قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

نجفی: کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر اقدامی علیه منافع ملی است

آستانه اشرفیه- نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم صیانت از تمامیت ارضی و اقتصادی، گفت: کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر اقدامی علیه منافع ملی است.
 نجفی: کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر اقدامی علیه منافع ملی است
به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم نجفی شامگاه جمعه در اجتماع مردم آستانه اشرفیه با تشریح عملکرد پنج‌ماهه مجلس و اهمیت قانون‌مداری، نظارت و نمایندگی مردم،اظهار کرد: درطی مدت جنگ رمضان، نمایندگان در جلسات هفتگی کمیسیون‌های تخصصی با حضور وزرا و معاونین، نشست‌های وبیناری و جلسات شورای عالی امنیت ملی، پیگیر امور بودند.

نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وظایف نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی افزود: قانون‌گذاری، نظارت و نمایندگی مردم، سه وظیفه اصلی و لاینفک نماینده است.

وی با اشاره به ماهیت وظایف نمایندگی تصریح کرد: نماینده علاوه بر قانون‌گذاری، باید قانون‌مدار باشد و بر امور مردم نظارت کند.

نجفی با بیان اینکه بنا بر فرمایش رهبر شهید، نطق‌های آتشین و اعتراضات، نشانه‌ نماینده انقلابی نیست، گفت: نماینده انقلابی باید ساده‌زیست و مردمی باشد و تمام توان خود را صرف حل مشکلات جاری مردم در حوزه‌های راه، آب، فاضلاب و پل‌ها کند.

تخصیص اعتبارات در برابر نیازهای زیرساختی آستانه اشرفیه

نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر با بیان اینکه کل اعتبارات شهرستان در طول یک سال به ۲۰ میلیارد تومان نمی‌رسد،افزود:در حالی که تنها اجرای یک تقاطع هم‌سطح نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اشاره به اینکه این شهرستان با ۱۰۸ هزار نفر جمعیت بیمارستان ندارد گفت: زایشگاه کوثر هم از سوی سلطان سید جلال الدین اشرف به علوم پزشکی گیلان داده شده است که به همین دلیل مجوز تأسیس بیمارستان با پروانه را گرفته ایم به زودی ساخت آن شروع می شد.

نجفی با تأکید بر اینکه آستانه اشرفیه قطب کشاورزی استان و کشور است، اظهار کرد: ما ۲۰۰ کیلومتر شبکه سنتی آبیاری داریم که به آب‌های زهکشی می‌رسد؛ لذا برای ساماندهی این وضعیت و تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب، بودجه کلانی اخذ شده است که به زودی عملیاتی خواهد شد.

آمریکا در حال ضعیف شدن است

وی با بیان اینکه نظارت از دیگران وظایف نمایندگان است ، گفت: امروز به برکت خون شهدا ،مردم با حضور در خیابان، قدرت نمایی نیروهای مسلح قدرت منطقه را ایران دارد.

نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر با اشاره به صیانت از تمامیت ارضی و اقتصادی، گفت:کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر اقدامی علیه منافع ملی است. کد مطلب 6916479



 عکس: آتاکاما؛ جایی که زمین، مریخ می‌شود

عکس: آتاکاما؛ جایی که زمین، مریخ می‌شود

کارول نینارتوویچ عکاس منظره اهل لهستان، با سفر به شیلی و آرژانتین، قدم به اعماق صحرای آتاکاما، یکی از خشک‌ترین صحرا‌های زمین گذاشت و صحنه‌هایی از دشت‌های نمک...

 حمله از رئال به رودری: نیامدی و بهشت را از دست دادی

حمله از رئال به رودری: نیامدی و بهشت را از دست دادی

یکی از معروف‌ترین رئالی‌های فوتبال اسپانیا پس از پیوستن رودری به بارسلونا به این بازیکن حمله کرد.

 نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

نکونام: ما مدیون بیرانوند نیسیتیم | گرفتن این توپ ها که سیو نیست!

سرمربی تراکتور در واکنش به سوال یکی از خبرنگاران درباره درخشش علیرضا بیرانوند، آن را یکی از بهترین دروازه‌بان‌های تاریخ ایران دانست اما برد تیمش را گفت مدیون او نیست.

 فوری/ نتانیاهو ترکیه را تهدید کرد+ جزئیات

فوری/ نتانیاهو ترکیه را تهدید کرد+ جزئیات

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل پس از حدود ۲۴ ساعت رسماً مسئولیت حمله اخیر در سوریه را پذیرفت.

 یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

یک خوشامدگویی معنادار! ؛ کنایه محسن رضایی به آمریکایی ها

دبیر شورای عالی امنیت ملی در کنایه‌ای به مقامات آمریکا نوشت: فاصله‌ی میان ناتوانی آمریکا در باز کردن تنگه هرمز و ادعای مالکیت بر آن، از فاصله ۷۰۰۰ مایلی واشنگتن تا تنگه هرمز هم بیشتر است!

 اخبار بورس

اخبار بورس

بورس اوراق بهادار در هر کشوری به عنوان دماسنج اقتصاد آن کشور شناخته می شود. از سوی دیگر به دلیل نقشی که در تامین سرمایه برای شرکت ها و همچنین کسب سود برای افراد دارد، بسیار مهم تلقی می شود. سرویس بورس اقتصاد نیوز تلاش دارد تا به عنوان سایت مرجع اقتصاد ایر

 از عقدنامه امیرکبیر تا شناسنامه مشاهیر؛ روایت یک موزه متفاوت در تهران

از عقدنامه امیرکبیر تا شناسنامه مشاهیر؛ روایت یک موزه متفاوت در تهران

موزه ثبت احوال تهران در جریان بازدید جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه، بخشی از گنجینه اسناد هویتی و تاریخی خود را به نمایش گذاشت.

 پشت پرده حادثه ای که باعث جنگ ایران و آمریکا تا امروز شد

پشت پرده حادثه ای که باعث جنگ ایران و آمریکا تا امروز شد

چرا 28 مرداد رخ داد؟ آیا این حادثه ضروری بود یا امکانی؟ آیا اگر مصدق و شاه اقدامات مرتکب شده را مرتکب نمی شدند، این کودتا رخ می داد؟