قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

حکم اعدام عامل زیر گرفتن ۷ مأمور فراجا در کرج اجرا شد

حکم اعدام شهرام صادقی که در جریان حوادث ۱۸ دی‌ماه سال گذشته در چهارراه گلزار کرج با خودروی خود به مأموران فراجا حمله و هفت مأمور را مصدوم کرده بود، بامداد امروز اجرا شد.
 حکم اعدام عامل زیر گرفتن ۷ مأمور فراجا در کرج اجرا شد
به گزارش خبرگزاری مهر،در شبانگاه ۱۸ دی ماه سال گذشته و در جریان کودتای آمریکایی- صهیونی، «شهرام صادقی» در حوالی چهار راه گلزار کرج، پس از حمله به مامورین با خودروی پراید مشهور به خودرو مرگ چندین مامور را زیر گرفت. زیر گرفتن عمدی ماموران نیروی انتظامی که باعث تعجب و حیرت حاضران در صحنه شده بود مصدومیت شدید هفت مامور فراجا را در پی داشت. اقدام سبوعانه و خشونت بار صادقی منجر به مصدومیت هفت مامور فراجا از ناحیه سر، پا، دست و چشم شد.

این اقدام سراسر خشونت صادقی که با حمایت گسترده رسانه‌های معاند همراه شده بود یکی از ماموران که برای تامین امنیت مردم در صحنه حاضر بود را هم برایث مدت سه ماه به کما فرو برد.

شهرام صادقی پس از این حمله وحشیانه با آتش زدن خودروی خود از محل گریخت.

در راستای محاکمه و مجازات عامل این جنایت دستورات قضایی برای شناسایی و دستگیری عامل جنایت صادر شد.

شناسایی و بازداشت

با متواری شدن عامل این اقدام و بهره‌گیری وی از شگردهای متعدد اختفا، با تحقیقات انجام شده و با اشراف اطلاعاتی مأموران فراجای استان البرز مشخص شد وی با جعل هویت و در حالی که اعتیاد نداشته در یک کمپ ترک اعتیاد مخفی شده است که بلافاصله شناسایی و بازداشت شد.

ادعای واهی به قصد فرار از مسئولیت

متهم پس از دستگیری و در تحقیقات، علی رغم وجود دلایل متقن ادعا کرد که آن شب از اسلامشهر تهران قصد عزیمت به منزل خود در کردان ساوجبلاغ را داشته که در بین راه با نیت مراجعه به طباخی واقع در چهارراه گلزار، وارد شهر کرج شده و خودروی وی به سرقت می‌رود.

شهرام صادقی در ادامه ادعاهای خود عنوان می‌کند موضوع سرقت خودرویش را بلافاصله به پلیس ۱۱۰ اطلاع داده است. در پی ادعای مطرح شده بازپرس پرونده بلافاصله دستور استعلام تماس‌های تلفن همراه و گزارشات پلیس ۱۱۰ را مطالبه می‌کند که مشخص می‌شود هیچ تماسی از سوی صادقی با پلیس ۱۱۰ صورت نگرفته است و از طرف دیگر هم هیچ گزارشی با عنوان سرقت خودروی پراید در محدوده مورد اشاره متهم در آن شب در پلیس ۱۱۰ ثبت نشده است.

اعتراف حمله به ماموران

شهرام صادقی در ادامه با توجه به مستندات و دلایل متقن ارائه شده، اذعان کرد که آن شب به چهارراه گلزار کرج که یکی از محل‌های تجمعات و فراخوان کودتای ۱۸ دی ماه بوده می‌رود و در حالی که مأموران یگان ویژه استان البرز جهت اعاده نظم و امنیت در چهارراه، حضور داشته‌اند، بدون اینکه حتی به وی دستور ایست یا توقف دهند خودرو را با سرعت زیاد به سمت ماموران رانده و پس از مصدوم کردن هفت نفر از مأموران به مسیر خود ادامه می‌دهد و در ادامه با همکاری اغتشاش گران خودروی خود را آتش می‌زند.

پذیرش جرم و رسیدگی به اتهامات

متهم در تحقیقات دادسرا و جلسه رسیدگی دادگاه بیان داشت که با سرعت بالا خودرو را به ماموران میزند که منجر به فوت یا مصدومیت شدید مامورین بشود.

پس از تکمیل و اعلام ختم تحقیقات در دادسرا، برای وی کیفرخواست صادر و رسیدگی در دادگاه انقلاب کرج با حضور وکیل متهم برگزار شد.

