قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳ ساعت قبل

پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود

رئیس جمهور گفت: طرف‌های مقابل باید تمام حقوق ملت ایران را در همه زمینه‌ها و در چارچوب قوانین بین‌المللی به رسمیت بشناسند؛ جمهوری اسلامی ایران چیزی فراتر از حقوق قانونی خود نمی‌خواهد.
 پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود پزشکیان، بعد از ظهر امروز پنجشنبه پنجم شهریور ۱۴۰۵، در دیدار شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، با اشاره به حوادث تلخ اخیر اظهار داشت: اتفاقاتی رخ داد که قابل قبول نبود، اما همچنان بر این باوریم که ایران و قطر دو کشور دوست و برادر هستند و می‌توان مسائل پیش‌آمده را با تفاهم حل کرد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه آمریکا و رژیم صهیونیستی خواهان آرامش منطقه نیستند، تصریح کرد: قرار بود ایران و قطر اقدامات مشترک زیادی انجام دهند، اما جنگ باعث شد اجرای توافقات و توسعه تعاملات دو کشور به تأخیر بیفتد. نقشه رژیم صهیونیستی جلوگیری از برقراری روابط صمیمانه میان مسلمانان است. از تلاش‌های دولت قطر و امیر این کشور برای میانجی‌گری و برقراری صلح و آرامش قدردانی می‌کنیم و این تلاش‌ها برای جمهوری اسلامی ایران ارزشمند است.

پزشکیان با تأکید بر اینکه ایران به دنبال جنگ و گسترش دامنه درگیری‌ها نیست، افزود: جنگ به ایران تحمیل شد و ادامه آن به زیان کشور، منطقه و جهان است. منطق حکم می‌کند اجرای تفاهم‌نامه به همان شیوه گذشته از سر گرفته شود و مسائل از مسیر گفت‌وگو حل‌وفصل گردد، نه اینکه کشورها برای حل مشکلات به جنگ و نشان دادن چنگ و دندان متوسل شوند. اختلافات موجود میان کشورهای منطقه برازنده ملت‌های مسلمان نیست.

رئیس‌جمهور با اشاره به تلاش برخی جریان‌ها در آمریکا، رژیم صهیونیستی و حتی داخل ایران برای جلوگیری از شکل‌گیری توافق‌ها، خاطرنشان کرد: مسئولان آمریکایی باید صداهایی را که برای جلوگیری از بازگشت آرامش به منطقه تلاش می‌کنند، نادیده بگیرند. منافع عده‌ای در ادامه جنگ است، اما جمهوری اسلامی ایران معتقد است صلح و امنیت به سود ایران، منطقه و جهان خواهد بود.

پزشکیان حملات آمریکا به ایران را اقدامی مغایر با همه موازین حقوق بین‌الملل دانست و گفت: آمریکایی‌ها ناجوانمردانه رهبر، فرماندهان، دانش‌آموزان و مردم ایران را هدف قرار دادند؛ اقدامی که در هیچ چارچوب حقوقی بین‌المللی قابل قبول نیست. ایران به دنبال جنگ نبوده، نیست و نخواهد بود، اما زیر بار زورگویی نیز نخواهد رفت. طرف‌های مقابل باید تمام حقوق ملت ایران را در همه زمینه‌ها و در چارچوب قوانین بین‌المللی به رسمیت بشناسند؛ جمهوری اسلامی ایران چیزی فراتر …



 دینامو مسکو ۳- ایران یک: این بار شعبه دوم روسیه
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

دینامو مسکو ۳- ایران یک: این بار شعبه دوم روسیه

تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار دوستانه و تدارکاتی خود با دینامو مسکو، نتیجه را سه بر یک واگذار کرد.

 روسیه با تحریم‌های ثانویه آمریکا علیه ایران مخالفت کرد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه با تحریم‌های ثانویه آمریکا علیه ایران مخالفت کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه تحریم‌های ثانویه آمریکا علیه ایران را مغایر منشور سازمان ملل دانست و از آمادگی مسکو برای هماهنگی با ایران و دیگر کشورهای ذی‌نفع در برابر این اقدامات خبر داد.

 «اهدای سلول های بنیادی»/ نجات جان یک انسان تنها با یک اهدای خون ساده؛ چگونه اهداکننده شویم؟
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

«اهدای سلول های بنیادی»/ نجات جان یک انسان تنها با یک اهدای خون ساده؛ چگونه اهداکننده شویم؟

شنیدن نام «پیوند مغز استخوان» یا «اهدای سلول های بنیادی» برای بسیاری از افراد یادآور اتاق عمل، بیهوشی، شکاف استخوان و دردهای مزمن است. اما آیا این تصویر با و...

 دولت و ملت در کنار مقاومت ملی، مسیر سازندگی را طی می‌کنند
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دولت و ملت در کنار مقاومت ملی، مسیر سازندگی را طی می‌کنند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دولت و ملت ایران در کنار مقاومت ملی با قوت مسیر توسعه و اجرای طرح های عمرانی را طی می کنند.

 تماشا کنید: مناظره؛ ادامه جنگ یا مصالحه با آمریکا؟/ قادری کنگاوری، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه امام حسین و مجید شریفی استاد روابط بین‌الملل دانشگاه خوارزمی
۵۷ دقیقه قبل / سایت انتخاب

تماشا کنید: مناظره؛ ادامه جنگ یا مصالحه با آمریکا؟/ قادری کنگاوری، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه امام حسین و مجید شریفی استاد روابط بین‌الملل دانشگاه خوارزمی

۵ ماه بعد از پایان جنگ ۴۰ روزه و اتفاقات بعد از آن، اکنون باید چه مسیری را برای کشور انتخاب کرد؟ ادامه جنگ تا کسب یک پیروزی بزرگ نظامی و یا مصالحه؟

 بیانیه اطلاعات سپاه در خصوص ترسیم صحنه سرنوشت ساز مبارزه با دشمن: ایران از مرحله حفظ بقا و موجودیت حاکمیت خود و نیروهای مقاومت با قدرت عبور کرده و در حال تثبیت و ارتقای تاب آوری ملی خود است
۳۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

بیانیه اطلاعات سپاه در خصوص ترسیم صحنه سرنوشت ساز مبارزه با دشمن: ایران از مرحله حفظ بقا و موجودیت حاکمیت خود و نیروهای مقاومت با قدرت عبور کرده و در حال تثبیت و ارتقای تاب آوری ملی خود است

سازمان اطلاعات سپاه بیانیه خود درخصوص ترسیم صحنه سرنوشت ساز مبارزه با دشمن شرور را خطاب به ملت شریف ایران صادر کرد.