌های گردشگری، مشکلات فعالان صنایع دستی و بلاتکلیفی بخشی از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری.

این پرسش زمانی جدی‌تر می‌شود که بدانیم احمد حمزه‌زاده از دولت دوازدهم تا دولت چهاردهم در رأس اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان حضور داشته است.

یعنی نزدیک به یک دوره طولانی مدیریتی؛ فرصتی که می‌توانست برای طراحی یک نقشه راه بلندمدت، تغییر چهره گردشگری استان و تبدیل میراث فرهنگی به موتور اقتصادی و فرهنگی آذربایجان‌شرقی مورد استفاده قرار گیرد.

اما امروز، افکار عمومی حق دارد بپرسد خروجی این سال‌های مدیریت چه بوده است؟

از وعده پروژه تا واقعیت میدان

البته نمی‌توان منکر برخی اقدامات و پروژه‌های تعریف‌شده در سال‌های اخیر شد. مدیرکل میراث فرهنگی استان در سال از وجود پروژه‌های بزرگ‌مقیاس گردشگری با سرمایه‌گذاری کلان خبر داده اما آنچه مهم است خروجی این خبررسانی‌ها در اذهان عمومی است و تعداد پروژه و حجم سرمایه‌گذاری بالقوه، الزاماً به معنای رونق گردشگری نیست.

آنچه مردم، گردشگران و فعالان این حوزه می‌بینند، نتیجه نهایی است؛ پروژه‌ای که سال‌ها در مرحله وعده و اجرا باقی می‌ماند، برای اقتصاد گردشگری ارزش چندانی ایجاد نمی‌کند.

گردشگری با کلنگ، تفاهم‌نامه و بسته سرمایه‌گذاری رونق نمی‌گیرد؛ با پروژه تکمیل‌شده، زیرساخت …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 ستاره جوان ایران راهی فوتبال پرتغال می‌شود
سایت هم میهن

ستاره جوان ایران راهی فوتبال پرتغال می‌شود

هافبک تکنیکی و لژیونر ایرانی شاغل در روسیه به لیگ فوتبال پرتغال می‌پیوندد.
 آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی
سایت رکنا

آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

حوادث رکنا: فریب با وعده اعزام به ترکیه پایان تلخی برای زن جوان داشت؛ اما عملیات ضربتی و غافلگیرانه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به اسارت وی پایان داد و آدم‌ربای تبهکار را در مخفیگاهش در شهرک راه‌آهن به دام انداخت.
 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.
 واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!
سایت هم میهن

واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.
 رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود
سایت ایران آنلاین

رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود

k: زاهدان | سیستان و بلوچستان | رسانه های خارجی | هفته وحدت
 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

سفر جرد کوشنر به مصر و سرزمین‌های اشغالی، در ظاهر برای احیای طرح صلح غزه انجام شد؛ اما همزمانی گفت‌وگو با حماس و حمایت از شروط تل‌آویو، دوگانگی راهبرد آمریکا و نیاز ترامپ به دستاوردسازی سیاسی را آشکارتر هم کرد.