با اعلام ختم رسیدگی، دادنامه متضمن محکومیت متهم به «مجازات اعدام» و «مصادره کلیه اموال» به اتهام «اقدام عملیاتی به نفع رژیم صهیونیستی و آمریکا و گروه‌های متخاصم موضوع ماده یک قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» از دادگاه انقلاب کرج صادر شد که پس از ابلاغ به متهم و وکیل وی؛ پرونده جهت رسیدگی به فرجام‌خواهی به دیوان عالی کشور ارسال گردید و متعاقبا دیوان عالی کشور، رای صادره را تایید و در بامداد امروز حکم اعدام صادره پس از طی مراحل قانونی اجرا شد. کد مطلب 6917732



 چرا محصولات گران روی موهای شما اثر ندارند؟

چرا محصولات گران روی موهای شما اثر ندارند؟

چرا محصولات مراقبت از مو روی موهای شما تاثیر ندارند؟ با شناخت تخلخل مو و انجام تست ساده لیوان آب دلیل این مساله را پیدا کنید.

 جزئیات جنایت مقابل مترو: متلک به زن و قتل شوهر

جزئیات جنایت مقابل مترو: متلک به زن و قتل شوهر

مردی که متهم است جوانی را در ایستگاه مترو کشته ادعا کرد در دفاع از خودش مرتکب قتل شده است اما اولیای دم ماجرای یک درگیری ناموسی را دلیل قتل اعلام کردند.

 فرسودگی شغلی در رشته زنان و زایمان متفاوت است | این متخصصان بی‌رحم‌ترین مرز تصمیم‌گیری را تجربه می‌کنند

فرسودگی شغلی در رشته زنان و زایمان متفاوت است | این متخصصان بی‌رحم‌ترین مرز تصمیم‌گیری را تجربه می‌کنند

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی معتقد است «شاید خشن‌ترین و بی‌رحم‌ترین مرزی که یک پزشک و جراح باید در آن تصمیم‌گیری کند، در رشته زنان و زایمان باشد» چون در کسری از ثانیه باید میان خوشبختی و بدبختی، زندگی و ممات و امید و عزا برای یک خانواده تصمیم‌گیری شود.

 سقوط مرگبار زن جوان از دفتر کار مرد متاهل در سعادت‌آباد / همسر این مرد با دوربین و کلید ساز پشت در بود

سقوط مرگبار زن جوان از دفتر کار مرد متاهل در سعادت‌آباد / همسر این مرد با دوربین و کلید ساز پشت در بود

حوادث رکنا: بامداد امروز سه‌شنبه ۲۷ مردادماه، سقوط مرگبار زن جوانی از پنجره یک دفترکار در سعادت‌آباد به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش شد؛ در حالی که همسر صاحب دفتر مدعی بود زن جوان هنگام درگیری و برای پنهان شدن پشت پرده پنجره به پایین سقوط کرده است، بازبینی فیلم ضبط‌شده با تلفن همراه، فرضیه وقوع قتل را برای کارآگاهان کمرنگ کرد.

 انتقال هوایی نوزاد تازه‌ متولد شده از آستارا به رشت

انتقال هوایی نوزاد تازه‌ متولد شده از آستارا به رشت

سخنگوی مرکز اورژانس گیلان از انتقال هوایی یک نوزاد تازه‌ متولد شده مبتلا به مشکلات تنفسی از آستارا به رشت خبر داد.

 ببینید| زاکانی: امنیت و اقتصاد جهان به ایران گره خورده است - تسنیم

ببینید| زاکانی: امنیت و اقتصاد جهان به ایران گره خورده است - تسنیم

شهردار تهران گفت: دنیا باید بداند امنیت و اقتصاد دنیا و منطقه به امنیت و اقتصاد ایران گره خورده است.

 آغاز دریافت کارت آزمون‌های دانشجویان و دانش‌آموختگان خارج از کشور

آغاز دریافت کارت آزمون‌های دانشجویان و دانش‌آموختگان خارج از کشور

توزیع کارت شرکت در آزمون‌های «ملی دندانپزشکی»، «ارزشیابی داروسازی»، «ارتقای داروسازی»، «کارشناسی فیزیوتراپی»، «ارزیابی صلاحیت علمی دانشجویان متقاضی انتقال به...

 ارزیابی بهداشت آب از منبع  تا شبکه توزیع | مهمترین عوامل تهدید کننده کیفیت آب سدها چیست؟

ارزیابی بهداشت آب از منبع  تا شبکه توزیع | مهمترین عوامل تهدید کننده کیفیت آب سدها چیست؟

برنامه ایمنی آب با تایید سازمان جهانی بهداشت از  سال ۱۳۹۰ برای پیشگیری از آلودگی منابع آب شرب در کشور به اجرا درآمده است.